Hançerxprens'ten Tüm Beyazköşke...!!

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Darbexprenses
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Hançerxprens'ten Tüm Beyazköşke...!!

Mesaj gönderen Darbexprenses »

S.a arkadaslar ben Hançerxprens ... Tüm beyazköşk halkıyla bi konu için görüşmek fikirlerinizi almak istedim..Bildiğiniz üzere Hançerx loncası lideri ve üyeleri çok uzun zamandır gelmediginden ve oyunu bıraktıgından dolayı lonca suanda pasif durumdadır.Loncanın tek aktif üyesi olarak düşündümki lonca lideri olmak istedim.Bildiginiz gibi Başkan oyunu bıraktı ve loncada ben hariç kimse yok.Bu yüzden loncayı yeniden canlandırıp beyazköşke kazandırılmak amacıyla yeniden düzenlemeyi düşünüyorum ( Lider olarak ). Bu konuda tüm arkadaşların fikrini almayı düşündüm.Arkadaşlar sizlerin huzurunda söylediklerimi göz önünde tutarak Lonca lideri olup loncayı tekrar kazandırmayı deneyimmi ? Bu konuda sizlerin fikrini almak istedim.İstedimki kafama göre iş yapmayım herkese danışayım istedim bu yüzden sizden fikirlerinizi beyan etmenizi bekliyorum.....İlginiz için teşekkürler...!!
bailamo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Hançerxprens'ten Tüm Beyazköşke...!!

Mesaj gönderen bailamo »

Bize neden danışıyosun ki onu anlamadım ben. Oyunda senin başını tutacak kimse yok, Takıl kafana göre ;)
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen byhMz »

Sana Tavsiyem lonca işlerinden hiç anlamıyorsan bu işe hiç kalkışma ben 1 yıl boyunca kardeş loncasını yönettim Çok sorumluluk isteyen ve zahmeti çok olan bir iştir bu Yani tercüben ve deneyimin yoksa Hiç kalkışma derim :!:
Kullanıcı avatarı
Darbexprenses
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

öncelikle danışmamın sebebi tüm herkesin fikrini almak istedim...2ncisi ise tecrübe olarak oyunun ilk gününden beri oynuyorum...Beta karakterim de var....Sadece danışmamın sebebi yani daha sonra sorun olmasın Loncayı ele almak istiyorum....!!
Kullanıcı avatarı
Ixxreisxxl
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ixxreisxxl »

Köşkte loncadan çok ne var ki ;) Bu loncayı yeniden canlandırsan bile pek popüler olmaz artık düzen yavaş yavaş oturmaya başladı bence sende popüler loncalardan birine gir başkanlık sorumluluk ister bi loncanın üyesi ol takıl kafana göre ;)
BaRoNxUnRuLy[49]

Dangerxkaptan[49]

Ixreisxl[49]

Ixreissxl[49]

Baronreis [25]

Adem Alikaya
Kullanıcı avatarı
Darbexprenses
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

öylede beyler benim amacım hem emeğim boşa gitmesin o çarı o kadar kastım o boşa gitmesin...Hemde yeniden canlandırmış olurum lider olarak..!
Kullanıcı avatarı
xXpLaYbOyXx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xXpLaYbOyXx »

Darbexprenses yazdı:öylede beyler benim amacım hem emeğim boşa gitmesin o çarı o kadar kastım o boşa gitmesin...Hemde yeniden canlandırmış olurum lider olarak..!
Amacın sadece liderlik yapmak olarak bu loncayı yeniden açmak istiyosan bu lonca hiç bi yere gelemez. Ve bu saatten sonrada kimse yeni bir loncaya girmez. Oturmuş güçlü loncalar varken senin açacağın bir loncaya gelecek kimse görmüyorum. Emeğim gitmesin diyorsun. Ben Turan loncasında bir şifa bir savaşçı kastım 49 lewel Ankaragücü loncasında 49 lewel savaşçı kastım Ccc loncasında kastım vs bunlar emek deilmi. Yeri geld sildik. Sana bi loncaya girdiğinde hançer çarını sil denmez o çara girme denir. Yada ne lonca kurmaya kalk nede loncaya gir kafana göre gez o çarla..
Örgülüxsessizlik [ Ecel Getiren]
Byxsessizlik

Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]

..farkedılmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekır..

●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
Kullanıcı avatarı
Darbexprenses
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Arkadaşlar ne olursa olsun benim amacım sadece liderlik değildir.Ve amacımda yükselip biyerlere gelmek değil.Eğlence ve arkadaş ortamı yapabilmek gelmek isteyen gelir gelmek istemeyinide zorlamıyoruz. Şuandan itibaren Hançerx loncası açılmıştır. Lider : Hançerxprens katılmak isteyenler ulaşsın.

Konu kapanmıştır.
Kullanıcı avatarı
Darbexprenses
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Arkadaşlar düşündüğüm işten vazgeçiyorum sebebi ise eski başkan ile olan tatsız tartışmadır.
Hançerx loncası alımı yoktur ve kapalıdır. Katılmayınız.

“Genel Sohbet” sayfasına dön