GRUP BÖLGELERİNE 3 KİŞİ GİRİLİYOMU
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: GRUP BÖLGELERİNE 3 KİŞİ GİRİLİYOMU
2 büyü 1 şifa ya da 1 şifa 1 büyü 1 sawaş fln olması lazım. böle bi qrupla ne yapabilisin ki?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
XxxChesTeRxxX yazdı:Arkadaşım mesela junon kestin 3 kişi kaldınız 3 kişiden biri çıkarsa kalan 2 kişide atılır. Bazen tek kalabiliyorsun.Cullenx yazdı:GRUP BÖLGELERİNİN ÖZELLİKLERİ :
- Bir grup bölgesine en az 3, en fazla 6 oyuncudan oluşan, tek bir grup girebilir.
arkadaşlar burada söylenenden ne anlıyosunuz 6 kişi girip içerden 2 kişi kalana kadar atılmazsınızmı yoksa 3 kişi girebilirmi
BAZENLİK MEVZU DEİL 6 KİŞİYKEN DİĞER 5 İ ALT ÇEKSİN 1 KİŞİ KALIR 10 DK
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT
3 kişi girilirse tabi içerideki zorluk dereceside ona göre azalacak ya yaratık sayıları yada enerjilerifalaz azalacakki 3 kişi içerde ilerlesin hatta 1 büyü 1 şifa 1 savaşçı zorunluluğu gelsin her sınıfa eşit adalet olsun
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Öyle birşey yokCullenx yazdı:3 kişi girilirse tabi içerideki zorluk dereceside ona göre azalacak ya yaratık sayıları yada enerjilerifalaz azalacakki 3 kişi içerde ilerlesin hatta 1 büyü 1 şifa 1 savaşçı zorunluluğu gelsin her sınıfa eşit adalet olsun

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bu kadar basit bi soruyu neden büyüttünüz ki
BÜYÜTTÜM ÇÜNKÜ HALA 3 KİŞİ GİRELEBİLİR YAZIYOR RESMİ SİTEDE DÜZELTMEDİLER YAZIYI VE YETKİLİ BİRİSİ DE AÇIKLAMA GETİRMEDİ OLAYA YA RESMİ SİTEDE YANLIŞ BİLGİLENDİRME OLMAMALI YADA YAZILAN GİBİ 3 KİŞİ GİRİLEBİLMELİVatanXLydeR yazdı: Bu kadar basit bi soruyu neden büyüttünüz ki![]()
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Ih IH KayseriCullenx yazdı:BÜYÜTTÜM ÇÜNKÜ HALA 3 KİŞİ GİRELEBİLİR YAZIYOR RESMİ SİTEDE DÜZELTMEDİLER YAZIYI VE YETKİLİ BİRİSİ DE AÇIKLAMA GETİRMEDİ OLAYA YA RESMİ SİTEDE YANLIŞ BİLGİLENDİRME OLMAMALI YADA YAZILAN GİBİ 3 KİŞİ GİRİLEBİLMELİVatanXLydeR yazdı: Bu kadar basit bi soruyu neden büyüttünüz ki![]()

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN