Aynen Fatih.VatanXLydeR yazdı: Kadim hidra zor bi görev zaten. Bir sürü grupda oraya yıgın yapıyor ve sende bunu görevin olmadıgı halde organize ediyorsan elbet para isteme hakkında vardır dıye düşünüyorum. Ve Örnek olarak 5m istiyorsa kadim fiyatları zaten 60m şuan![]()
Kuklacı ' da İnsanlığın bittiği an ..
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: Kuklacı ' da İnsanlığın bittiği an ..
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
RoA ' ya laf söylerken bunu düşünecektiniz
iyi olmuş parayla kessinler 
Oktay bir ücret belirle bizde parayla keselim lonca kasasına gelir sağlamış oluruz
Oktay bir ücret belirle bizde parayla keselim lonca kasasına gelir sağlamış oluruz
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

- Rockergirl
- Işık Hanım'ın Elemanı
1m alIn bari size kestireyimkFygFb yazdı:RoA ' ya laf söylerken bunu düşünecektiniziyi olmuş parayla kessinler
Rockergirl
Ahixrocker
Linkinpark
Ahixrocker
Linkinpark
- GORSOMAN
- FareAdam Düşmanı
kFygFb yazdı:RoA ' ya laf söylerken bunu düşünecektiniziyi olmuş parayla kessinler

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**
www.istanbuloyun.com
- Gecelerinyargicl
- Cin Avcısı
Sizin ne kadar Kepaze rezil ve art niyetli oldunuzu biliyorum (RoA) hazıranda kendı loncazına 3 kere kadım kesdınız nedenı ıse urettınız şaheserı daha ucuza getırmek ordada ınsanları beklettınız gece 4 e kadar ve sonuç kadımı kesen cıkdı oyundan (RoA) pcme format atmasaydım eskı goruntulerı koyardım bu 1 ve hala kadımı kescekdınız bıze ılk ısyan cıkan ben oldum ıcın adım kufurbaza cıkdı sonra agustosun sonunda herkez ısyanladı ve ben bosu bosuma adımı kırlettınız nasıl Atatürkçüsün sen Atatürkçüler küfür edermi demeye basladınız herkezın kendı gorusu kendısınedır şahet ki compex de size özel karşılama yapıcak 20 ye yakın hazıranda kadımı kesmedıgınız aradaşlarım var ve bunlarda sınırlıler sımdı kalkmıs 5 m ver kes mı dıosunuz yuh sıze sıfatınza tükürim
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=78151&p=718606#p718606
imzama sığmadığı için buraya koydum
- forum96
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Böyle bir kadim kesiminden yararlanıp sonra insanlıgın bittigi an diye konular bile açılıyor asıl ona yazık..!
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
Gecelerinyargicl yazdı:Sizin ne kadar Kepaze rezil ve art niyetli oldunuzu biliyorum (RoA) hazıranda kendı loncazına 3 kere kadım kesdınız nedenı ıse urettınız şaheserı daha ucuza getırmek ordada ınsanları beklettınız gece 4 e kadar ve sonuç kadımı kesen cıkdı oyundan (RoA) pcme format atmasaydım eskı goruntulerı koyardım bu 1 ve hala kadımı kescekdınız bıze ılk ısyan cıkan ben oldum ıcın adım kufurbaza cıkdı sonra agustosun sonunda herkez ısyanladı ve ben bosu bosuma adımı kırlettınız nasıl Atatürkçüsün sen Atatürkçüler küfür edermi demeye basladınız herkezın kendı gorusu kendısınedır şahet ki compex de size özel karşılama yapıcak 20 ye yakın hazıranda kadımı kesmedıgınız aradaşlarım var ve bunlarda sınırlıler sımdı kalkmıs 5 m ver kes mı dıosunuz yuh sıze sıfatınza tükürim
Madem adını biz kötüye cıkardık. Ozaman niye seninle vs yaptıgımızda küfürbaz oldugunu kabul edip ben ve arkadaşlarımdan özür dilemiştin forumda konu açıp ?
