İsim : Kaan
Soyisim : Aksu
Karekterler ve Levelleri : Angelxjesse (Savaşçı 49 Level) // Xkral (Büyücü 49 Level) // Şifacıxhanım (Şifacı 43 Level )
Neden ROYAL : Köşkte birlik beraberlik içinde loncada olmayı çok istiyorum bu aradıqım özellikleri ROYAL Loncasında buLacaqıma eminim SaygıLar Gencay abi ...
Kaan oyuna girdiğimde bul beni
ßu İsim Hakkında Bende Pek iyi şeyLer duymadım ama yine de yönetime kaLmş bişi . .
bu loncadan kimse benimle bişey konuşmıcak ben konuşucam istemeyen çekip gidicek kalanlarla beraber loncayı devam ettiricez burada ben hariç kimse yetkili değil kimse kafasına göre karar vermesin bundan sonra
bu loncadan kimse benimle bişey konuşmıcak ben konuşucam istemeyen çekip gidicek kalanlarla beraber loncayı devam ettiricez burada ben hariç kimse yetkili değil kimse kafasına göre karar vermesin bundan sonra
Burda bana laf sokmuşsun sanırım Gencay tmm ben yetkili değilim ama o adamın ne bk olduğunu biliyorum sen o adama oyunda beni bul demişsin senin bir yanlış yapmanı önledim,tmm seninle bişey konuşmayız istemiyosan,çekip gitmemi en çok isteyenlerden birisin sanırım ama sen beni bu loncadan atamazsın.