[VeDaLar ZaMaNsıZdıR]... {XxİnFaZxX}
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Re: [VeDaLar ZaMaNsıZdıR]... {XxİnFaZxX}
Realde basarilar KArdesim. En iyisini yapiyosun. Gercek hayatini engelliyosa oyun tabiki en sagliklisi oyundan uzak olmam. Islerini basarili bi sekilde tamamla ve yine gel aramiza tilsima. Oyun hep burda kacmiyo yeterki sen islerini bitirde gel. Allah yolunu acik etsin, zihin acikligi versin her konuda Kardesim. Kal selametle

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Değer verdiklerimizin çoğu bizleri bırakmaya başladı... Allah hakkında hayırlı olmasını dileğiyle, reel hayatında başarılar dilerim. Yinede ara sıra oyunda olman bizleri sevindirir. Biliyorsun okullar hafta sonu kapandımı insan bulmak biraz zor 
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Xxinfazxx yazdı:Arkadaşlar Bilindiği üZeRe Tılsım Sunucusu'nun açılışından yana Burda Oynamaktayım İyi yada köTü çok Günlerim Geçti Sizlerle BeraBer. Herkez için bir veda Vakti vardır Bnm içiNde Veda Vakti Geldi Gerek oyunun ilerleyişi gerekse eğitim'im oyuna uzun Bir Süre VermeMe NedEn Oluyor.25.10.2010 TarihiNde Oyundan Şahsi OlaRak 1 Yıl Kadar Uzun Bi Süre İle AyrılacaGım Karakterlerim ve Oyundaki Diger HesaplArım Hepsi KarDeşim gibi Gördügüm Amcamın oğlu XxDXmX{burak}'ta ve Onun kardeşi ExSeLanD{Şaban}' da DuraCaktıR 1 senE içinDe Çok Şey DegişiR UmArım Şu Kendini Bilmez Hayatı Oyundan İbareT Sanan ArkadaşlarDa Kendilerini Degiştirir Bi GElişMe Sarf Ederler.Konuyu Fazla uzaTmak İsteMiyorum burDan ÜstümDe Emeği OlanDan Haklarını Helal eTmelerini İstiyorum BenDen Yanı Herkeze HelaL Olsun Bu Her Ne kadar Bir oyunSada Çok KişiYe Hakkım Geçti Çok KişininDe bEnim ÜzerimDe Hakkı Vardır...ben Bunun Bir oyun Oldugunu Başladığımdan Bu yana KavRamış Ve Düşmanımla Bile Dost Kardeş Olmasını BaşarMış Birisiyim.Yıllar Boyunca Benim Bu oyundaN KazanDıgım Tek Şey Dostluk KardeşliK Oldu Onun DışınDa Elimde Olan Hiç Bir Şey Yok Ben Kazanacagımı Kazandım Ve öyle Gidiyorum.DöndügümDe Bu Kardeşlerimi Tekrar Yanımda Bulmak Dileğiyle....
XxdmX(Burak)
Exseland(ŞabaN)
Streeturchin(Enes)
Xkosovalıx(Özkan)
AnkaRalı(Osman)
Hasköylü(Hasret-ERtuğrul)
Lodosxgünbatımı(Mustafa)
Masumprens(Mehmet)
Harbicocuk(Enes)
Afat(Zübo)
Karargahxserdar
Zeuss(Zülfü)
Lordofking(Şahin)
Hiphopstyle(Murat)
Rocnqpung(Murat)
Creedxtarhas(Numan)
Sudeys(Serdar)
Ozannuribjk(Oğuz)
Crazyhorse(MustaFa)
AslanYürük
Elendil(Mustafa)
Kabusxgecegözlüm(Halil)
Cezafb
Kabusxasabidj(İsmail)
Çığlıkx(Emrullah)
Yenisahralı(Asım)
Godfreyxkorsan(Emre)
Godfreyxspyder(Sercan)
Dreamtr(Abdullah)
Godfreyxserdar(Serdar)
Godfreyxenes(Enes)
Xçakırx(Doğan)
Chammur(Yusuf)
Lodosxzena(Zena)
Lodosxefe
Polemickxburju(Burju)
Börteçinexilteber(Kenan)
Isırıkalır(Mesut)
Muhteremx
İlker
Snakes
Logarcı
Ataxwhite
Girayankarainfaz
Amisosxottoman
Leyazqülüm
Sarıölüm
Karaölüm
Beyazölüm
Aslanxdjprens
Amisosxpitpul
Amisosxgame
Eltoro
Kronickxbüyü
Kronickxesadullah
Kronickxşifacı
Kumörümceği
Aslanxbaşkan
Silahcı
İkvuzmanı
Tekelxmahmut
Tekelxyiğit
Alyy
Xlsaykolx
Samedsedir
Sexytown
Sadosado
Thexwanted(Oğuz)
Ayvegünes(Melisa)
Ve Teamx Ailesinden İsmini Unuttuğum Herkez
Karargahx Loncası
Kurtreis(Murat)
Kurtlarx LonCasıNındaN İSmini Unuttuğum Herkez
Yeniçerix Loncası
Klasx Loncası
Lodosx LoncaSı
Stylex Loncası
Kabusx LonCası
Aslanx Loncası
Börteçinex LonCası
Realx Loncası
Hunx Loncası
Deniz LoncaSı
Kanunix Loncası
Pardusx Loncası
Godfreyx Loncası Ve Bu Loncalarda bulunan Tanıdıgım Bütün Kardeşlerim Ve Dostlarım...ismi Şu Anda Aklıma GelmeyeN Bütün Arkadaşlarım Kardeşlerim...Gelenleri Tek TEk Yazmaya Kalksam Çok Uzun Sürer O Yüzden KısaCası Beni Tanıyan Herkez.. İsminiz Her Ne Kadar Şu Anda Aklıma GElmeseDe BizDe Kardeşlik Veresiye DeğilDir ÖleSiyeDir...[Hoşçakalın....]