Xxxempyxx in dedikleri yönetici buraya
- isyankaryolcu
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Xxxempyxx in dedikleri yönetici buraya
arkadaşlar Xxxemptyxx beyazköşkte bana çarını ortak kullanalım dedi resim çektim resim nereye gitmiş olabilir bi yardıme edin sobee ikv dosyasında yok bunu kanıtlamam gerek....
Kqtxzathuraa saygıLarımLa
Beyaz Köşk LoDoS
İYİ OYUNLAR
Beyaz Köşk LoDoS
İYİ OYUNLAR
- Revolution
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Xxxempyxx in dedikleri yönetici buraya
Merhaba,
Oyun içi şikayetlerinizi mouse ile şikayet etmek istediğiniz kişinin isim üstüne sağ tık ile açılan konsoldan "Şikayet Et" butonu ile rahatsız olduğunuz durumu "İkv Destek Takımına" bildirim yapabilirsiniz.Bu yaptığım açıklama ile resim alıp göndermenize gerek olmadığını hatırlatmak istedim.
Oyun içi Print Screen tuşu ile aldığınız resimler.Oyunu kurduğunuz klasörün içine otomatik olarak kayıt edecektir bilginize.
İyi Eğlenceler.
Oyun içi şikayetlerinizi mouse ile şikayet etmek istediğiniz kişinin isim üstüne sağ tık ile açılan konsoldan "Şikayet Et" butonu ile rahatsız olduğunuz durumu "İkv Destek Takımına" bildirim yapabilirsiniz.Bu yaptığım açıklama ile resim alıp göndermenize gerek olmadığını hatırlatmak istedim.
Oyun içi Print Screen tuşu ile aldığınız resimler.Oyunu kurduğunuz klasörün içine otomatik olarak kayıt edecektir bilginize.
İyi Eğlenceler.
Revolution