Bakın Mehmet Abiniz Size Turnuva DüzenLiyor Koşunnn
~~ Büyük Bronz Turnuvası ~~
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Scary Team
Re: ~~ Büyük Bronz Turnuvası ~~
hadyin KızLar Turnuvaya 
D
Öncelikle yaptığın etkinlik ve düşüncene saygı duyarım fakat REAL loncası adına bu etkinliğe katılan olmayacaktır.Tılsım diğer playerleri içinse iyi olur diye umuyorum .
- mrgizemli
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Pek foruma yorum yapmayı sevmem , beni az cok tanıyanlar vardır.SCaRyx yazdı:hadyin KızLar Turnuvaya
Bakın Mehmet Abiniz Size Turnuva DüzenLiyor KoşunnnD
Bakın öncelikle sunu öncelikle söleyeyim bu oyunu sadece sen ve Mehmet oynamıyor.
Yorum yazarken hitaplarınıza dikkat edin bu turnuva organizasyonunu sadece Mehmet düzenlemiyor.
Biz toplantıya katılmıyacagımız bildirdikden sonra giripde saçma sapan yorumlar yazmadık foruma.
Ayrıca loncalar arası bi etkinlik değil bu klanlı veya klansız isteyen herkes katılabilir bu etkinliğe.
Katılmak istemeyenler belirtiyor zaten ama böle saçma yorumlar yapmamanızı rica ediyorum.

Diğer İ.k.v Tılsım Loncaları ve Oyuncularını bilmem ama bu etkinlikte bulunacağımı belirtmek isterim..
Konu bir etkinlik amacıyla açılmış ama görüyorumki herzaman olduğu gibi konuyu saptırmaya çalışıyorsunuz..
Bu etkinliğin içeriğinin ne olacağını merak ediyorum...
İyi Forumlar ( Fatih )
Konu bir etkinlik amacıyla açılmış ama görüyorumki herzaman olduğu gibi konuyu saptırmaya çalışıyorsunuz..
Bu etkinliğin içeriğinin ne olacağını merak ediyorum...
İyi Forumlar ( Fatih )
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Başlıkta yapılan bazı yorumlar(hırsızlık iması vs.) kulağıma bir kar suyu kaçırmış olsa da bu tip organizasyonlara prensip olarak sıcak baktığımı belirtip kendi adıma katılabileceğimi düşünüyorum...
Ancak başlıktaki yorumları tam takip etmeden kesin bir karar vermek istemiyorum...
umarım sadece bireysel çekişmelere dayalı bir muhalefet vardır..
o takdirde ben de katılırım..
ama imaların işaret gibi "geçmişinde hırsızlık vakası olanların kendilerini allayıp pullaması" tarzı bir faaliyetse bu...o takdirde tabii ki katılmam..
Yani;
durum netliğe kavuşuncaya kadar kendi adıma söyleyebileceğim şey;
"prensip olarak ben de katılırım...ama detaylar..ah o içlerinde şeytan gizleyen detaylar..."
Ancak başlıktaki yorumları tam takip etmeden kesin bir karar vermek istemiyorum...
umarım sadece bireysel çekişmelere dayalı bir muhalefet vardır..
o takdirde ben de katılırım..
ama imaların işaret gibi "geçmişinde hırsızlık vakası olanların kendilerini allayıp pullaması" tarzı bir faaliyetse bu...o takdirde tabii ki katılmam..
Yani;
durum netliğe kavuşuncaya kadar kendi adıma söyleyebileceğim şey;
"prensip olarak ben de katılırım...ama detaylar..ah o içlerinde şeytan gizleyen detaylar..."
Yapım halinde...
under construction..
under construction..
Balıkesir Loncası Olarak Katılacağız.
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
yilmaz3062 yazdı:tılsıma umarım hayırlı olur... ama sizin için zor bir süreç olacak. tabi biraz da sabır isteyecek.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Bu Turnuvanın oyun içerisindeki sürekli olarak sürdürülen yaşamın dışında eylendirici özellik taşımaktadır.
İnsanlar için çok güzel olacağını umuyorum.
İnsanlar için çok güzel olacağını umuyorum.
HİPHOPSTYLE
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
MasumprenS yazdı:Selamlar herkese iyi forumlar öncelikle...
Bilindiği üzere gerek derindeki sır eklentisi ile seviye sınırının artması gerekse grup bölgeleri eklentisiyle oyundaki tüm herşeyin sıkıcı hale gelmesinden dolayı bir turnuva düzenlemeyi planlıyoruz...
Turnuva gerek eğlence amaçlı gerek oyun içerisindeki sürekli yapılan şeylerden farklı bir etkinlik yapmak amacıyla düzenlecektir...
Katılım için gerekli detaylar bir kaç gün içerisinde bu sayfa üzerinden bildirilecektir...
Bu sayfayı şimdi açmaktaki amacımız sizlerinde turnuva ile ilgili kısada olsa yorumlarınızı duymaktır...
Turnuva sunucu genelinde yapılacaktır, klan yada klansız olarak herkesi kapsayacak şekilde...
Turnuva oyun içerisinde bulunan bütün sınıfları(Savaşçı - Büyücü - Şifacı) kapsaycak şekilde planlanmıştır...
Turnuva hem birlik ve beraberliği sağlamak adına hemde sunucumuzdaki eski günleri hatırlamak amacıyla düzenlenecektir...
Detaylı bilgiler için bu sayfayı sürekli ziyaret ediniz...
Şimdiden herkese başarılar dilerim...
Herkese iyi eğlenceler iyi forumlar...
Fikir güzel de sen nasıl katılıcaksın?
Kayzer yazdı:İnsanlar
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !