Bundan sonra acılacak loncalara seslenıyorum eger buna karar verırsenız sayınızı arttırmak için tanımadıgınız ya d az tanıdıgınız kişilerle birleşmeyin acısını zmaanla tadarsınız...
Yeni Loncalar
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Yeni Loncalar
Bu konuyu acma edenım oncelıkle yenı acılan ve direk karakterlerle kurulan bazı loncalar için...bence bu dusunce cok guzel kı zaten yakın zmanlarda geleceını tahmın ettıgım lonca sıstemı bu loncalardakı arkaasları birleştirecektir...Yeni char acıp kasmak bi yandan iyi bi yanndan mantıksız bişey ama char kasmak her zaman guzeldir ve faydası olur ... Sıkılınca char kasın:) BU EN AZ 3 COCUK YAPIN GİBİ BİŞEY OLDU AMA 
Bundan sonra acılacak loncalara seslenıyorum eger buna karar verırsenız sayınızı arttırmak için tanımadıgınız ya d az tanıdıgınız kişilerle birleşmeyin acısını zmaanla tadarsınız...
SerdarUSTA
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Klan: Lodos
Re: Yeni Loncalar
MORDuMan yazdı:iyi post kasdın sedo sende ha bizdensin artık
tabiki
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Lotus
sIKILIyorum amacm post kasmak degıl post kasınca elıme bsey gecmıyor zaten:) konusyoruz işte oun hakkındaveya baska turlu
SerdarUSTA
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Lonca: #direngezi
MePoDerTheanswer3 yazdı:MORDuMan yazdı:iyi post kasdın sedo sende ha bizdensin artık
tabikimeran postçu derneği

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

ooCanceazi yazdı:MePoDerTheanswer3 yazdı:MORDuMan yazdı:iyi post kasdın sedo sende ha bizdensin artık
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Lonca: #direngezi
ben kurdum la iyi olmazmınightboy yazdı:ooCanceazi yazdı:MePoDerTheanswer3 yazdı:MORDuMan yazdı:iyi post kasdın sedo sende ha bizdensin artık
tam oldu MePoDer Herkezi bkliyırık

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN