Asyaşahini gurubu düşürülen zırlar.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Benxsyaşahini nerde oturuo
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Asyaşahini gurubu düşürülen zırlar.
asya şahini bi zırh daha dusurdu bugun
alcaklık gece zırhı efsunları
kadim hidra kacırılır X 3 .2
yalan söylenir x 100
hak yenir x200
alcaklık gece zırhı efsunları
kadim hidra kacırılır X 3 .2
yalan söylenir x 100
hak yenir x200
- ASYAXKARA
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Önemli: SAVCILIK SUÇ DUYURUSU KARARI
jAGLER 21 Ekm 2010 15:36
önemli okuyun
19 Temmuz 2009 tarihinde mynet@ hesabım çalınmasıyla Gerekli mercilere yapılan suç duyurusunun temyiz yolu açık cevbının tarafıma gönderilmiştir. Çalınan mynet@ hesabının içerisinde bulunan 2 adet kredi kartı bilgilerininde bu sebepten dolayı madur edildiği.Yapılan incelemede şahsın yerinin sabit olup hangi şehir ve aslen nereli olduğu tarafıma İLETİLMESEDE Bilişim Suçları A ..kayıtlı bulunduğu açık belgeyle şahsıma sunulmuştur..
Şimdi Arkadaşlar bu suçu işleyen şahsın msn/hotmail adresini sağolsun bazı dostalrımız sayesinde bulduğumu ve eklediğimi söyliyeyim.Bana gönderilen cevapta Şahız hakkında Mahkeme açabileceğim ve mahkeme kararları ki çok ağırlaştırılmıştır (1 ila 5 yıla kadar hapis) Maddi ve Manevi Tazminatlar Şahsın Yaşının tutmaması Durmunda anne ve babasının bu duruma muhattap kılınacağından ve şahsın konun gözeteminde tutulacağından Emin olun...
Ey hesap hırsızlığı yapan Şahıs Bu yaptığının bir şuç olduğunu biliyormuydun artı bu senin yanına kar kalacağınımı zannettin artı SeniN nerede olduğunu emin ol benden başka kimse iyi bilemez ..Ve Hesap çalan hırsız o mynet@hesabımda 2 adet kredi kartının bulunduğunu ve bu kart masraflarımıda sana ödeteceğimi bilmiyormuydun .Sana bir Abi tavsiyesi seni msn Adresime ekledim en kısa zamanda benimle irtibata geçmeni temenni ediyorum(Senin aÇından İyi olabilir)
Bu yaptığın Hırsızlığın Anne ve babana lanse edilmeden önce istersen benle bir görüş...
NOT : jAGLER Şahxjagler puduhepha Bu çarlarla dün saat 01,45 itibariyle oyuna geri donmüş bulunmaktayım..Beni tanıyanlar biliyolar kim olduğumu... Hesabınızmı Çalındı korkmayın verin gerekli mercilere bak ne yapıyorlar izle..
SABIRLA OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
önemli okuyun
19 Temmuz 2009 tarihinde mynet@ hesabım çalınmasıyla Gerekli mercilere yapılan suç duyurusunun temyiz yolu açık cevbının tarafıma gönderilmiştir. Çalınan mynet@ hesabının içerisinde bulunan 2 adet kredi kartı bilgilerininde bu sebepten dolayı madur edildiği.Yapılan incelemede şahsın yerinin sabit olup hangi şehir ve aslen nereli olduğu tarafıma İLETİLMESEDE Bilişim Suçları A ..kayıtlı bulunduğu açık belgeyle şahsıma sunulmuştur..
Şimdi Arkadaşlar bu suçu işleyen şahsın msn/hotmail adresini sağolsun bazı dostalrımız sayesinde bulduğumu ve eklediğimi söyliyeyim.Bana gönderilen cevapta Şahız hakkında Mahkeme açabileceğim ve mahkeme kararları ki çok ağırlaştırılmıştır (1 ila 5 yıla kadar hapis) Maddi ve Manevi Tazminatlar Şahsın Yaşının tutmaması Durmunda anne ve babasının bu duruma muhattap kılınacağından ve şahsın konun gözeteminde tutulacağından Emin olun...
Ey hesap hırsızlığı yapan Şahıs Bu yaptığının bir şuç olduğunu biliyormuydun artı bu senin yanına kar kalacağınımı zannettin artı SeniN nerede olduğunu emin ol benden başka kimse iyi bilemez ..Ve Hesap çalan hırsız o mynet@hesabımda 2 adet kredi kartının bulunduğunu ve bu kart masraflarımıda sana ödeteceğimi bilmiyormuydun .Sana bir Abi tavsiyesi seni msn Adresime ekledim en kısa zamanda benimle irtibata geçmeni temenni ediyorum(Senin aÇından İyi olabilir)
Bu yaptığın Hırsızlığın Anne ve babana lanse edilmeden önce istersen benle bir görüş...
NOT : jAGLER Şahxjagler puduhepha Bu çarlarla dün saat 01,45 itibariyle oyuna geri donmüş bulunmaktayım..Beni tanıyanlar biliyolar kim olduğumu... Hesabınızmı Çalındı korkmayın verin gerekli mercilere bak ne yapıyorlar izle..

- Gecelerinyargicl
- Cin Avcısı
ASYAXKARA yazdı:Önemli: SAVCILIK SUÇ DUYURUSU KARARI
önemli okuyun
Hiç bişi anlamadım çarlarını kim çaldı
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=78151&p=718606#p718606
imzama sığmadığı için buraya koydum
imzama sığmadığı için buraya koydum
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
zırh düşürenin gkıçı kalkıo asyada grup bölgeleriyle kıçı kalkan biri. Kendisi Kadim kaçırır,çar çalar,hak yer
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
- tcmagradyxxxx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
27 Junon Kesişi = 0 zırh :roll: :roll:
Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim
TcMagRaDy # TcMaqRady
TcMagRaDy # TcMaqRady
-
- Salgın Koruyucusu
şahinler bende katılabilirmiiym
benim çarlarım: (Çılgınxegeli 43 lwl büyücü) (Valexultra 49 lwl savaşçı)
- Estellimemo
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Batuhangs730 yazdı:zırh düşürenin gkıçı kalkıo asyada grup bölgeleriyle kıçı kalkan biri. Kendisi Kadim kaçırır,çar çalar,hak yer
ÖncelikLe Ramo seni TebRik eder ßaşarının Devamını dilerimM...
Batuhan sana geLince... *Çhar çaLdığına Dair Ispatın Yoksa Ötme Ordan Burdan... Adam Gibi işine Bak teBrik et edemiyOrsanda Yorum Yapma miLLetin Hakkında...
İyiForumlar
ooOEsRaReNGiZOoo
oEsRaReNGiZo
OooesrarengizooO
HayaLLe YaşarKen Gerçek Dünyada ZAMANI İçmişiz Haberimiz Yok ..
ÖmürLe Yüzyüze GeLdik Aynada HARCANIP Gitmişiz HABERİMİZ YOK ...
oEsRaReNGiZo
OooesrarengizooO
HayaLLe YaşarKen Gerçek Dünyada ZAMANI İçmişiz Haberimiz Yok ..
ÖmürLe Yüzyüze GeLdik Aynada HARCANIP Gitmişiz HABERİMİZ YOK ...