___şaheserler___

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Quareshma
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

___şaheserler___

Mesaj gönderen Quareshma »

Arkadaşlar grup bölgelerine şaheserli olmayanları almıyolar biz zaten oraya şaheser yapmak için giriyorum özellikle şaheserli arkadaşlkara sesleniyorum bizi de alın gruba yaw ful yuceleniz yine alınmıyoruz beni destekleyenler warsa pmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. :twisted: :roll: :twisted:
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: ___şaheserler___

Mesaj gönderen mitmet »

sawaşçıları zaten almıyorlar şaheser yoqsa hiç almazlar. çewreni qenişlet bunu bin kere diyen oldu ya bırakın böle konular açmayın artık :? sen o çarı 49 yapıp full dizene kadar 5-6 saqlam arkadaş bulamıyorsan qirme oyuna çok ciddiyim qirme. sorun kimde anla 2 ofans qiren de war 5 büyü qiren de war sence 2 ofans qiren motor, kenan kesmek amacıyla mı qirer? item için mi qirer? hayır tabii ki de. eqlenmek için qirer. 1-2 arkadaş bul qir onlarla bu kadar basit. yoq ben anlaşamam kimseyle dersen oturcan paşa paşa şifacı kasıcan
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Desertxopertio
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Desertxopertio »

KaTılıyourum sana 49 lvl olana kadar bi ortam yapamıosan sorun sende SS
Quareshma
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

ben zaten 49 lwlm max 2400 flan ustum ıı yanı cevrede war ama gıren yoq ya bu oyunda sıkmaya basladı artk yenı yerler acılmazsa brakmayı dusunuyorm.
Quareshma
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

ayrıca 47 buyu we 47 sıfada war car bol ama sıgınaga alan yok
Quareshma
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

ayrıca ilk yaptıgım yorumda yazım hatası olmus(biz zaten sıgınaklara saheser yapmak için giriyorum)özür dilerizXDD
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen ozaerden »

Ben 35 Levelde abiler ablalar kankalar düşmanlar yıldızlar paralar madenler itemler elde ettim. :D
Pırasasapı (32)

Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır. :D
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sanatkarr »

sıgınaklara saheser yapmak için girilmezki? benimde çevrem az ama olanda sağlam ne yapsak ortak hareket ediyoruz. önemli olan sığınaklardan şaheser düşürmek değil önemli olan oyunda eğlenebilmek. üzerin full+full son model olsun en ıyı sen vur ama bunu görecek düşmanın bile yoksa zaten oyunu bırakırsın. bu cem yılmazın esprisine benzer üstü acık bir araban var ama yanında oturacak bir arkadaşın yok :))) kısaca şaheser bir yere kadar önemli olan iyi vakit geçirebileceğin sırtını düşünmeden yaslayabileceğin dostlarının olması. gerisi zamnla zaten olur. asıl amaç budur bu tür oyunlarda. tabi benim için, senin için nedir bilemem.

Not: benim arkadaşım birine şifreleri verelim dediğinde, "sen güveniyorsan benim için sorun yok en kötü 9 char gider yeni serverde yenıden baslarız " diyebileceğin kişiler bulman dileği ile.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
JuSTLoV
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Wan Te D

Mesaj gönderen JuSTLoV »

mitmet yazdı:sawaşçıları zaten almıyorlar şaheser yoqsa hiç almazlar. çewreni qenişlet bunu bin kere diyen oldu ya bırakın böle konular açmayın artık :? sen o çarı 49 yapıp full dizene kadar 5-6 saqlam arkadaş bulamıyorsan qirme oyuna çok ciddiyim qirme. sorun kimde anla 2 ofans qiren de war 5 büyü qiren de war sence 2 ofans qiren motor, kenan kesmek amacıyla mı qirer? item için mi qirer? hayır tabii ki de. eqlenmek için qirer. 1-2 arkadaş bul qir onlarla bu kadar basit. yoq ben anlaşamam kimseyle dersen oturcan paşa paşa şifacı kasıcan
Türkçe'de ''Q veya q '' Harfi yoktur.Türkçemizi güzel kullanalım arkadaşlar.Yabancı kelimeleri koymamaya özen gösterelim.
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön