[uygunsuz içerik]

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
xenn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

[uygunsuz içerik]

Mesaj gönderen xenn »

Böle insanlar varmış ya hala ben hayvet ettım bu [içerik silinmiştir] benle arkdş oldu her selam verdıgımde gel kas dıyıp duruodu o kadar kastım çarını geçen aktarma yaptım adam sandım aldı itemlerimi sonra paraya ıhtıyacım var vermıorm dedı sonra ver şunları deyınce yasakladı çarlarımı lanet olsun böle ınsanada böle [içerik silinmiştir] uğraşıoz karaktersiz bana eğer deseydı paraya ihtiyacım vardie aktardıgım itemlerin 2 katını verırdım ama insanlar değer bilmiyo (Yansıttığı itemlerin hepsi çalıntıdır)
I lost my temper
Kullanıcı avatarı
Ordinaryus
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Generalmaxii hırsızdır böle bir it yok

Mesaj gönderen Ordinaryus »

bız bosunamı dıyoruz o hırsız dıye o kadar yazdım adam gorevlerını yapmamız ıcın bınbır turlku yalan soylor
Herkes Bir Gün Mutlaka Lodos Olucak ...
ResimResim
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: Generalmaxii hırsızdır böle bir it yok

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Oyun içinde bir oyuncu ile eşyalarımı bir başka karaktere aktarmak için anlaştık. Eşyalarımı verdim ama geri almaya geldiğimde yoktu eşyalarımı geri istiyorum!
Oyunda sahip olmuş olduğunuz her öğenin güvenliğinden öncelikle oyuncularımız sorumludur. Alışveriş de dahil olmak üzere, özellikle bizler tarafından sağlanmayan ve oyuncularımızın kendi organizasyonları ile yapılan değerli eşya alış verişlerinde bizler taraf değiliz.

Lütfen, güvenmediğiniz kişilerle alışveriş yapmayınız!
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön