Forum Kuralları:
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
Forum hesabınız 1 gün kapatıldı.
TurkDragon
Vatanxlyder sana bişi dicem
- Gecelerinyargicl
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Vatanxlyder sana bişi dicem
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=78151&p=718606#p718606
imzama sığmadığı için buraya koydum
- Gecelerinyargicl
- Cin Avcısı
Re: Vatanxlyder sana bişi dicem
Ve o konuyuda kibar oldugum ıcın actım ısteseydım açmazdım degılmı [Silindi] kardeşim
TurkDragon
TurkDragon
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=78151&p=718606#p718606
- STRAZBOURG
- Sahaf Yardımcısı
Nedir kardeşim senin amacin bir oyun için birbirinizi kirmaya değermi ? unutmaki hepimiz faniyiz bugün varız yarın yokuz.
Duşman kazanmaktan ise birazda olsa dost kazanmayi denesen;hem senin için çok daha iyi olur hem bizler için.
Iyi forumlar
Duşman kazanmaktan ise birazda olsa dost kazanmayi denesen;hem senin için çok daha iyi olur hem bizler için.
Iyi forumlar
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !
TLOO Erolçigdem
TLOO Erolçigdem
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
[İçerik Silindi] Uyarı seviyeniz artırıldı.
TurkDragon
TurkDragon
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY