carımın hırsızı! uyarı
carımın hırsızı! uyarı
Merhaba arkadaslar oyunu bıraktıgımı soylemıstım ama sunu soylemesem olmaz carımı yesılbuyuxoguz calmıstır ve kındarın adına ıkv alemınden msn almıstır boyle ınsanlarla mauttab olmayınız ve carımdan ettı kufurler veya rahatsızlıklarda sorumlu degılım
Re: carımın hırsızı! uyarı
beni neden suçlıyorsun kardeşim! bir ara bnimde çarım çalındı ve son anda kurtardım eğer çarı çalan kişi sana pm atıp çaldıysa lütfen beni suçlama geçmiş olsun :?
ayrıca aynı msni banada verdi mega loncasının çakma çarını açan bir kişi ve bende son anda kurtardım!
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
gm ler şifre istemez adamlar bağırarak söylüyor eğer verdiysen şifreni suç çalanda değil sende
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
yani evet suç biraz onada giriyorda neden beni suçluyor ben onu anlamadım benim çarımda aynı eposta adresi tarafından loncaya kayıt için şifre istendi ben son anda kurtardım o anda birisi çalmış ve akdedee arkadaşımıza pm atmmış onada aynı şeyi uygulamış olabilirler :?Theanswer3 yazdı:gm ler şifre istemez adamlar bağırarak söylüyor eğer verdiysen şifreni suç çalanda değil sende
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
nightboy yazdı:yani evet suç biraz onada giriyorda neden beni suçluyor ben onu anlamadım benim çarımda aynı eposta adresi tarafından loncaya kayıt için şifre istendi ben son anda kurtardım o anda birisi çalmış ve akdedee arkadaşımıza pm atmmış onada aynı şeyi uygulamış olabilirler :?Theanswer3 yazdı:gm ler şifre istemez adamlar bağırarak söylüyor eğer verdiysen şifreni suç çalanda değil sende
senin hırsızlık yapacağını pek sanmıyorum öyle bi tip yok sende :?
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
evet ya bk bnmde çarım çalındı hatta akdedee ile ark :evil: ız yane ardslara eklemistim bnm çarımı kullanarak onnkinide çrmslar
yha aslında mağdur olan o simdi bnm çarımın çalıma süresi 3 saat 3 saat sonra ben çarımı geri aldım fakat o süre içindde onn çarını çalmışlar bizde işin içindn çıkamdkaBreLLia yazdı:oguzum nediyor bu adam :?: :?: