Army loncası

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Royalxbaron
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Army loncası

Mesaj gönderen Royalxbaron »

Kim Kimin işine burnunu sokuyor 1. sayfadan beri takip et cahil kaLma ;)
Sen adamlıgı Junon keserekmi Belli ediyorsun sen kaç kuruşluk adamsın ki konuşuyorsun bebe ;)

Ben adamlığı junon kesmeye veriyorum demedim lavuk Army loncasından hiç kimseyle bir sorunum yoktu ama bundan sonra senin en büyük düşmanın ben olucam bunu unutma ve son olarak fotolardan da görüldüğü üzere bebeli filan konuşmaları yaşına veriyorum abisi adam ol ayık ol ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
Royalxschaeffer
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Royalxschaeffer »

kardeşim kadar varmısın yoksun yani mustafa :) osuruk kadar canın var onuda ben almıyım bak ekmegıne
Resim
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal
Rexen
Bestofthebest
Kullanıcı avatarı
Uranusxspeed
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Uranusxspeed »

Ne kadar canım oLduğu seni ilgilendirmez. Ha alabiliyorsanda bu canı geL al bakaLım nasL alacaksın merak ediyoRum ;)
xXxExPaJLyyxXx => [ Ejder asa ] <=
URaNüSxUnRuLy => [ Ecel getiren] <=
Kullanıcı avatarı
Royalxayazkalpli
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Royalxayazkalpli »

Uranusxspeed yazdı:Ne kadar canım oLduğu seni ilgilendirmez. Ha alabiliyorsanda bu canı geL al bakaLım nasL alacaksın merak ediyoRum ;)
Ulan at kafası bi vuruşluk canın var daha burda laf yapıyosun millete :D Yakınımda bi yerde olsan ben seni bulur o lafları ağzına 48 kere #@!? ;)
Yaşının 13 olduğu belli daha 7. sınıf ya gidiyosun ya gitmiyosundur sesindende belli zaten burda artislik yapma at ağızlı velet :)
Resim
Resim
Resim
wactman
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen wactman »

Benim bildiğim Uranusxspeed eskıden arz klanı mensubu çakallardan biriydi ne ve hatırladıgım kadar kendisi hataylı cıngeneler içinde yer alır ve eskı hırsızlardan
wactman
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen wactman »

merka ettıgım konu ıse royalxcappy benım bılgım bu adam byxbeybkol eskı suzmelerden :) bu adam nasıl sıpa nasıl para yaptıda orda burda surda tl karsılıgı oyun parası satmaya basladı anlamıs degılım vallahı byxbybkol eskı hırsızlardan dıye hatılıyorum yanlısım yok . sferr pekı sen nasıl oldun adam merak edıyorum senınde nasıl ustunu dızdıgını .
Kullanıcı avatarı
Royalxschaeffer
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

ÇOLUK ÇOCUKSUNUZ ONU O KÜÇÜCÜK BEYNİNİZE YERLEŞTİRİN ABİLERİNİZLE LAF DALAŞINA GİRMEYİN TAMAM KOÇLAR.
Resim
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal
Rexen
Bestofthebest
Kullanıcı avatarı
Royalxschaeffer
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

wactman yazdı:merka ettıgım konu ıse royalxcappy benım bılgım bu adam byxbeybkol eskı suzmelerden :) bu adam nasıl sıpa nasıl para yaptıda orda burda surda tl karsılıgı oyun parası satmaya basladı anlamıs degılım vallahı byxbybkol eskı hırsızlardan dıye hatılıyorum yanlısım yok . sferr pekı sen nasıl oldun adam merak edıyorum senınde nasıl ustunu dızdıgını .
grup bölgeleri geldikten sonra şaheser çalıcak halim yok + nasıl adam oldun falan gibisinden konuşma ;) loncayı kurduk birlik beraberlik olduktan sonra yanımızda dostlarımız olduktan sonra üst sorun değil.
Resim
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal
Rexen
Bestofthebest
Kullanıcı avatarı
Royalxayazkalpli
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Royalxayazkalpli »

Royalxschaeffer yazdı:
wactman yazdı:merka ettıgım konu ıse royalxcappy benım bılgım bu adam byxbeybkol eskı suzmelerden :) bu adam nasıl sıpa nasıl para yaptıda orda burda surda tl karsılıgı oyun parası satmaya basladı anlamıs degılım vallahı byxbybkol eskı hırsızlardan dıye hatılıyorum yanlısım yok . sferr pekı sen nasıl oldun adam merak edıyorum senınde nasıl ustunu dızdıgını .
grup bölgeleri geldikten sonra şaheser çalıcak halim yok + nasıl adam oldun falan gibisinden konuşma ;) loncayı kurduk birlik beraberlik olduktan sonra yanımızda dostlarımız olduktan sonra üst sorun değil.
Dediği gibi şaheser çalacak halimiz yok biraz emek harcarsanız bu oyunda olmayacak birşeyiniz yok ;)
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Uranusxspeed
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Uranusxspeed »

wactman yazdı:Benim bildiğim Uranusxspeed eskıden arz klanı mensubu çakallardan biriydi ne ve hatırladıgım kadar kendisi hataylı cıngeneler içinde yer alır ve eskı hırsızlardan

Kim sana böyle demişse yanLış söylemiş Hayatımda hırsızlık yapmadım yapmamda Elhamdülillah şimdiye kadar haram para yememişim Sen kendi nicklerini söylede tanıyalım seni ;)
xXxExPaJLyyxXx => [ Ejder asa ] <=
URaNüSxUnRuLy => [ Ecel getiren] <=
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön