kayıp cocuk bn buldum
Re: kayıp cocugu bn buldum
ya pencere modunun ayarı ne? nasıl yapılıo ayarlardan bnm suan 1024*768 hangisini yapcam?
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
Deleteyi anladıkta F tuşu çalışmıyosa nasıl yazdınBrodar yazdı:kusra bakmayın arkdaşalr kılvenin üstüne su döküldü sabah leyin kılavye alamadım daha o yüzden print screen sysrq tuşları ve delete F tuşları calışmıyo dier leri calısıyor oyğzden ekran kılvyesi ile cektim k.b yın
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Klan: Arzın Çocukları
ekran klavyesi ?angelona yazdı:Deleteyi anladıkta F tuşu çalışmıyosa nasıl yazdınBrodar yazdı:kusra bakmayın arkdaşalr kılvenin üstüne su döküldü sabah leyin kılavye alamadım daha o yüzden print screen sysrq tuşları ve delete F tuşları calışmıyo dier leri calısıyor oyğzden ekran kılvyesi ile cektim k.b yınBuda bir ilk
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
angelona yazdı:Deleteyi anladıkta F tuşu çalışmıyosa nasıl yazdınBrodar yazdı:kusra bakmayın arkdaşalr kılvenin üstüne su döküldü sabah leyin kılavye alamadım daha o yüzden print screen sysrq tuşları ve delete F tuşları calışmıyo dier leri calısıyor oyğzden ekran kılvyesi ile cektim k.b yınBuda bir ilk
Başlat - Programlar - Donatılar - Erişilebilirlik - Ekran Klavyesi !

ClassiCeren I Don't Want To Hold You Back Now Love ! !
- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
bi eksik bulmak için kendini nasıl bilgisiz duruma düşünüyorsun anlamadımangelona yazdı:Deleteyi anladıkta F tuşu çalışmıyosa nasıl yazdınBrodar yazdı:kusra bakmayın arkdaşalr kılvenin üstüne su döküldü sabah leyin kılavye alamadım daha o yüzden print screen sysrq tuşları ve delete F tuşları calışmıyo dier leri calısıyor oyğzden ekran kılvyesi ile cektim k.b yınBuda bir ilk
CoBaiN wazzup