>> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bewory
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kardeşx

Re: >> | KARDES | Lonca SAYFASI ! ! !

Mesaj gönderen bewory »

Orhan Abi Bana forumdan ulaşabilirmisin Bugün Dersanem Var.

KArdeşxsüleyman

KardeşxALTINDAL

ıllıALTINDALıllı
orhantu79
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen orhantu79 »

selamun aleyküm arkadaşlar bugun toplantıya gelen arkadaşlara teşekür ediyorum Kardeşxalp Kardeşxmehmetx Kardeşxmahmut Kardeşxsoner bu loncada işleri oldugunu bildigim kişiler harici diyerleri nerde bilmiyorum herkez istedigini yapmakta özgur ben söylemiştim siz de uyguladınız ben gördum görecegimi ama alp ve mehmet herkezin uygun oldugu birgun yapalım dendi nezamansa yazın o müsayit oldugunuz gunu ben gelim konuşalım ama bilinki artı tölorans yok kimseye ben bu loncada atıgım çok adamı biliyorum geri gelmek istedigini kararlarınızı verin ve bildirin bizede boşa vakit kaybetirmeyin bende onagöre kararlar alıcam arkadaşlarımla ben size guvenipte bir iş yapamayacagımı ögrendimde isimlerini yazsınlar herkez bilsin bukadarmı zamanınız yok 10 daka ayıramıyonuz bana bahane bulup yazmayın birgun belirlesin bu gelmeyen arkadaşlar loncadasalar veya kalanlar banada haber verin ben gelim ok bundan harici aramıza bir kardeşimiz daha katıldı adı ferhat 16 yaşında diyarbakırlı bir arkadaş loncada olan arkadaşların kendisine yardımcı olacagına inanıyorum hayırlı olsun abicim Kardeşxorhan
Kullanıcı avatarı
yavuz45
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen yavuz45 »

orhantu79 yazdı:selamun aleyküm arkadaşlar bugun toplantıya gelen arkadaşlara teşekür ediyorum Kardeşxalp Kardeşxmehmetx Kardeşxmahmut Kardeşxsoner bu loncada işleri oldugunu bildigim kişiler harici diyerleri nerde bilmiyorum herkez istedigini yapmakta özgur ben söylemiştim siz de uyguladınız ben gördum görecegimi ama alp ve mehmet herkezin uygun oldugu birgun yapalım dendi nezamansa yazın o müsayit oldugunuz gunu ben gelim konuşalım ama bilinki artı tölorans yok kimseye ben bu loncada atıgım çok adamı biliyorum geri gelmek istedigini kararlarınızı verin ve bildirin bizede boşa vakit kaybetirmeyin bende onagöre kararlar alıcam arkadaşlarımla ben size guvenipte bir iş yapamayacagımı ögrendimde isimlerini yazsınlar herkez bilsin bukadarmı zamanınız yok 10 daka ayıramıyonuz bana bahane bulup yazmayın birgun belirlesin bu gelmeyen arkadaşlar loncadasalar veya kalanlar banada haber verin ben gelim ok bundan harici aramıza bir kardeşimiz daha katıldı adı ferhat 16 yaşında diyarbakırlı bir arkadaş loncada olan arkadaşların kendisine yardımcı olacagına inanıyorum hayırlı olsun abicim Kardeşxorhan

Orhan abi k bakma evde değildim. Aklımdaydı ama işlerim çıktı o yüzden katılamadım bana ulas oyunda ben arkadaslarla konusurum bir gün belirleriz herkes gelir affet abi gelemediğim için üzgünüm tekrar..
Resim
Resim
=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
orhantu79
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen orhantu79 »

selamun aleyküm arkadaşlar Kardeşxmehmett loncamızla hiç bir bagı kalmamıştır bilginize arkadaş çarı başkasına satmış ona göre Kardeşxorhan
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen byhMz »

orhan abi bakıyorumda herşeyi tek başına yapıyorsun ah. ah. lonca başkanları biraz sizlerde atılın işlerinize ben bu loncada başkanlık yaparken nasıl olduğumu bilir eskiler

Orhan abi bu arkadaşlarımız öğrenci onun için hafta içi okul hafta sonu dersaneleri var ondan dolayı Bu cuma 29 ekim dolayısıyla tüm devlet kurumları kapalı kısacası okullar tatil cuma günü belirli bir saatte toplantıyı yapmanızı öneririm mazeret leri olacağını sanmıyorum saygılarımla

eski kardeş loncası başkanı
Kardeşxhamza
Kullanıcı avatarı
Update
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Update »

abı ben charımı satmadım arada gırıyorum
Resim
Resim
KaRDeŞxMeHMeTT =49 lvl
KaRDeŞxMeHMettTT=28 lvl daha ezo ama 49 olcak bunu unutma
kardesxmahmut
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen kardesxmahmut »

orhan abı hamza abı haklı bn cede bu cuma gunune ıkındı saatlerın de yıne toplanalım bane kabul edılmesın gelenler sadece loncada kalsın BEN dahıl
kardesxmahmut
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen kardesxmahmut »

Kardeşxfettulah aramıza katılmıs bulunmaktadır kendısı kardesım olur yardım edecegınıze ınan yorum herkese basarılar
Kullanıcı avatarı
bewory
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Kardeşx

Mesaj gönderen bewory »

selamun aleyküm arkadaşlar bugun toplantıya gelen arkadaşlara teşekür ediyorum Kardeşxalp Kardeşxmehmetx Kardeşxmahmut Kardeşxsoner bu loncada işleri oldugunu bildigim kişiler harici diyerleri nerde bilmiyorum herkez istedigini yapmakta özgur ben söylemiştim siz de uyguladınız ben gördum görecegimi ama alp ve mehmet herkezin uygun oldugu birgun yapalım dendi nezamansa yazın o müsayit oldugunuz gunu ben gelim konuşalım ama bilinki artı tölorans yok kimseye ben bu loncada atıgım çok adamı biliyorum geri gelmek istedigini kararlarınızı verin ve bildirin bizede boşa vakit kaybetirmeyin bende onagöre kararlar alıcam arkadaşlarımla ben size guvenipte bir iş yapamayacagımı ögrendimde isimlerini yazsınlar herkez bilsin bukadarmı zamanınız yok 10 daka ayıramıyonuz bana bahane bulup yazmayın birgun belirlesin bu gelmeyen arkadaşlar loncadasalar veya kalanlar banada haber verin ben gelim ok bundan harici aramıza bir kardeşimiz daha katıldı adı ferhat 16 yaşında diyarbakırlı bir arkadaş loncada olan arkadaşların kendisine yardımcı olacagına inanıyorum hayırlı olsun abicim Kardeşxorhan

[b]ORHAN ABİ Perşembe Günü Saat 4 gibi Boşum Görüşelim... Saygılar Kardeşxsüleyman[/b]

KardeşxALTINDAL

ıllıALTINDALıllı
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen byhMz »

byhMz yazdı:orhan abi bakıyorumda herşeyi tek başına yapıyorsun ah. ah. lonca başkanları biraz sizlerde atılın işlerinize ben bu loncada başkanlık yaparken nasıl olduğumu bilir eskiler

Orhan abi bu arkadaşlarımız öğrenci onun için hafta içi okul hafta sonu dersaneleri var ondan dolayı Bu cuma 29 ekim dolayısıyla tüm devlet kurumları kapalı kısacası okullar tatil cuma günü belirli bir saatte toplantıyı yapmanızı öneririm mazeret leri olacağını sanmıyorum saygılarımla

eski kardeş loncası başkanı
Kardeşxhamza

“Lonca İletişim” sayfasına dön