Üyelik aldan kutu alınca sadece epin mi gönderiyolar ?
epin gönderiliyosa bu epin ile üretim puanlarını sıfırlaya biliyoz mu ??
Üyelik al. ? ilgili kişiler yorum yazarsa sevinirim !
Üyelik al. ? ilgili kişiler yorum yazarsa sevinirim !
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- essperanza
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Üyelik al. ? ilgili kişiler yorum yazarsa sevinirim !
İstersen sadece e-pin seri no ve şifreyi veriyolar istersen de kutuyu adresine yolluyorlar.snmz35 yazdı:Üyelik aldan kutu alınca sadece epin mi gönderiyolar ?
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
peki epin kutu yerine geçiyo demi ?essperanza yazdı:İstersen sadece e-pin seri no ve şifreyi veriyolar istersen de kutuyu adresine yolluyorlar.snmz35 yazdı:Üyelik aldan kutu alınca sadece epin mi gönderiyolar ?
yani epin seri no ile de üretim puanlarını sıfırlaya biliyoz ?
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Merhaba Kutudan farkı yok arkadaşım e-pin seri numarası kutu özelliği tasıyor. Üretim ve toplama puanlarını sıfırlaya bilirsiniz. Ve diğer bütün kutu özelliğinden yararlana bilirsin.
® SİNCE 2007...
sağolasınyarar yazdı:Merhaba Kutudan farkı yok arkadaşım e-pin seri numarası kutu özelliği tasıyor. Üretim ve toplama puanlarını sıfırlaya bilirsiniz. Ve diğer bütün kutu özelliğinden yararlana bilirsin.
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
Merhaba;
Üyelikal ın size vermiş olduğu kodları girerek kutu plus sahibi olabilir ve üretim toplama puanlarını sıfırlamadan yararlanabilirsiniz ÜYELİKAL 2 türlü e-pin satmaktadır bu noktada dikkatli olunuz
- İSTANBUL KIYAMET VAKTİ: DERİNDEKİ SIR 1 ADET ( içeriğinde 3 aylık plus paket ve kutu avantajlarından yararlanmayı sağlar bu kutu ile üretim toplama puanları sıfırlanabilir. )
- TTNET İstanbul Kıyamet Vakti 30 Günlük Plus Paket -ONLINE SATIŞ- ( TTNET kullanıcılarının yararlanabileceği içeriğinde 1 aylık plus paket özelliği taşır )
- SOBEE İstanbul Kıyamet Vakti 30 Günlük Plus Paket -ONLINE SATIŞ- ( Sobee kullanıcılarının yararlanabileceği içeriğinde 1 aylık plus paket özelliği taşır )
Son olarak üyelikal' ın size vermiş olduğu kodları plus paketiniz aktif olana kadar saklayın sorun yaşadığınızda Destek Takımı sizden kodları isteyebilir.
Üyelikal ın size vermiş olduğu kodları girerek kutu plus sahibi olabilir ve üretim toplama puanlarını sıfırlamadan yararlanabilirsiniz ÜYELİKAL 2 türlü e-pin satmaktadır bu noktada dikkatli olunuz
- İSTANBUL KIYAMET VAKTİ: DERİNDEKİ SIR 1 ADET ( içeriğinde 3 aylık plus paket ve kutu avantajlarından yararlanmayı sağlar bu kutu ile üretim toplama puanları sıfırlanabilir. )
- TTNET İstanbul Kıyamet Vakti 30 Günlük Plus Paket -ONLINE SATIŞ- ( TTNET kullanıcılarının yararlanabileceği içeriğinde 1 aylık plus paket özelliği taşır )
- SOBEE İstanbul Kıyamet Vakti 30 Günlük Plus Paket -ONLINE SATIŞ- ( Sobee kullanıcılarının yararlanabileceği içeriğinde 1 aylık plus paket özelliği taşır )
Son olarak üyelikal' ın size vermiş olduğu kodları plus paketiniz aktif olana kadar saklayın sorun yaşadığınızda Destek Takımı sizden kodları isteyebilir.
Koray YAR
Hellriders yazdı:Merhaba;
sağol bilgilendirdiğin için
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı