Sayın Nocomment bi bakta şurdan bi konuşalım karşılıklı

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Sitemm
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Sayın Nocomment bi bakta şurdan bi konuşalım karşılıklı

Mesaj gönderen Sitemm »

Yöneticisiniz illaki sorumluluklarınız hat safhada ancak bu konu öyle böyle bir konu değil burdkai amaç sana size kafa tutmak yada böbürlenmek büyüklenmek ahkam kesmek asla değil şurdan bana 2 cümle kur bak üstad oyuna giriyorum 1 lvl çar ne ana bırakıyor ne bacı yasaklıyorum hop bitane daha lane tolsun diyorum cıkıyorum foruma geliyorum burdada küfür sende bende hepimiz insanız ben bu zamana kadar çok şükür ne anaya ne avrada sövmedim sövmemde ancak hergün farklı bir hesaptan aynı şahıs bana arkadaşlarıma küfür ediyor sen yazmışsın devamı halinde oyun hesbaına yansıyacak tmm eyvallah Allah razı olsun peki ya bundan önceki küfürler bu şahsın yarın dili çözülüyor yine başlayacak bölgeden yine şikayet edicez yine susturmamı alıcak? Bak bnm kimseye zararım yok kendi çapımda işimle ilgilenirim bi yandanda oyuna girer muhabbet eder keyif almaya çalışırım ama bizde keyif kalmadı bu bir Türk oyunu Türkiye'nin bir başarısı sizlerle başarınızı paylaşıyoruz ama sizde bizle vicdanımızı paylaşın yav üstad her sabah küfür yesen foruma girsen ne ana ne baıc kalsa gözünü seveyim ne yaparsın bırak Gmliği yöneticiliği 2 insna gibi rütbesiz karşılıklı bi söyle parmakların vicdanını sergilesin hadi üstad bir cevap yaz bi rahatlat bizleri biz çok sıkıldık böyle insanlardan hadi bekliyorum kitlemek yerine 2 arkadaş gibi bi konuşalım yada Tılsıma gir oyundan konuşalım bir kerecik sadece bir kerecik kırın zincirleride bir izahat yapın fazla değil
Beterdir hayat..Acılar çekenlere..

Siтєм
Kullanıcı avatarı
KaNsEr0JeN
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sayın Nocomment bi bakta şurdan bi konuşalım karşılıklı

Mesaj gönderen KaNsEr0JeN »

aynen Nocoumment daha kaç konu açılacak bu vb.. yetmez mi sizce de artık şu münafiğa haddini bildirin çünkü çoktan aştı haddini......
Yaşlanarak Değil Yaşayarak Öğrenilir Zaman Sadece Armutları Olgunlaştırır.
Kullanıcı avatarı
Sitemm
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sitemm »

Yok Mehmet dur eminimki oda bizim gibi illaki resmi değil kendi ağzından bir yorum yapacaktır.
Beterdir hayat..Acılar çekenlere..

Siтєм
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

Bir konuda anlaşalım önce ; Ben sizin aranızdan çıkmış düz bir oyuncuyum , demem şuki ; GM lik bana atamdan miras kalmadı ;) Dolayısıile sizlerle her platformda , müsait oldukça oyunda her zaman konuşur sohbet eder eğlenirim . ( TÜM İKV Ekibi için geçerlidir bu )

Aksine iddia ve ithamlar olsada ; Bizler kendimizi asla sizden üstün görmedik , bunun tersi geldiğimiz eminönü sokaklarını inkar anlamına gelir ki buda bize yakışmaz ;) .
Gerek oyun içinde gerekse Forumda mevcut , işleyen kurallarımız bulunmaktadır, Ceza ve ödül sistemimiz buna göre işlemektedir.

Oyun / Kurallar yada yenilikler yapılırken oyuncularımızdan gelen talep ve istekler ciddiyetle incelenmekte ve not alınmaktadır.Oyun içi yada forumda rahatsız olduğunuz konuları destek birimi / öneri /şikayet kısmından form doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

Nezdinizde Tüm camianın bilgi ve dikkatine , saygılarımla

İyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön