Başlıkta da belirttiğim gibi m2 Hedef gözluk satılır fiyat 16m dir. Bana burdan veya
Royalxcappy
Getbusy
Xxtexasxxx karakterlerimden ulaşabilirsiniz.
m2 hedef arayan baksın =)
Re: m2 hedef arayan baksın =)
çaldığın yetmıyormuş gibide Royaşxcappyden ulaşın diosun Hırsız dedık wsde öldüm diye millete dedın al şimdi masken düştü
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
:S çaldı mı?9zaza yazdı:çaldığın yetmıyormuş gibide Royaşxcappyden ulaşın diosun Hırsız dedık wsde öldüm diye millete dedın al şimdi masken düştü
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
tatanga bilmiyormuş gibi yapma diyelımkı cappy texas ındı sen onlamı az,zcanlamı kavga edıodanda azizcanın getbusy karakterıyle iyi geçınıon kaç kere neler çaldığını duyurdum Crashxnwo yla benı kestıklerı için kesıldım die söylediğimi millete diyordu
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi
Can ile Arz'ken tanışırım rahat ol...9zaza yazdı:tatanga bilmiyormuş gibi yapma diyelımkı cappy texas ındı sen onlamı az,zcanlamı kavga edıodanda azizcanın getbusy karakterıyle iyi geçınıon kaç kere neler çaldığını duyurdum Crashxnwo yla benı kestıklerı için kesıldım die söylediğimi millete diyordu
Can gayet düzgün biri...
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
- Royalxschaeffer
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Çarı satın aldı ne çalması

Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal
Rexen
Bestofthebest
- VicTorY
- Demirci Çırağı
Cappy olayını bilmemde bu genç dostumuzun karakteri hakkında çok güzel fikirlerim var
Bir arkadaş vardı bunun arkadaşı araştırma yapıcam özelden mesaj at dediklerini demişti attım piyasada yok
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
tuna şimdi burdan laf çarpmak uyuyormu allah allah onca işin arasında bide bununla ilgilenioz sabırVicTorY yazdı:Cappy olayını bilmemde bu genç dostumuzun karakteri hakkında çok güzel fikirlerim varBir arkadaş vardı bunun arkadaşı araştırma yapıcam özelden mesaj at dediklerini demişti attım piyasada yok
![]()

- VicTorY
- Demirci Çırağı
monsterdarker yazdı:tuna şimdi burdan laf çarpmak uyuyormu allah allah onca işin arasında bide bununla ilgilenioz sabırVicTorY yazdı:Cappy olayını bilmemde bu genç dostumuzun karakteri hakkında çok güzel fikirlerim varBir arkadaş vardı bunun arkadaşı araştırma yapıcam özelden mesaj at dediklerini demişti attım piyasada yok
![]()
Sen yorum yazana kadar sen olduğunu hatırlamıyodum bile
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !