BİZE BİR BANDO ŞEFİ LAZIM!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

BİZE BİR BANDO ŞEFİ LAZIM!

Mesaj gönderen Ocipres »

İkv destek takımı bize gururla sunuldu.Eminim çoğuda pırlanta gibi insanlardır.Bir oyuncu olarak bunla ilgili bir sıkıntı yok benim tarafımdan.Oyunun başından beri yaşadıklarımla alakalı birkaç izlenimi paylaşmak isterim.Önce şunu belirtmeliyimki adaletin olmadığı yerde hiçbir zaman huzur olmaz.Bir topluluk,bir şirket yada size inanmış bir insan grubu yönetilirken bu adalet duygusunun gözönüne alınması lazım.Yönetim kadrosununda bunu çok iyi idrak etmesi,ettirilmesi gerekir.Geçen sene fanart yarışması oldu.Birçok katagoride.Bende oyun sırasındaki anlık görüntüler dalında yani enstantane bölümünde katıldım.Dereceye giremedim dereceye giren eserlere baktım içim burkuldu.Birinci olan eser caminin yanındaki yolda önünden geçen kuşların bianlık büyük görüntüsünü çekmiş ismi İstanbul Kanatlarımın Altında.İkincisi tramvayın altına sokmuş charı ismi Tramvay Tamircisi.Üçüncüsü ise sanırım babıalide çekilmiş Vahşi Sakin le bir görüntü eserin adını hatırlamıyorum çok özür.Bu üç eserinde yaratıcı olduğu ve o nedenle dereceye gittikleride belirtilmiş.Peki ben ne yolladım.Bir lvl lık charla karakürke saldırı anını çektim. Resimde 1 lvl lık char Karakürk e tam vuruyor fotoda Toprak ve Mağara nın Gücü Yardım Ediyor Bana! diyede yazı var.Eserimin adıda Fare Kesmez Beni!. Peki diyelim teknik bir sorun vardı eserimde. Bir teşekkür edilip şu nedenle eserinizi değerlendiremedik denilemezmi.Çünki insan bi sıkılır.En azından bu eseri yapanı bi teşvik edelim der.Yok öyle bişey olmadı.Forumda yazı yazarım,eleştiri yaparım.Çoğu kilitlenir.Niye?.Gerekçelere bakarım.Tatmin olmak mümkün değil. Ya birini kum torbasına çevirmişim elimden alınıyor yada oyunu,uygulamları son derece mantıklı bir şekilde herkesin anlayabileceği bir hassasiyetle kırmadan dökmeden eleştirmeye çalışmışım.Kendi iletilerime yollanıyor yazılarım yeri oraymış.Forumda yazıların çoğu okuduğumda ne amaçla yazıldığı belli değil öylesine yazılmış ve yeri kendi iletileri değil forumun ana sayfası.Bize bir bando şefi lazım arkadaşlar adalet şarkısını her enstrüman uyumlu bir şekilde çalsın diye.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
Sunder
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: BİZE BİR BANDO ŞEFİ LAZIM!

Mesaj gönderen Sunder »

Öncelikle birincilik ödülü alan yani şaheser olarak EJDER ASA alan Senfony'dir.
Onun eserinin adı "İstanbul Kanatlarımın Altında" değil "Sevda Kuşun Kanadında" olarak biliyorum.
Her eserin kabul edilmeme nedenini yazsalardı;
Emin ol,eve gidemezlerdi.
Bunu bir düşün dostum.
İyi forumlar.
Resim

Büyük insanların idealleri,küçük insanların hevesleri vardır.
Sunder - Sentinus - Coliseum
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

Bir sebebten dolayı değerlendirilmemiş yorumunu iyi niyetimden yaptım öyle bir işarette yok.Yani eserin akibeti meçhul ama öyle bir eser tarafımdan yollandı.Sonuçta ben o eseri yalnızda yapmadım 1 lvl char eminden karakürkün oraya kadar nasıl gitsin ama foto o izlenimi veriyordu.Fikrimi paylaştığım bana destek veren arkadaşlarla yaptığım bu bayağa zahmet , çok ince detay, akıl, zeka gerektiren bir eserdi.Yani dereceye giren eserlerin yapılabilirlik katsayısı çok zayıftı benim eserimden ve ilk defa dile getiriyorum bu yazıyla bunu.Yani hangi kriterler bizleri sınıyor bu oyun platformunda itinayla yazılanlar çizilenler emekler hep boşamı gidecek.Sadece benim muhatap olduğum adaletli bir yaklaşımın olmadığına dair bana intiba uyandıran birkaç olay bu anlattıklarım.Başkalarınında yaşadığına eminim.Olması gereken neyse o olsun başımızı kuma sokacak halimiz yok.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

Aslında sana katılıyorum sevgili arkadaşım, ama bence bu akıl dolu bir adaletsizlikten daha geride bi şey, tahminimce çok büyük bir inceleme sonucu bu "fan art" yarışmasını yapmıyorlar, daha kaba bir detay hakim burda, çünkü oyunun başından sonuna kadar, yani oyunun açılmasından sonuna değilde bu zamana kadar yöneticilerin bize verdiği hava böyle, sanki umursamıyolarmış gibime geliyo, benimde söylemek istediğim bu..
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
MKAKoMuTaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MKAKoMuTaN »

emin ol 1. nin çektiği fotoyu çekmek kolay deil
MkaKoMuTaN by IIxKıBRıSLıxII
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen eRaGorn »

nerden görebilirim 1. çektiği fotoyu ?
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
Sxtoluene
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Sxtoluene »

http://mirloncasi.com/forum_posts.asp?T ... en-eserler

isteyenler fan art ı kazanan eserlere burdan bakabilirler bence hepsi gayet yaratıcı ve emek isteyen çalışmalar sen de çalışmanı buraya koy başarılıysa takdir ederiz.
IISeHRaZaTII
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

Ben mideden konuşmayı sevmem geçen sene yolladım dediğim eserim aşağıdadır.Arkadaş bir üstte dereceye girmiş eserleri görebileceğiniz bir link vermiş benim eserimden burda pc imde güzel bir anı olarak duruyor.F5 le çekmedim çünki esprisi 1 lvl olması bunun görülmesini istedim.Eserin adıda "FARE BENİ KESMEZ".

Resim

Umarım bandoşefi bulunur.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
Kullanıcı avatarı
Senfony
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge of Nobility

Mesaj gönderen Senfony »

eRaGorn yazdı:nerden görebilirim 1. çektiği fotoyu ?
Resim
Resim
Eline , beline , diline sahip ol !
Kullanıcı avatarı
MKAKoMuTaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MKAKoMuTaN »

Senfony yazdı:
eRaGorn yazdı:nerden görebilirim 1. çektiği fotoyu ?
Resim
cem abi birdaha ve her zaman söyleyeceğim gibi eline sağlık
MkaKoMuTaN by IIxKıBRıSLıxII
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...

“Genel Sohbet” sayfasına dön