Sen veya başka biri istediginiz kadar isyan edebilirsiniz. Biz hala kadim kesmeye devam ediyoruz. Kendimizede başkalarınada.
- Gecelerinyargicl
- Cin Avcısı
VatanXLydeR yazdı:Gecelerinyargicl yazdı:Sizin ne kadar Kepaze rezil ve art niyetli oldunuzu biliyorum (RoA) hazıranda kendı loncazına 3 kere kadım kesdınız nedenı ıse urettınız şaheserı daha ucuza getırmek ordada ınsanları beklettınız gece 4 e kadar ve sonuç kadımı kesen cıkdı oyundan (RoA) pcme format atmasaydım eskı goruntulerı koyardım bu 1 ve hala kadımı kescekdınız bıze ılk ısyan cıkan ben oldum ıcın adım kufurbaza cıkdı sonra agustosun sonunda herkez ısyanladı ve ben bosu bosuma adımı kırlettınız nasıl Atatürkçüsün sen Atatürkçüler küfür edermi demeye basladınız herkezın kendı gorusu kendısınedır şahet ki compex de size özel karşılama yapıcak 20 ye yakın hazıranda kadımı kesmedıgınız aradaşlarım var ve bunlarda sınırlıler sımdı kalkmıs 5 m ver kes mı dıosunuz yuh sıze sıfatınza tükürim
Madem adını biz kötüye cıkardık. Ozaman niye seninle vs yaptıgımızda küfürbaz oldugunu kabul edip ben ve arkadaşlarımdan özür dilemiştin forumda konu açıp ?
Sen veya başka biri istediginiz kadar isyan edebilirsiniz. Biz hala kadim kesmeye devam ediyoruz. Kendimizede başkalarınada.
ben roayla hiç ws atmadım bu 1 sen kendını haklıyamı çıkardın sanıyorsun bole buda 2 ***** senın buda 3 ve her ınsan kufur edebılır bu kımseyı ılgılendırmez bu 4
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=78151&p=718606#p718606
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
Gecelerinyargicl yazdı:VatanXLydeR yazdı:Gecelerinyargicl yazdı:Sizin ne kadar Kepaze rezil ve art niyetli oldunuzu biliyorum (RoA) hazıranda kendı loncazına 3 kere kadım kesdınız nedenı ıse urettınız şaheserı daha ucuza getırmek ordada ınsanları beklettınız gece 4 e kadar ve sonuç kadımı kesen cıkdı oyundan (RoA) pcme format atmasaydım eskı goruntulerı koyardım bu 1 ve hala kadımı kescekdınız bıze ılk ısyan cıkan ben oldum ıcın adım kufurbaza cıkdı sonra agustosun sonunda herkez ısyanladı ve ben bosu bosuma adımı kırlettınız nasıl Atatürkçüsün sen Atatürkçüler küfür edermi demeye basladınız herkezın kendı gorusu kendısınedır şahet ki compex de size özel karşılama yapıcak 20 ye yakın hazıranda kadımı kesmedıgınız aradaşlarım var ve bunlarda sınırlıler sımdı kalkmıs 5 m ver kes mı dıosunuz yuh sıze sıfatınza tükürim
ben roayla hiç ws atmadım bu 1 sen kendını haklıyamı çıkardın sanıyorsun bole buda 2 ***** senın buda 3 ve her ınsan kufur edebılır bu kımseyı ılgılendırmez bu 4
Bu vs nin sonucunu gösteren resim linki.
http://i1010.hizliresim.com/2010/10/24/5217.jpg
Buda benden ve arkadaşlarımdan özür dilediğindin konu. Ettıgın kufurler için.
viewtopic.php?f=26&t=38102
Kısacası biz senin adını kirletmedik. Burda ben küfürbaz değilim onlar beni böyle yaptı diyemezsin.