MADEN FİYATLARI

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kargasa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

MADEN FİYATLARI

Mesaj gönderen kargasa »

arkadaşlar sunucudaki maden fiyatları çoğu kişinin canını sıkmaya başladı sanırım.daha 2 ay önce 5m den mavi topaz satanlar alanlar vardı.şimdi fiyatlar aldı başını gidiyor.10 m den 15-20m e 2 günde çıktı.bi şaheser üreticez diye 600m para harcıycaz yada sabahtan akşama kadar oyunun başında madende oturacaz.ki bu durumda da meden bulmak çok zor.günün yoğun saatlerinde bir topazın başında 5-7 kişi olabiliyor.gece 2 de 3 de bile 2-3 kişi oluyor artık.

fiyatları bir yerde biz yükseltiyoruz ama artık bunun önüne geçilmeli.yoksa oyuna yeni başlayanların silah üretmesi imkansız.en az 2 yıl oyun oynayacaksın ki silah üretesin.buradan yöneticilere sesleniyorum lütfen bi çözüm yolu bulalım.maden çıkma sıklığı mı arttırılır yoksa bunlara bir fiyat sınırlaması mı getirilir bilmiyorum.ama artık oyun tat vermiyor.2-3 saatliğine oyuna giriyoruz ondada madenin başında oturuyoruz.neden diğerleinden daha hızlı olup bir maden çekmek için.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Kullanıcı avatarı
Sonofdevill
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: MADEN FİYATLARI

Mesaj gönderen Sonofdevill »

bu konuda sonuna kadar yanındayım kardesım ejder uretıcem butun madenler hazır mavı kaya dısında ama alamaıyorum cunku mavı topaz 17 m olmus menekse elmas ve akık 2 ay once 4 mdı ama suan 9 m oldu bu oyunda maden cekmek ıcın oynamıyorum eskıden oyun daha zevklıydı hıc bu kadar sıkıcı oldugu anlarla karsılasmadım madem saheser uretemıcez ozaman saheser dıye bı guncelleme getırılmeseydı yada madenler cogalsın yada ne bılım recete degsdırılsın ben 4 yıldır oynuyorum bu oyunu bırakmak ıstemıyorum cunku arkadaslarım var ancak bunada bır cozum bulunsun artık lutfen herkes bu sayfayı beyazkosk ıcın dıkkate alsın bıreysel algılamasın ıyı oyunlar dılerım
SoNoFDeViL [49] (^) Ejder Asa

xSoNoFDeViLx [49] (^)Ecel Getiren (^) Latif

XxSoNoFDeViLxX [49] (^)Asab-ı Keyf

“Genel Sohbet” sayfasına dön