Kuklacıda geçirdiğim zamanı tam bilmiyorum ama 3.5 sene sanırsam yeri geldik ikv ye katkıda bulunduk e-pin aldık
yeri geldi hiç aza alınmıcak kelimeler ettik yeri geldi güldük ağladık ama en önemliside neydi biliomusunuz arkadaşlar ikv ye kendimi çok kaptırmış olmam en kötü yanıda buydu ama bu son gelen grup bölgeleri olsun yeni yeni yüzler olsun gerek oyunun hataları olsun artık yeter dedirtio bi yerde bitsin diyodum ki ve ikv deki herşeyimi gerçekden kocaaaa 3.5 senelik ikv oyunculuk hayatımı bırakıyorum başka bi oyuna başladım çünkü oyunda adalet sistemi ve tabiri caizse parayı veren düdüğü çalar misali konularda oyunda zaten yerini almış onlara söz ne hacet
grup bölgesine girersin amele gibi sabah akşam zırh için uğrasırsın elde edebildiğin anca madalya olur
hiç bilmeyen hatta ilk defa giren biri ilk kesişinde zırh düşürür bizim ne kadar kestiğimiz meçhuldür düşmez:)
aslında grup bölgelerinin gelmesi gerçi herşeyi bitiren sebep oldu ama neyse benden bu akdar arkadaşlar kimleri üzdüysek affola haklarını helal etsinlerde genede özellikle mckeremII,Darkxhero bunlar üzdüklerim ve sadece ilk aklıma gelenler oyunda çok güvendiğim sevdiğim hatta düğününe şortla gittiğim Cihadxçelebi ömer kardeşim k.i.b
Blackxmask
Trabzonluxefsane
Imdmustafa
Benxasyaşahini
Lanetlihatun
Xgökhanx
Zıpır
Uykusuzz
Ahix loncası ve Şahx loncasından aklıma gelmeyen arkadaşlar ve daha niceleri ve aklıma gelmeyenlerdende özür):
neyse acısıyla tatlısıyla güzel bir oyunun sonu güzel bi yolculuk......
Aşkxadamı
Karamürselli
Aşkxfixxer
Aşkxreco
Pecer
Tersane
.
...
....
.....