siz olsanız nasıl karşılardınız ????????????
- eskikrall
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
siz olsanız nasıl karşılardınız ????????????
ardaşlar siz birini görmeye gidiyorsunuz ve o kişiyi en az 6aydır tanıyorsunuz sanal dünyadan ve onun çok yakınında olduğunu sölüyorsunuz sizinle görüşmek istemiyor sizin hakınızda iyi şeyler düşünmüyor ya ben onu kendi yerime katıyorum biri benim yanıma gelse yani öle dese senin için ta burdan seninle görüşmeye geldim (demese bile ben derim görüşelim) bir kafeye giderim çay falan yemek yediriz konuşurum beni nerden tanıdığını yada ne için geldiğini ama nedense onun bana görüşelim gel çay kahve içelim diyeceğine ben diyorum ne enterasan dimi peki siz olsanız biri tanıdığınız biri sanal dünyada benim yaptığımı yaparmısınız ?????????????????????????
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı

- Klan: Lodos
Re: siz olsanız nasıl karşılardınız ????????????
Güzel kardeşim aman dikkat... Sanal alemden çıkar sağlamaya, yada art niyetlerini uygulamaya meğillieskikrall yazdı:ardaşlar siz birini görmeye gidiyorsunuz ve o kişiyi en az 6aydır tanıyorsunuz sanal dünyadan ve onun çok yakınında olduğunu sölüyorsunuz sizinle görüşmek istemiyor sizin hakınızda iyi şeyler düşünmüyor ya ben onu kendi yerime katıyorum biri benim yanıma gelse yani öle dese senin için ta burdan seninle görüşmeye geldim (demese bile ben derim görüşelim) bir kafeye giderim çay falan yemek yediriz konuşurum beni nerden tanıdığını yada ne için geldiğini ama nedense onun bana görüşelim gel çay kahve içelim diyeceğine ben diyorum ne enterasan dimi peki siz olsanız biri tanıdığınız biri sanal dünyada benim yaptığımı yaparmısınız ?????????????????????????
o kadar çok çiğ süt emmiş var ki, tahmin edemeyeceğin aklının almayacağı kadar çok... O yüzden aman
dikkat...
Günümüzde malesef üç kuruş uğruna benliğini satan, üç kuruş kazanmak için kötü yola düşen, insanlığını kaybedip
organ mafyasına kapı kulu olan, gaspı hırsızlığı oyuna sanal aleme taşıyan, sanal da dahi rant kavgasına bulaşan
binlerce insan var...
Alemlerin Sahibi Sizleri Korusun...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !

- SpeedRacer
- FareAdam Düşmanı

delikurt burdan tam olarak kendini tanıtıyor dikkat edin

SpeedRacer sana tam manasıyla katılıyorum. ama yinede:SpeedRacer yazdı:delikurt burdan tam olarak kendini tanıtıyor dikkat edin![]()
![]()
dokunmayın şabanıma garipdiiir
dokunmayın şabanıma eziktiiir
yahu etekli olmasa sancak serveri çekilirmi be. yemin ediyorum adamın (adam diyorum ya bakmayın, 14 yaşından büyük olduğunu zannetmiyorum) forumdaki her mesajı beni gülme krizine sokuyor
Konunun aslına gelince; eskikrall sen her kişiyi kendinmi sandın arkadaşım. kimisi vardır dostum dediğine canını verir (sanalda yada sivilde tanımış olması önemli değildir), kimisi vardır bir gözü kapalıdır işine gelmedimi diğer gözünüde kapatıverir.
kimse o arkadaş ayıp etmiş hakketen
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı

Altına adını yazıp imzasını atamayan bir kız çocuğu daha..Pandoraa yazdı:SpeedRacer sana tam manasıyla katılıyorum. ama yinede:SpeedRacer yazdı:delikurt burdan tam olarak kendini tanıtıyor dikkat edin![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....
dokunmayın şabanıma garipdiiir
dokunmayın şabanıma eziktiiir![]()
yahu etekli olmasa sancak serveri çekilirmi be. yemin ediyorum adamın (adam diyorum ya bakmayın, 14 yaşından büyük olduğunu zannetmiyorum) forumdaki her mesajı beni gülme krizine sokuyorhele farklı üyeliklerle foruma girip loncacılık oynayışı yokmuuu... ahahahaa
Konunun aslına gelince; eskikrall sen her kişiyi kendinmi sandın arkadaşım. kimisi vardır dostum dediğine canını verir (sanalda yada sivilde tanımış olması önemli değildir), kimisi vardır bir gözü kapalıdır işine gelmedimi diğer gözünüde kapatıverir.
kimse o arkadaş ayıp etmiş hakketen
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt

- eskikrall
- Sahaf Yardımcısı

YA ARDAŞLAR TARTIŞMAYIN BİRBİRİNİZLE YAKIŞIYORMU SİZE BİR BİRİNİZİN KALBİNİ KIRMAYA BİR BİRİNİZİ ÜZMEYE SİZİN İÇİN İNSAN DEİLSE BİLE SİZE YAZMAMIŞSA BOŞ VERİN SADCE KONUYA CEVAP VERCEKSENİZ VERİN AMA SİZ TİTXDELİKURT TANISANIZ BÖLE KONUŞMAZDINIZ İNSANLAR GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEİLDİR EMİN OLUN...
ESKİKRAL ESKİKRALL
ÇOK İNSAN GÖRDÜM ÜSTÜNDE ELBİSE YOK ÇOK ELBİSE GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOKKKKK.........................
ESKİKRAL ESKİKRALL
ÇOK İNSAN GÖRDÜM ÜSTÜNDE ELBİSE YOK ÇOK ELBİSE GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOKKKKK.........................
Sana qeL demişmi ? Anladığım kadrıyla hayır.
Sen nediye qidiyorsun o kişnin yanına musayit değildir yada işi wardır ya da seninle qörşmek istemiyordur. illa gittin diğe gelmesimi lazım? Bence senin davranışın yanlış .. İlk önce sorarsın Musayitmisin qeLsem qörüşe bilirmiyiz diğe ondan sonra aldığın cevaba göre gidersin.
Sen nediye qidiyorsun o kişnin yanına musayit değildir yada işi wardır ya da seninle qörşmek istemiyordur. illa gittin diğe gelmesimi lazım? Bence senin davranışın yanlış .. İlk önce sorarsın Musayitmisin qeLsem qörüşe bilirmiyiz diğe ondan sonra aldığın cevaba göre gidersin.
ωнιѕкվ
Gölge güneşe varamaz !
Gölge güneşe varamaz !
- eskikrall
- Sahaf Yardımcısı

aslında bende suç ben ne diye gitimki ona göre ben kimimki hiç birşeyim sadce oyundan ve msnden ibraret öle olmasa en azından görüşmek isterdi haklısın suç bende
ESKİKRAL ESKİKRALL
ALLAH HERKEZE NE ACI VERİRSE VERSİN AŞK ACISI VERMESİN
SEVENE BİN CAN FEDA SEVMEYENE ELVEDA.....................
ESKİKRAL ESKİKRALL
ALLAH HERKEZE NE ACI VERİRSE VERSİN AŞK ACISI VERMESİN
SEVENE BİN CAN FEDA SEVMEYENE ELVEDA.....................
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Anka
- Lonca: S E A
Atın ölümü arpadan olsun sallayın gitsin :lol: :lol: :lol:

® SİNCE 2007...