Karakter Aktarımı Onayı
TTNET hesabınızın doğruluğu onaylandı. Karakterinizin aktarımı için Mynet hesabınıza gelen e-postadaki aktivasyon linkine tıklamanız gerekmekte.
Arkadaşlar karakter aktardım sonra msnden linke tıkladım böyle bir yazı geldi Mynet hesabınıza gelen e-postadaki aktivasyon linkine tıklamanız gerekiyor diyor ben aynı MSN den açtım 2 hesabıda şimdi karakter aktarımı onaylanmış mı oldu?
Karakter Aktarımı
-
- Salgın Koruyucusu
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Karakter Aktarımı
2 tane msnden nasıl hesap açıyorsun düşünürsek 2 hesabın da sobee olduğu kanısına varıyorum. sobee'den sobee'ye karakter transferi yapılmıyor da gelen e-postada ttnet yazmıs o zaman sen birini ttnet yaptın karakter aktardıgın hesap da mynet olmalı
mynet kullanıcı adımla mynet.com sitesinden giriş yapıp gelen kutusundaki maildeki linke tıklaman yeterli
bir varmış bir yokmuşum
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
sabah uyku sersemi saçmalamışım
yapman gereken mynet hesabına gelen maildeki linke tıklamak
yok eğer iki hesabımı da msnden açtım diyorsan aktarım formunu doldururken bi hata yapmış olmalısın msn adresinle sobee hesabı açabilirsin ancak mynet üye adı mynete özgüdür 
bir varmış bir yokmuşum
- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Army Of Heavens
bu adam alim yaPROF yazdı:2 tane msnden nasıl hesap açıyorsun düşünürsek 2 hesabın da sobee olduğu kanısına varıyorum. sobee'den sobee'ye karakter transferi yapılmıyor da gelen e-postada ttnet yazmıs o zaman sen birini ttnet yaptın karakter aktardıgın hesap da mynet olmalımynet kullanıcı adımla mynet.com sitesinden giriş yapıp gelen kutusundaki maildeki linke tıklaman yeterli
CoBaiN wazzup