29 EKİM YÜRÜYÜŞ
Re: 29 EKİM YÜRÜYÜŞ
bayraklara maxsimum enerji 999999 yapsınlar kimse ksemez 
THexGaMeLoRd [Ejder Asa(^)]
lılGaMeLoRdlıl [Latif(^)]
GaMeLoRd [Ashab-ı Keyf(^)]
IıIGaMeLoRdIıI
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Yok yok kalnlılar bozmuyor daha önce de yapıldı..Hatta Kfygfb düzenlemişti.Esadullah yazdı:Öncelikle ben bu tür uygulamalara katılmam, hoşlanmam.
Yinede sizlerin düşüncelerinize saygım var. Ayrıca bu tür etkinlik yapılsa bile Klanlılar rahat vermez, bozar. Rezillik yaşanır. Yapılacaksa Bölge kanalından bir kaç şiir(vs) yazılsın o kadar.
Zevkli geçiyor bence..Oyunda olursam katılıcam ben yine...
Aklın ererse sor bana, ben evvelde kandayıdım
Dilerisen deyüverem, ezelî vatandayıdım.
Yûnus Emre
Karakter Adı : Muratgenc
Seviye: 49
Karakter Sınıfı : Savaşcı
Klan: Lodos
Dilerisen deyüverem, ezelî vatandayıdım.
Yûnus Emre
Karakter Adı : Muratgenc
Seviye: 49
Karakter Sınıfı : Savaşcı
Klan: Lodos
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
39 lvl sınırı varken bu yürüyüşler hep yapılırdı.
Büyük leveller düşük levellere hediyeler falan verirdi ve hiç bir zaman klanlılar tarafından bozulmazdı bence yine bozulmaz.
Büyük leveller düşük levellere hediyeler falan verirdi ve hiç bir zaman klanlılar tarafından bozulmazdı bence yine bozulmaz.
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Muratgenc yazdı:Yok yok kalnlılar bozmuyor daha önce de yapıldı..Hatta Kfygfb düzenlemişti.Esadullah yazdı:Öncelikle ben bu tür uygulamalara katılmam, hoşlanmam.
Yinede sizlerin düşüncelerinize saygım var. Ayrıca bu tür etkinlik yapılsa bile Klanlılar rahat vermez, bozar. Rezillik yaşanır. Yapılacaksa Bölge kanalından bir kaç şiir(vs) yazılsın o kadar.
Evet düzenlemiştim gerçektende güzel olmuştu Facebook hesabımda fotolarıda paylaşmıştım.
Güzel olur düşüncesindeyim bu tarz şeylerin sonuçta hergün yapılmıyor bu tarz etkinlikler biz en başında Türk ırkıyız bizlerin sahip çıkması lazım ki başkalarıda saygı göstersinler.
Memo nun bayrak düşüncesini ise ikvdestek ten bildirim geçip cevabı beklemek gerek
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

- xtengiz
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Börteçine
Muratgenc yazdı:Yok yok kalnlılar bozmuyor daha önce de yapıldı..Hatta Kfygfb düzenlemişti.Esadullah yazdı:Öncelikle ben bu tür uygulamalara katılmam, hoşlanmam.
Moreblood yazdı:39 lvl sınırı varken bu yürüyüşler hep yapılırdı.
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Sunucunun çoğunluğunun anlaşarak yapacağı bir etkinlik çok güzel olur. Normal oyun zamanında bir birini kesmek için uğraşanların en azından özel günlerde yada gerektiğinde yan yanada olacağı gösterilir...

[right]Arif YAMAN[/right]
aslında iyi olurda o gün çogu kişi okulda olacak o yüzden fazla kişi olmaz ama yaparsanız katılmaya çalışacam
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
Okul tatil oluyor.faysbok yazdı:aslında iyi olurda o gün çogu kişi okulda olacak o yüzden fazla kişi olmaz ama yaparsanız katılmaya çalışacam
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
sabah erken törenler ögleden sonra genelde çogu kişi evinde olmuyorMoreblood yazdı:Okul tatil oluyor.faysbok yazdı:aslında iyi olurda o gün çogu kişi okulda olacak o yüzden fazla kişi olmaz ama yaparsanız katılmaya çalışacam
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
Her türlü kaıtlırım