kalenderoglu yazdı:aramıza yeni katılan arkadaşLarımıza hoşgeLdin diLekLerimi sunuyorum , ayrıca size bi tavsiye ; nasıL bir yapıLanmanın içinde oLdugunuzun farkında oLun her daim
Kalenderoglu - Kalenderbey -
Buralara kadar geliyorsun bana selam atmadan geçiyorsun kuzen Hem biz seni erzuruma okumaya yolladik maşallah 24 saat internetsin kuzen
Allaha emanetsin kendine iyi bak
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !
ÖnceLikle Herkese sLm Lar Özgürüm Kim GeLmiş La Haberm yoq oLan Bitenden Oyundan Epeyi uzak kaldım nese Kim Gelmişse H.gelmiş Herkese sLm TLOO Dewam ...
kalenderoglu yazdı:aramıza yeni katılan arkadaşLarımıza hoşgeLdin diLekLerimi sunuyorum , ayrıca size bi tavsiye ; nasıL bir yapıLanmanın içinde oLdugunuzun farkında oLun her daim
Kalenderoglu - Kalenderbey -
Buralara kadar geliyorsun bana selam atmadan geçiyorsun kuzen Hem biz seni erzuruma okumaya yolladik maşallah 24 saat internetsin kuzen
Allaha emanetsin kendine iyi bak
internette oLmasa unutup gideceksiniz beni ne arayan var ne soran bırakında barı ben burda oLdugumu hissettireyim arada
Serhatt yazdı:ÖnceLikle Herkese sLm Lar Özgürüm Kim GeLmiş La Haberm yoq oLan Bitenden Oyundan Epeyi uzak kaldım nese Kim Gelmişse H.gelmiş Herkese sLm TLOO Dewam ...
Kardeşim Bayqqxşifa ve Themis aramıza yeni katıLan arkadaşLarımız
iyi diLekLeRinizden ötüRü heRkese teşekküRLeRimizi sunaRız ,
LoncadaşLaRım bu aRaLaR foRuma ve oyuna fazLa iLgi gösteRemiyoRum bazı kişiseL soRunLaR nedeniyLe kısa süRede haLLedip tekRaRdan eski sıkLık iLe aRanızda oLacağım .
Sizin loncanızdan biri bana neden iftira atar bilmiyorum ama Xçorumlu denen şahıs Goodfather adlı kişiye beni loncaya alması için yalvardıgımı soyluyor. İlk önce üyeniz değildir diye pek umursamadım. Ama burda uye lıstesınde adını gorunce sınırlendım. Ben kimseye yalvarmam heleki loncaya alması için asla yalvarmam. Loncam belli zaten.
Bu kısı hakkında en ıyısını sızın yapacagınızı dusunuyorum..
''Cihadxblackdewil'' isimLi aRkadaş Bana Loncaya giRmek için asLa böyLe biRşey yapmadı oLay nediR anLamadım , Oyun içeRisinde Bana uLaşıRsan seviniRim . Bahsettiğin Lonca üyemiz iLede bizzat iLgiLeneceğimi söyLemek isteRim ,