Orhan Abi Bana forumdan ulaşabilirmisin Bugün Dersanem Var.
KArdeşxsüleyman
>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
- bewory
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kardeşx
Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !
KardeşxALTINDAL
ıllıALTINDALıllı
-
- Sahaf Yardımcısı
selamun aleyküm arkadaşlar bugun toplantıya gelen arkadaşlara teşekür ediyorum Kardeşxalp Kardeşxmehmetx Kardeşxmahmut Kardeşxsoner bu loncada işleri oldugunu bildigim kişiler harici diyerleri nerde bilmiyorum herkez istedigini yapmakta özgur ben söylemiştim siz de uyguladınız ben gördum görecegimi ama alp ve mehmet herkezin uygun oldugu birgun yapalım dendi nezamansa yazın o müsayit oldugunuz gunu ben gelim konuşalım ama bilinki artı tölorans yok kimseye ben bu loncada atıgım çok adamı biliyorum geri gelmek istedigini kararlarınızı verin ve bildirin bizede boşa vakit kaybetirmeyin bende onagöre kararlar alıcam arkadaşlarımla ben size guvenipte bir iş yapamayacagımı ögrendimde isimlerini yazsınlar herkez bilsin bukadarmı zamanınız yok 10 daka ayıramıyonuz bana bahane bulup yazmayın birgun belirlesin bu gelmeyen arkadaşlar loncadasalar veya kalanlar banada haber verin ben gelim ok bundan harici aramıza bir kardeşimiz daha katıldı adı ferhat 16 yaşında diyarbakırlı bir arkadaş loncada olan arkadaşların kendisine yardımcı olacagına inanıyorum hayırlı olsun abicim Kardeşxorhan
- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
orhantu79 yazdı:selamun aleyküm arkadaşlar bugun toplantıya gelen arkadaşlara teşekür ediyorum Kardeşxalp Kardeşxmehmetx Kardeşxmahmut Kardeşxsoner bu loncada işleri oldugunu bildigim kişiler harici diyerleri nerde bilmiyorum herkez istedigini yapmakta özgur ben söylemiştim siz de uyguladınız ben gördum görecegimi ama alp ve mehmet herkezin uygun oldugu birgun yapalım dendi nezamansa yazın o müsayit oldugunuz gunu ben gelim konuşalım ama bilinki artı tölorans yok kimseye ben bu loncada atıgım çok adamı biliyorum geri gelmek istedigini kararlarınızı verin ve bildirin bizede boşa vakit kaybetirmeyin bende onagöre kararlar alıcam arkadaşlarımla ben size guvenipte bir iş yapamayacagımı ögrendimde isimlerini yazsınlar herkez bilsin bukadarmı zamanınız yok 10 daka ayıramıyonuz bana bahane bulup yazmayın birgun belirlesin bu gelmeyen arkadaşlar loncadasalar veya kalanlar banada haber verin ben gelim ok bundan harici aramıza bir kardeşimiz daha katıldı adı ferhat 16 yaşında diyarbakırlı bir arkadaş loncada olan arkadaşların kendisine yardımcı olacagına inanıyorum hayırlı olsun abicim Kardeşxorhan
Orhan abi k bakma evde değildim. Aklımdaydı ama işlerim çıktı o yüzden katılamadım bana ulas oyunda ben arkadaslarla konusurum bir gün belirleriz herkes gelir affet abi gelemediğim için üzgünüm tekrar..

=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
-
- Sahaf Yardımcısı
selamun aleyküm arkadaşlar Kardeşxmehmett loncamızla hiç bir bagı kalmamıştır bilginize arkadaş çarı başkasına satmış ona göre Kardeşxorhan
orhan abi bakıyorumda herşeyi tek başına yapıyorsun ah. ah. lonca başkanları biraz sizlerde atılın işlerinize ben bu loncada başkanlık yaparken nasıl olduğumu bilir eskiler
Orhan abi bu arkadaşlarımız öğrenci onun için hafta içi okul hafta sonu dersaneleri var ondan dolayı Bu cuma 29 ekim dolayısıyla tüm devlet kurumları kapalı kısacası okullar tatil cuma günü belirli bir saatte toplantıyı yapmanızı öneririm mazeret leri olacağını sanmıyorum saygılarımla
eski kardeş loncası başkanı
Kardeşxhamza
Orhan abi bu arkadaşlarımız öğrenci onun için hafta içi okul hafta sonu dersaneleri var ondan dolayı Bu cuma 29 ekim dolayısıyla tüm devlet kurumları kapalı kısacası okullar tatil cuma günü belirli bir saatte toplantıyı yapmanızı öneririm mazeret leri olacağını sanmıyorum saygılarımla
Kardeşxhamza
abı ben charımı satmadım arada gırıyorum

KaRDeŞxMeHMeTT =49 lvl
KaRDeŞxMeHMettTT=28 lvl daha ezo ama 49 olcak bunu unutma
-
- Salgın Koruyucusu
orhan abı hamza abı haklı bn cede bu cuma gunune ıkındı saatlerın de yıne toplanalım bane kabul edılmesın gelenler sadece loncada kalsın BEN dahıl
-
- Salgın Koruyucusu
Kardeşxfettulah aramıza katılmıs bulunmaktadır kendısı kardesım olur yardım edecegınıze ınan yorum herkese basarılar
- bewory
- Cin Avcısı
- Lonca: Kardeşx
selamun aleyküm arkadaşlar bugun toplantıya gelen arkadaşlara teşekür ediyorum Kardeşxalp Kardeşxmehmetx Kardeşxmahmut Kardeşxsoner bu loncada işleri oldugunu bildigim kişiler harici diyerleri nerde bilmiyorum herkez istedigini yapmakta özgur ben söylemiştim siz de uyguladınız ben gördum görecegimi ama alp ve mehmet herkezin uygun oldugu birgun yapalım dendi nezamansa yazın o müsayit oldugunuz gunu ben gelim konuşalım ama bilinki artı tölorans yok kimseye ben bu loncada atıgım çok adamı biliyorum geri gelmek istedigini kararlarınızı verin ve bildirin bizede boşa vakit kaybetirmeyin bende onagöre kararlar alıcam arkadaşlarımla ben size guvenipte bir iş yapamayacagımı ögrendimde isimlerini yazsınlar herkez bilsin bukadarmı zamanınız yok 10 daka ayıramıyonuz bana bahane bulup yazmayın birgun belirlesin bu gelmeyen arkadaşlar loncadasalar veya kalanlar banada haber verin ben gelim ok bundan harici aramıza bir kardeşimiz daha katıldı adı ferhat 16 yaşında diyarbakırlı bir arkadaş loncada olan arkadaşların kendisine yardımcı olacagına inanıyorum hayırlı olsun abicim Kardeşxorhan
[b]ORHAN ABİ Perşembe Günü Saat 4 gibi Boşum Görüşelim... Saygılar Kardeşxsüleyman[/b]
KardeşxALTINDAL
ıllıALTINDALıllı
byhMz yazdı:orhan abi bakıyorumda herşeyi tek başına yapıyorsun ah. ah. lonca başkanları biraz sizlerde atılın işlerinize ben bu loncada başkanlık yaparken nasıl olduğumu bilir eskiler
Kardeşxhamza