başka sunucuda konu açıp imzada tılsımda oynuyopm deyip ama bilgilerdeki sunucu yazan yerdede sancak yazıyordu bunda bi ara ama ne gülmüştüm :mrgreen:KoLpaxxhayaT yazdı:IKv İle uzaktan YakınDan aLaqaSı yoq .
Öyle Bir Geçer Zaman Ki Küçük Osman'ın Ikv Hali
Re: Öyle Bir Geçer Zaman Ki Küçük Osman'ın Ikv Hali
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

en azından adam senin gibi sahtekar değilfaysbok yazdı:başka sunucuda konu açıp imzada tılsımda oynuyopm deyip ama bilgilerdeki sunucu yazan yerdede sancak yazıyordu bunda bi ara ama ne gülmüştüm :mrgreen:KoLpaxxhayaT yazdı:IKv İle uzaktan YakınDan aLaqaSı yoq .
Sharen

bakk sharen misin mykons musun her ne kimsin bilmiyom sana naaptım ben gell özele en azından burda post kasma ve o küfürlerinle forum kirlenmesin ama sen forum kirleticisin özelde post kasılmaz en iyisi burasıSharen yazdı:en azından adam senin gibi sahtekar değilfaysbok yazdı:başka sunucuda konu açıp imzada tılsımda oynuyopm deyip ama bilgilerdeki sunucu yazan yerdede sancak yazıyordu bunda bi ara ama ne gülmüştüm :mrgreen:KoLpaxxhayaT yazdı:IKv İle uzaktan YakınDan aLaqaSı yoq .
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

iletilerden kimin post kastığı belli oluyor ilker
Sharen

Mykonsa girSharen yazdı:iletilerden kimin post kastığı belli oluyor ilker
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
ilker sus ki anan rahat uyusunfaysbok yazdı:Mykonsa girSharen yazdı:iletilerden kimin post kastığı belli oluyor ilker![]()

Haklı olan daima suçsuzdur gir MYkonsa da bakalım kim post kasıyor ama sadece MykonsIxMykonSxI yazdı:ilker sus ki anan rahat uyusunfaysbok yazdı:Mykonsa girSharen yazdı:iletilerden kimin post kastığı belli oluyor ilker![]()
![]()
![]()
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı
banlı şuan senin gibi kişilere sövmekten banlandı ve ondaki iletileride saklamayacagım 1200 lerde ileti var ama o hesabı açtığım tarih senin açmadan 1 veya 1.5 ay önce yani 1ay fark var ama aramızda sadece 100 ileti fark :lol:faysbok yazdı:Haklı olan daima suçsuzdur gir MYkonsa da bakalım kim post kasıyor ama sadece MykonsIxMykonSxI yazdı:ilker sus ki anan rahat uyusunfaysbok yazdı:Mykonsa girSharen yazdı:iletilerden kimin post kastığı belli oluyor ilker![]()
![]()
![]()
yermi girmeye

- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı
MykonS
faysbok
Kim Kasıyor belli oldu
faysbok