ArkadasLar Önce Herkes hakkını heLaL etsin. reel Yasamımı yola koymak için ikv ye uzun sürelik ara vermek zorundayım ve bende oyun yerine reel yasamımı yola koymayı sectim bundan sebep oyunu bırakdım. karakterlerimi arkadaslara devir etmis bulunmakdayım her hangi bir karakterim ile sorumluluk kabul etmiyorum herkesin bilgisine. . !
Değinmek istediğim diğer bir konu ise 4 yıllık ikv hayatımda iyi kötü davranıslarımız oldu biz insanız " hatasız kul olmaz " herkes hakkını helal etsin. !
Özellikle yakın cevremde bulunan insanlar samimi konuştuğumuz her gün bir şeyler paylaştığımız insanlar ( kardeşim saydığım ) Kendinize iyi bakın .
Bana ulaşmak isteyen nerde olduğumu biliyorsunuz.
Cnquerorxmanyak Adlı karakterin Furkan isimli bir arkadaşımdadır. Benimle bir alakası kalmamısdır Cnquerorxmanyak adlı karakterin bu nedenle Hiç bir sorumluluk Kabul etmiyorum.
Cnquerorxmanyak ( sEdat ) dan veda. !
-
- İri Fare Avcısı
Cnquerorxmanyak ( sEdat ) dan veda. !

HaYaTı KorKaraK YasıyOrsaN. Sadece İzLiyeceKsİN. . !
Re: Cnquerorxmanyak ( sEdat ) dan veda. !
NE HAKKIMIZ VARSA HELAL OLSUN
*Hayati gözyaslarinla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandir...!
HERKES BİR GÜN |L|O|D|O|S|OLACAK...!
BU ADAM YALANCIMI_?

HERKES BİR GÜN |L|O|D|O|S|OLACAK...!

Ne hakkımız warsa heLaL oLsun sedat... YoLun açık oLsun..! ReeLde başarıLar.
EskiLerden: Xjokerx
EskiLerden: Xjokerx
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- SpxGreywolf
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Sedatım qrsrz sende hAkkını heLAl et Benmde warsa tabiki hll oLsun
yNçRxBristoL --- Yeniçerixbristol
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
BristoL ~ `
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdürma insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür..
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Tkxxmanyak yazdı: ArkadasLar Önce Herkes hakkını heLaL etsin. reel Yasamımı yola koymak için ikv ye uzun sürelik ara vermek zorundayım ve bende oyun yerine reel yasamımı yola koymayı sectim bundan sebep oyunu bırakdım. karakterlerimi arkadaslara devir etmis bulunmakdayım her hangi bir karakterim ile sorumluluk kabul etmiyorum herkesin bilgisine. . !
Değinmek istediğim diğer bir konu ise 4 yıllık ikv hayatımda iyi kötü davranıslarımız oldu biz insanız " hatasız kul olmaz " herkes hakkını helal etsin. !
Özellikle yakın cevremde bulunan insanlar samimi konuştuğumuz her gün bir şeyler paylaştığımız insanlar ( kardeşim saydığım ) Kendinize iyi bakın .
Bana ulaşmak isteyen nerde olduğumu biliyorsunuz.
Sedat senın için en iyisi bu be derslerin ihmal etme oyuna aradan arklarını gormek takılmak için gir bu oyun hırs ıcın oynanmasa zaten cok daha uzel paylaşımlar olacak neyse kardeşim kendine dikkat et..
Cnquerorxmanyak Adlı karakterin Furkan isimli bir arkadaşımdadır. Benimle bir alakası kalmamısdır Cnquerorxmanyak adlı karakterin bu nedenle Hiç bir sorumluluk Kabul etmiyorum.
SerdarUSTA
- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Helal olsun, selametle...
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
Sedat'ım, Kardeşim...
Sonkez Ws atacaktık Nereye Gidiyorsun, Bir yandan düşününce o illk ws leri..4 yıl, 4 yılda neler yaptınız,naptık...İyi Kötü çok güzel zamanlar geçirdik.
Madem ki Veda Zamanı geldi ; Kendine İyi Bak Kardeşim.Numaram var zaten sende.Sabah Oyundada Konustuk zaten az çok.Allah'a Emanetsin. Görüşmek Ümidiyle Her zaman Burdayız.
KeRiM
Sonkez Ws atacaktık Nereye Gidiyorsun, Bir yandan düşününce o illk ws leri..4 yıl, 4 yılda neler yaptınız,naptık...İyi Kötü çok güzel zamanlar geçirdik.
Madem ki Veda Zamanı geldi ; Kendine İyi Bak Kardeşim.Numaram var zaten sende.Sabah Oyundada Konustuk zaten az çok.Allah'a Emanetsin. Görüşmek Ümidiyle Her zaman Burdayız.
KeRiM
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Sanalkorkun
En iyisini ettin Sedat ,Reel hayata önem verince insan kazanıyor gerçektende..Örnek: ben :lol:
Göster
CaRLarımı siLsenizde hakkım heLaL oLsn yinede ßiR Oyun .
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !