Eski İKV mi?Yeni İKV mi?
Re: Eski İKV mi?Yeni İKV mi?
Tabiki O 39 ZamnLarı UnutuLurmu ? Bir Ws 10 Sn oLmazdı HasaRLar Ws İçin MaxLar Yaratık için kuLLanıLırdı ŞifacıLar ws de Çok iyiydi Oyunda daha fazLa oLqn insan vaRDı . Ve ßiR Çok neden O ZmnLar qeRi qeLmez xS
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
diyene bakUcube yazdı:Joob bunLarı senmi yazıyon hahahaALTAIRSNew yazdı:O zamanlarda oyuna eğlenmek için girerdik. Dostluk için muhabbet için. Şimdi ise migrat'ta item düşürme derdinden oyun oyniyamıyoruz. Önceden sabahlara kadar ws atardık. Şimdi en zor ws 1.5 dakika sürüyor . Önceden arkadaşlık vardı herkes birbirine saygı sevgi gösterirdi !Senin dostLuğun miLLeti soyana kadar oLduğunu biLmeyen yok.
GeLmiş burda Laf ebeLiği yapma
auril & DoubleLift
- Unforxdoctr
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
39 güncellemesiyle şimdiki yenilikleri bir mi tutuyorsunuz nerde o günler diyorum sadece... Nerde eski vsciler 
Şifaxanıl
Fuji [ Ejder Asa]
Aydıncıkxanıl [ Latif]
Senet Sözümdür, Adım İmzadır.
Fuji [ Ejder Asa]
Aydıncıkxanıl [ Latif]
Senet Sözümdür, Adım İmzadır.
Bizde onu diyoruz ztn nerde o günler.İKV oyuncularına yönelik birşey olsa pvp serverı ayrı bi şekilde eskileri yad etmek amacıyla hiç fena olmayacaktır.Bu yenilikler oyuncuları oyuna bağlamak yerine oyundan soğuttu.Artık kulak asılması lazım,
Saygılarımla...
Terran
Saygılarımla...
Terran
Eskiden Birbirini geçme yarışı yoktu birde herkez geldi yeni yeni kişiler Bu arada Ben Eskilerin Efsanesi Unforgiven 
GERİ DÖNÜŞ
Herkez Bir Gün Arz Olmasın Bırakında O Ayrıcalık Bizde Kalsın
))
Herkez Bir Gün Arz Olmasın Bırakında O Ayrıcalık Bizde Kalsın
ALTAIRSNew yazdı:O zamanlarda oyuna eğlenmek için girerdik. Dostluk için muhabbet için. Şimdi ise migrat'ta item düşürme derdinden oyun oyniyamıyoruz. Önceden sabahlara kadar ws atardık. Şimdi en zor ws 1.5 dakika sürüyor . Önceden arkadaşlık vardı herkes birbirine saygı sevgi gösterirdi !
BunLarı Sen mı yapıyordun ?
Senın yaptıkların
viewtopic.php?f=32&t=2599
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
ULUBAY DOĞRU SÖYLEDİ ESKİDEN DAHA İYİYDİ ARKADAŞLIK DOSTLUK ESKİ DOSTLUK KALMADI ŞİMDİ YENİ BEBELER GELMİŞ OYUN OYUNUN TADI KALMADIByefsane yazdı:39 Level zamanı milelt qüçlülerden korkardı ama şimdi ise itemelr ucuz herkez item alıp kp açlıqı yapıyo şimdi o yok...
ws atmak çok kolay oldu ne kadar sağlam olursan ol yata biliysn
39 ken kanatma yiyince wsyi jkazanabiliydn
çok şey var
*Hayati gözyaslarinla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandir...!
HERKES BİR GÜN |L|O|D|O|S|OLACAK...!
BU ADAM YALANCIMI_?

HERKES BİR GÜN |L|O|D|O|S|OLACAK...!
BU ADAM YALANCIMI_?
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Arkadaşlar her bolumun guzelliği ayrıdır bence.. 29 lwllerdeki beceri bunye zeka güç gbi yetenekleri bizim verebilmemız bence mantıklıydı ve tekrar ona donulmesı yetenklerın onemını de arttırmıs olacak bence umarız boyle bir geri donus olabilir..tekfur08 yazdı:Arkadaşlar ben sancak sunucusundna Terran.Oyunun artık eskisi kadar zevkli olmamasından dolayı oyunu bıraktım ancak bu konuyu acmak gerektiğini düşünüdüm.
Oyunun 29 level ve 39 level zamanındaki fotoğraflarına baktım ve şimdikindne cok daha farklı cok daha iyi bir ikv gördüm.
O zamanki arkadaşlık oyun anlayışı bambaşkaydı.
O zamanın daha zor olamsı şimdiye göre belkide oyunu dahada zevkli hale getriyordu.
Bünye/Kudret/Güç/Enerji gibi yetenekleride ayrıyeten verebilmemiz karakter penceresinden, karakterler arası farkıda ortaya koyuyordu elbet.
İkv geliştşkce daha iyi olacağına tam aksine oyuncuların isteklerini tam anlamıyla benimseyememiş anlaşılan.
Oyunun yapınsının değişmesi (Sert Vuruş/Ağır Vuruş vb.) oyunun şeklini ve mantığını değiştirmektedir.
Diyeceklerim bunlar.Sadece o günleri yad etmek amacıyla actım bu konuyu.
İyi oyunlar...
Terran
SerdarUSTA
39 lwl daha iyiydi 49 lwl bi geldi çarlarımın hepsini sildi bi savaşçı kaldı 49 lwl büyücü ve şifacı kasmak zor yaw
- Ataxborabeyy
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Eski ikv ve eski yönetim...
Angut Kuşu
Gün gelir akrep, yelkovanın da dolaşır ayakları,
Saatler de bir gün susar, kesilir elbet tik- tak’ları.
Benim, senin gibi uğrunda olmasa da kimsem ölecek
Angut Kuşu; bu dizeleri gelecek nesiller de görecek.
Gün gelir akrep, yelkovanın da dolaşır ayakları,
Saatler de bir gün susar, kesilir elbet tik- tak’ları.
Benim, senin gibi uğrunda olmasa da kimsem ölecek
Angut Kuşu; bu dizeleri gelecek nesiller de görecek.