arkadaşlar lütfen yardım =(
arkadaşlar lütfen yardım =(
merhaba arkadaşlar ben oyuna girşim 10 saniye sürüyordu ok daha sonra oyuna girdim oyun kasmıyor gayet güzel ama biyere tıklıyorum komutumu cok gec alıyor dier oyuncular oynuyorlar ama benim komutumu okadar gec alıyorki dah sonra işte arz bana dalıyordu yer altına (İN) tıklıyorum tıklıyorum inmiyor daha sonra indi işte ram 1GB ddr 2 ekran kartı ATI RADEON 200 SERİES express 1.tak manitör daha sonra yer altına inişim 25 saniyeye yükseldi endne olabilir

Re: arkadaşlar lütfen yardım =(
bi ara banada oldu ikv yi denetim masasından kaldır baştan kur oyle de olmassa format at bastan kur o da olmassa modemı bı kontrol ettır sorun ınternette de olabılır ben bunları yaptım oldu
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Oyun neden Kasıyor ? Neden yürüyemiyorum ? Çünki İstanbul ve Ankara iletişim yolunda sorun var. TTnet kullanıcıysanız kasar.
-
TurkDragon
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
lag diyoruzTurkDragon yazdı:Bahsettğiniz duruma Lag diyoruz. Konu ile ilgili açıklama;
viewtopic.php?f=46&t=41195
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
mitmet yazdı:lag diyoruzTurkDragon yazdı:Bahsettğiniz duruma Lag diyoruz. Konu ile ilgili açıklama;
lagaluga diyoruz
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
lagaluga demiyoruz yiğit laga lag diyoruzTheanswer3 yazdı:mitmet yazdı:lag diyoruzTurkDragon yazdı:Bahsettğiniz duruma Lag diyoruz. Konu ile ilgili açıklama;
lagaluga diyoruz

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN