yegenimin benim cardan aktarım için verdigi kadimi bu mavixxşeker isimli şahıs calmıştır kardeşimin geri isteme cabalarındada bu şahsiyetsiz kardeşimi yasaklamış benim olaydan daha yeni haberim oldu yoksa ben o kişiliksizi cokdan hırsız oldugunu yaymıştım duyduguma görede bu karaktersizin yaşı 30 muş lan bi kadim için adam bu kadar kücülürmü YAZIKK>>
eyw harun zaten benim için önemli olan para yada kadim deil milleti enai yerine koyan bu şerefsizleri herkesin tanıması beni bilen bilir tanıyan tanır benim kimsenin 5 kuruş parasında asla gözüm olmamıştır birisi hırsızlık yapmışsada onu bölgeden rezil ederim tanıyan bilen bilir he yukardaki cezaaa kargasına gelince benim hiç oldugum yerde cocuk sen nesin acaba adamın carını caldın itemlerini soydun ve carlarınıda sildin ve buradan konuşuyorsan helal sana :?
Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Ek olarak; oyun içindeki her türlü materyalin güvenliği size aittir. Güveneceğiniz kişileri iyi seçmelisiniz.