Bu Konuyu açmamın amacı bildiklerimizi burada paylaşarak , fikir alışverişi yaparak büyücü charlarımızı daha iyi kullanmayı sağlamak ..
Savaşçı Kesmek için
Meteorit & Bilgisi 15
Buz & Bilgisi 15 (Neden Buz ? : Elektirikten daha fazla vurduğu için + Fiziksel + Buz itemler olduğu için)
Meditasyon 15 (%5 lik kritik artışı sağlar %5 lik 46 saniye için pek az bir rakam değil 2 tane daha kritik item eder)
Zihin 15
Tesla 1
Kutup 2 (ws ye başlamadan önce menzilini ölçmeyi unutmayın)
Büyü Bozma 5 (Zihin Tutulması gelirse oturup adamın kesmesini beklemeyelim diye bir şanş)
Büyücü Kesmek için
Meteorit & Bilgisi 15
Buz & Bilgisi 15
Direnç Kırma 15 (Çoğunuz şaşıracaksınız ama deneyin gerçekten etkili oluyor .. Büyücünün büyü bozması 15 ise her attığınız meteoriti tutacaktır direnç + buz vurunca afallayacaktır)
Kutup 1 (Konsantrasyon varsa onu tutmak için)
Tesla 5 (Neden 5 derseniz adam size zihin attığında tesla açık ise daha fazla hasar vermek için)
Büyü Bozma 15 (Çoğu kişi 15 olması yönünde değil ama bana kalırsa 15 olması lazım)
Meditasyon 2 (Hızlı Kudret Doldurmak açısından)
Şifacı Kesmek İçin
Buz & Bilgisi 15
Elektirik & Bilgisi 15
Direnç Kırma 15
Zihin 15
Büyü Bozma 5
Kutup 1
Tesla 2
Not :
Şifacı Kesmek için Meteorite vermedim çünkü zırh düşüren şifacıların zırhına % 17 lik bir artış ekleniyor ruh kalkanı ile bu zırh oranını % 70 tamamlayabilirler zırh oranı %70 olursa meteorid fazla vuramayacağından Buz elektirik direnç kırma daha çok işe yarayacaktır ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şimdi 1-2 dengesiz çıkar bunu büyücü forumuna neden açmadın derse orayada açtım ve burayada açıyorum çünkü Tılsımda oynayan ve Büyücü forumuna pek fazla girmeyen usta büyücüler var onlarında bu yazıyı görmeleri için
Her Yöne Büyücü Yetenekleri (Tartışma Konusu)
- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı
Re: Her Yöne Büyücü Yetenekleri (Tartışma Konusu)
2 tane gönderilmiş yanlışlıkla k.bakmayın biri siler misiniz forum tekilileri

- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
Buz bilgisi ve buz büyüsü 15 olmalıdır çünkü rakibi yavaşlatır kritik gelirse 1 sn için durdurur gerçekten bu işe yarıyor
Savaşçı vs sinde buz olmalıdır.
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
www.anadoluakincilari.com
- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı
Doğru o yönden de düşünmek lasım
Buz daha etkili :lol:
Buz daha etkili :lol:

güzel bir konu arkadaşın büyücüsünüde kasıyorum ama kasarken yetenekleri nasıl dagıtıcam onuda yazarmısınız?
forum hesabım uzaklaştırıldıgından bi süre bu hesaptayım
İlkersavaşçı
İlkersavaşçı
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı
01 lwl ---> Meteorit 1 Bilgisi 1
10 lwl ---> Meteorit 10 Bilgisi 10
15 lwl ---> Meteorit 15 Bilgisi 15
20 lwl ---> Meteorit 15 Bilgisi 15 - Buz 5 Bilgisi 5
25 lwl ---> Buz 15 Bilgisi 15 - Meteorit 10 Bilgisi 10 (Ankadaki 177 büyü buz hasarından dolayı)
30 lwl ---> Buz Bilgisi 15 - Meteorit 15 Bilgisi 15
30 lwlden sonra her gelen puanı konsantrasyona ver konsantrasyon 15 olduktan sonra kafana göre dagıt kalan puanları
40 lwl ---> Meteorit 15 Bilgisi 15 - Buz 15 Bilgisi 15 - Konsantrasyon 15 - Tesla 5
44 lwle kadar gelen puanları kutup büyü bozma arasında bölüştür
44 lwl ---> Buz 15 Bilgisi 15 - Elektirik 15 Bilgisi 15 - Direnç Kırma 15 - Kutup 1 - Tesla 5 - Büyü bozma 1 - Geri kalanıda zihine var 49 lwle kadar bu yeteneklerler git
49 lwldede kendi dizilimini oluştur
Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur ..
10 lwl ---> Meteorit 10 Bilgisi 10
15 lwl ---> Meteorit 15 Bilgisi 15
20 lwl ---> Meteorit 15 Bilgisi 15 - Buz 5 Bilgisi 5
25 lwl ---> Buz 15 Bilgisi 15 - Meteorit 10 Bilgisi 10 (Ankadaki 177 büyü buz hasarından dolayı)
30 lwl ---> Buz Bilgisi 15 - Meteorit 15 Bilgisi 15
30 lwlden sonra her gelen puanı konsantrasyona ver konsantrasyon 15 olduktan sonra kafana göre dagıt kalan puanları
40 lwl ---> Meteorit 15 Bilgisi 15 - Buz 15 Bilgisi 15 - Konsantrasyon 15 - Tesla 5
44 lwle kadar gelen puanları kutup büyü bozma arasında bölüştür
44 lwl ---> Buz 15 Bilgisi 15 - Elektirik 15 Bilgisi 15 - Direnç Kırma 15 - Kutup 1 - Tesla 5 - Büyü bozma 1 - Geri kalanıda zihine var 49 lwle kadar bu yeteneklerler git
49 lwldede kendi dizilimini oluştur
Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur ..

- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı
Eskidi La O konu Ender Bu konu güncel kalacak :lol: :lol:Enderxangel yazdı:Forumda zaten böyle bir konu mevcut

-dursun aga ben savascı kesmeye gidiom du bi gbm yapam..
-yap hemserim yapta gel beraber keselim..
-geldim dursun aga ama burda büyücüde var ben bida yapam gelem gbm..
-para bol heralde hemserim..hadi yap gel..
-dursun aga niye demion bi tanede sifa geldi diye..gbm ye git gel yoruldum valla..
-hemserim senin için cepte tasınır gbm ürettirrelim biz en iyisi
bence 2 cesit dagılım var büyücüler için..
1.si yaratık kesmek için (sıgınak-migrat)
elektirik ve bilgisi 15
buz ve bilgisi 15
drenç kırma 15
zihin 15
kutup 1
büyü bozma 1
meditasyon 5
tesla 1
savaş ve vs ler için(savaşcı-büyücü-şifacı)...
meteroid ve bilgisi 15
buz ve bilgisi 15
kons. 15
zihin 15
kutup 1
büyübozma 5
meditasyon 1
tesla 1
NOT: yetenekleri kullanmak,yetenek ve celışma ister mesela konsantrasyonu yanlıs zamanda acmak büyücünün sonunu getirir ken dogru zamanda acılınca takır takır büyü atıp karsındakini 4 büyüde yıkmak demektir
ayrıca sifacıların bir kısmı ruh kalkanı ve 1 dirence puan verirken bir kısmıda 2 direncede puan verir..yani ruh kalkanı olana buz,drenci olana meteroid daha iyi vuracaktır..
ayrıca birçok büyücü 2 set dizmek lazım diyor..gereksiz sadece buz set diz yeter meteroid itemin olmasada zaten yüksek vurur
-yap hemserim yapta gel beraber keselim..
-geldim dursun aga ama burda büyücüde var ben bida yapam gelem gbm..
-para bol heralde hemserim..hadi yap gel..
-dursun aga niye demion bi tanede sifa geldi diye..gbm ye git gel yoruldum valla..
-hemserim senin için cepte tasınır gbm ürettirrelim biz en iyisi
bence 2 cesit dagılım var büyücüler için..
1.si yaratık kesmek için (sıgınak-migrat)
elektirik ve bilgisi 15
buz ve bilgisi 15
drenç kırma 15
zihin 15
kutup 1
büyü bozma 1
meditasyon 5
tesla 1
savaş ve vs ler için(savaşcı-büyücü-şifacı)...
meteroid ve bilgisi 15
buz ve bilgisi 15
kons. 15
zihin 15
kutup 1
büyübozma 5
meditasyon 1
tesla 1
NOT: yetenekleri kullanmak,yetenek ve celışma ister mesela konsantrasyonu yanlıs zamanda acmak büyücünün sonunu getirir ken dogru zamanda acılınca takır takır büyü atıp karsındakini 4 büyüde yıkmak demektir
ayrıca sifacıların bir kısmı ruh kalkanı ve 1 dirence puan verirken bir kısmıda 2 direncede puan verir..yani ruh kalkanı olana buz,drenci olana meteroid daha iyi vuracaktır..
ayrıca birçok büyücü 2 set dizmek lazım diyor..gereksiz sadece buz set diz yeter meteroid itemin olmasada zaten yüksek vurur
Ölümsüz bir aşk için..

Safa Öztürk

Safa Öztürk
- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı
ws şifacıları ve klan şifacılarının ruh kalkanı 15 tir
ws şifacıları asit ise konsantrasyon kullanmak mantıklıdır eğer yücelen ise ve zehiri 15 ise konsantrasyon hiç tavsiye etmem
Savaşçı wslerinde konsantrasyon gereksiz bir yetenektir adam sarsılmaz basarak bu yetenekten kurtulabilir bu yetenek yerine meditasyonu 15 yaparak %5 kritik oranı arttırabiliriz
ws şifacıları asit ise konsantrasyon kullanmak mantıklıdır eğer yücelen ise ve zehiri 15 ise konsantrasyon hiç tavsiye etmem
Savaşçı wslerinde konsantrasyon gereksiz bir yetenektir adam sarsılmaz basarak bu yetenekten kurtulabilir bu yetenek yerine meditasyonu 15 yaparak %5 kritik oranı arttırabiliriz