Selamlar öncelikle,
Herkesin bildiği gibi Junon dan zırh düşmektedir. Ancak Junon a 200 oldu gidiorum hala Oksidant zırhla dolaşıyorum. Grup bölgelerinin gelmesi ile günde en az 2 defa junon yaptım ortalama olarak. Ancak Junon a belirli kişiler her ilk girişinde veya ilk 10 girişinde muhakkak en değerli şaheser niteliği taşıyan zırhlar düşmekte.. Şans diyorsunuz peki bu şans Aynı makam da bulunan kişilere mi vuruyor.. Neyse zaten ben biliorum bunların ne [İçerik Silindi] olduklarını ... Sadece bundan duyduğum üzüntümü belirtmek istedim.. her karakterine 10 defa bile junon yapmayıp tüm zırhları düşüren arkadaşlara eğer bizden bir ücret alınıyorsa Bu hakkımız da yeniorsa Bu hak haram zıkkım olsun [İçerik Silindi]
Oyun destekleyin diyosunuz bir tarafa nimet dağıtırken bir tarafa çöplük atıosunuz.. Şans işi miş madem bu oyunda hak işi yoq sizin [İçerik Silindi] Malesef 1 günde 8 defa junon yapıp yine zırh düşüremeyen ben artık isyan eder duruma geldim Dediğim gibi belirli kişilerin ilk seferlerde zırh düşürmesi ağrıma gidior Onlar da benm gibi 100-200 defa giripte düşürse yine helal olsun ve böyle kişileri de iyi tanırım.. Ancak 5-10 defa girip te zırh düşürenleri de ii tanırım.. Ve bu sadece tek karakteriyle sınırlı olmayıp dier karakterlerine de yansımıştır .. Ve bu kişi Yönetici dir.. İsim vermiyorum herkes biliyor kendisini.. Zaten kendini bilenler de beni kötü yönde eleştireceklerdir. Ben sadece 1 defa daha bu konuya benzer konu acmıstım ancak zaten gm lerin umrunda olmadığı icin acma gereğ i duymamıştım. Ancak bunu yazmam gerektiğini düşündüm ... Kuklacıda herkes bilir benm ne kadar junon yapıpta zırh düşüremediğimi ..
Belki büyücüme düzmüş olabilirim ancak ben o büyücüyle 260 tan fazla grup bölgesi yapıp düşürdüm o zırhları yani sonucta bir emek harcadım ve sevindim gercekten ancak 10 defa bile girmemiş adamlar zırh düşürüyor benm harcadığım zaman da aklıma gelince gercekten kendi acımdann cok üzülüyorum [İçerik Silindi]
Ağır hakaretleriniz nedeniyle forum hesabınız 7 gün kapatıldı.
TurkDragon
**** İsyan ****
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
**** İsyan ****
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
- secret
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: **** İsyan ****
Şimdi burda birilerinin birilerine torpil geçtiğini ima ediyorsun, ama bu niye bu kadar zoruna gitti ki , malum bir söz vardır "Burası türkiye" diye. Devletin bugüne kadar en güvenilir bilinir kurumlarının bile artık güvenilir olamadıgını herkez biliyor, yani burda ikv den ikv yönetiminden eşitlik ve adam kayırmama istemek biraz saflık olur

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: **** İsyan ****
Yanış düşünüyorsunuz. Destek takımındaki herkes oyun içinde sizinle aynı yetki ve seviyededir. Birine birinden çok daha önce zırh düşüyorsa bu tamamen şans olayıdır.
Kendimden örnek verecek olursam;
Belki 300 defa Kenan kesmiş olmama rağmen elimde sadece ve sadece Alternatör Kolye var. Bahsettiğiniz gibi bir kayırma olmamıştır, olamazda. İKV Yönetimi bu konuda oldukça hassastır.
Kendimden örnek verecek olursam;
Belki 300 defa Kenan kesmiş olmama rağmen elimde sadece ve sadece Alternatör Kolye var. Bahsettiğiniz gibi bir kayırma olmamıştır, olamazda. İKV Yönetimi bu konuda oldukça hassastır.