Bir zamanlar bir tablo kadar güzel olan İstanbul'da. . .
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Re: Bir zamanlar bir tablo kadar güzel olan İstanbul'da. . .
Eline sağlık..
Gerçekten o özlediğimiz günler geri gelirmi?
Gerçekten o özlediğimiz günler geri gelirmi?
Madendeki karmaşanın en güzel resmi olmuş eline sağlık.Ayrıca bazı arkadaşlar derki ne olacak adamlar oyununu oynuyor hayır onlar oyun oynamıyor onlar hayatlarıyla oynuyorlar.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Bence Bunu qunceL tutmanız Lazım
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Saat sabahın 3 nde bu kdr kısının bir maden için beklemezsi gerçekten vahim bir durum
bir gun oyunu bıraktıktıgımız zaman ben ne yaptım dıyecek çok kişi olduguna emınım.
bir gun oyunu bıraktıktıgımız zaman ben ne yaptım dıyecek çok kişi olduguna emınım.
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- Visualikv
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
yönetimin bu maden işine acil olarak el atması lazım
HighVoltage
Kuklacı
Kuklacı
Öncelikle Herkese İyi Oyunlar.
Yönetimin Şu Güne kadar Maden ile ilgili Hiçbir Çalışması Olmamıştır. Npc'de Maden Satılması İle İlgili Bi Çalışma Yapılmasını İstiyoruz.
Yönetimin Şu Güne kadar Maden ile ilgili Hiçbir Çalışması Olmamıştır. Npc'de Maden Satılması İle İlgili Bi Çalışma Yapılmasını İstiyoruz.
Eskiden Ali Ata Bakardı , Şimdi Karıya Kıza... Eskiden Işık Ilık Süt İçerdi,Şimdi Votka Redbull.. Eskiden İpek İpi Tutardı, Şimdi Ah İpek Ahhh:)))
Oyunda zorluk yoksa o oyunun tadı kaçar. Zorluk olsun ki elınde bulunanı herkes bulamasın. Değeri düşmesin!Gizlilik yazdı:Öncelikle Herkese İyi Oyunlar.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
39 lwl zamanında maden çeken kişilerin sayısı oldukça azdı hatta kurtun oradaki şelit bile çoğu zaman boş oluyor şimdi en az 2-3 kişi başında bekliyor

güncel tutalım bu konuyu