к•σ•я•к•υ•ℓ•α•я -- ѕ•ι•z•ι•η -- ι•η•т•ι•к•α•м -- в•ι•z•ι•м..
••• ι•η•т•ι•к•α•м αтєşι αℓєνℓєηιуσя •••
••• нσş gєℓ∂ιηιz ¢єнєηηємιмιzє •••
••• вєякχχιηէιкαм ••• вєяqχχιηէιкαм ••• мαηιzχχιηէιкαм •••
==> ••• .. вυ ∂α υѕтα∂αη .. ••• <==
,VicTorY yazdı:Merhabalar ,
Nasılsınız arkadaşlar
İlginçtirki ülkemde bir internet servisi kendi internetini kapatırken 10 gün ister ama bayisi ben kapatamıyorum derKapatılan internetin üzerine başka bir servis ben açamadım abi bir telekom müdürlüğüne gitsen derse müdürlük 1 ay içinde hat açıyorsa buda bizim başarımızın göstergesidir
![]()
1 Ay kadar bir süre yokum gençler![]()
Asıl ALLAH Bize Yardım Etsin Emreye Neden EdiyorBrkxintikam yazdı:payitahtxintikam yazdı:bLaDexm yazdı:Yok Berk'im İtemle Alakalı Değil, Kanına İşlemiş Eziqlik Bunun itemle Falan Olacak İş DeğiL
![]()
![]()
![]()
O Zaman Yapacak Bir ŞEy Yok Adem AbiAllah Yardımcın Olsun Emre Abi Ne Diyelim Başka..
:mrgreen:
:lol:
![]()
sanki sen üretcen soruyon hee..bLaDexm yazdı:1 Ay Çok Uzun Bir Süre Mustafa Daha Erken Gelmeye Çalış.Ayrıca Senin Ejdere Ne Kalmıştı ?
vayy reis kalbimi kırdın bakbLaDexm yazdı:Asıl ALLAH Bize Yardım Etsin Emreye Neden EdiyorBrkxintikam yazdı:payitahtxintikam yazdı:bLaDexm yazdı:Yok Berk'im İtemle Alakalı Değil, Kanına İşlemiş Eziqlik Bunun itemle Falan Olacak İş DeğiL
![]()
![]()
![]()
O Zaman Yapacak Bir ŞEy Yok Adem AbiAllah Yardımcın Olsun Emre Abi Ne Diyelim Başka..
:mrgreen:
:lol:
![]()
Böyle Biriyle Uğraşmak Kolay mı Sanıyorsun.
12 Mavi Topaz 2 KadimbLaDexm yazdı:1 Ay Çok Uzun Bir Süre Mustafa Daha Erken Gelmeye Çalış.Ayrıca Senin Ejdere Ne Kalmıştı ?
DeviLMayCrY yazdı:12 Mavi Topaz 2 KadimbLaDexm yazdı:1 Ay Çok Uzun Bir Süre Mustafa Daha Erken Gelmeye Çalış.Ayrıca Senin Ejdere Ne Kalmıştı ?![]()
VicTorY yazdı:DeviLMayCrY yazdı:12 Mavi Topaz 2 KadimbLaDexm yazdı:1 Ay Çok Uzun Bir Süre Mustafa Daha Erken Gelmeye Çalış.Ayrıca Senin Ejdere Ne Kalmıştı ?![]()
Kuzenimin hesabından yazdım yanlış anlaşılmasın belirteyim ..