Zaten sen dırenc kırdıktan sonra Attıgn buzu tutarsa SEn bi daha kırıcaksın Kutup açıcak taktiğini anlıcak ve uzaklascak xDmitmet yazdı:bunun şaşırtma taktikleri war. mesela direnç atıyorsun 2-3 sn bekliyorsun buz atıyorsun. onun bb süresi doldu ama senin direncinin süresine 1-2 sn kaldı. tekrar atıp çemberi basıyorsun. bu %100 qeçerli deqil bazıları reflex olarak bb basıyor onlarda qeçerli sadece. bunun aynısını elk ile kullanan da wardı.Shader yazdı:savaşçı wssinde adama o kadar yaklaş dikkat attımı ne yapacanmitmet yazdı:çöp mü? ws atarken rakibi ile birlikte yanlışlıkla 4-5 kişiyi birden qötüren çemberciler bile qördümShader yazdı:ona bakarsan çemberde bir yetenek ama wslerde çöp![]()
büyücü wsinde direnç kırma attıgında büyü bozma atmayacaklar büyücü var mıdır
ayrıca deparda sanırım bi problem wardı. deparlıyorum aqır wuruş yapıyorum durdurmaya basıyorum ama aqırı wurduktan sonra kendimi qeride bulup durdurmanın menzili dışında diye bi uyarı alıyorumbunun qibi 1-2 hatayı da kullanarak çok saqlam bi çemberci olabilirsiniz.
kendi qözlemlerime qöre söylüyorum, çemberin menzili qrafikte qözüktüqü kadar kısa deqil. test ettim onayladım
Meteoritçi bir büyücü vs buz ~~elektrikçi
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Meteoritçi bir büyücü vs buz ~~elektrikçi
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
- SonOfOsiris
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Elektrik ve Buz element olduğu için dirençlerle ilgili, meteorit fiziksel olduğu için de zırh la ilgili... Siz sadece element kullanıyorsunuz bu yüzden diğer kullanıcılarda dirençlerini buz ve elektriğe veriyor, onlarla az vurmanız çok normal. Aynı şekilde zırh efsunlu elbise giyen birinede meteorit az vurur.
Siz zırhı düşük olan büyücüye meteoritle vurduğunuz kadar elementle vurmak istiyorsunuz. Burda bir çelişki yok mu? Buz ve elektrik direnci düşükse elementle çok vurursun, zırhı düşükse meteoritle çok vurursun...
Element direnci yüksek olan birine elemnetle yüksek vurursanız bu haksızlık olur asıl. Yanlış anlamayın ama siz herkese yada herşeye buz - elektrikle yüksek vuruyum istiyorsunuz...
Meteorit bazı yaratıklar haricinde diğerlerine gayet iyi vuruyor. Meteorit birçok yerde işe yarıyor ama nedense yeni düzende büyücüler meteoriti pek tercih etmiyor. Oysa eskiden her büyücüde Meteorit bulunurdu.
Siz zırhı düşük olan büyücüye meteoritle vurduğunuz kadar elementle vurmak istiyorsunuz. Burda bir çelişki yok mu? Buz ve elektrik direnci düşükse elementle çok vurursun, zırhı düşükse meteoritle çok vurursun...
Element direnci yüksek olan birine elemnetle yüksek vurursanız bu haksızlık olur asıl. Yanlış anlamayın ama siz herkese yada herşeye buz - elektrikle yüksek vuruyum istiyorsunuz...
Meteorit bazı yaratıklar haricinde diğerlerine gayet iyi vuruyor. Meteorit birçok yerde işe yarıyor ama nedense yeni düzende büyücüler meteoriti pek tercih etmiyor. Oysa eskiden her büyücüde Meteorit bulunurdu.
- Magicxcraft35
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
meteoritçinin alma ihtimali yüksek fakat büyü bozma 15 olursa meteorlarını etkisiz kılar ama sende onun direnç kırma + buzunu etkisiz kılarsın fakat elektrikçiysen elektriğini bozamayacağından alabilirsin ama dirençleri (240) full elektriğie de weriyorlar işin içinden çıkmak için savaşçı aç bence 
Türklük bedenimiz,İslamiyet ruhumuz.Ruhsuz beden ceset olur..
Asilzade
Asilzade
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
bncede büyücüyü kullanmaya bağlı bu işe am yerinde büyü bozarsan 15 olmasa biel ço işe yarar bncepatiklipenguen yazdı:Büyücü kesebilmek zaten itemden çok, büyücüyü nasıl kullandığına bağlıdır. Ayrıca nasıl savaşçı wsleri artık max hasarlı eşyalarla oluyorsa ve etkisi daha fazlaysa, demekki meteroitin hasarıda buz ve elektrik hasarlarına göre daha fazla. Zaten buz ve elektrik ws ve klan savaşlarında pek işe yaramaz. Direnç kırmayı attınız diyelim ilk vuracağınız buzu karşı taraf engellerse aynı zamanda üzerindeki direnç kırmayıda bozacaktır. Sizin tekrar direnç kırmak için beklerkenki vuruşlarınız çok düşük olacaktır. Tabi bu sırada karşı taraf sizi 2 meteroit vuruşuyla yatırmazsa.
- Leqolas
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
DeathxShock yazdı:gereken cevap budur diye düşünüyorum.patiklipenguen yazdı:Büyücü kesebilmek zaten itemden çok, büyücüyü nasıl kullandığına bağlıdır.
☻ KanunixxDADAŞBEY
☻ Erzurumluxyuns
☻ Kanunixxsultan
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
DADAŞ®
☻ Erzurumluxyuns
☻ Kanunixxsultan
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
DADAŞ®
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
denedim ben de ama meteoriti tutmaya çalışıyorsun o sırada elin kayıyor başka bi yere tıklıyorsun ya da sen o sırada direndiqin için atmıyor reflex olarak basıyorsun boşa qidiyor.. 15 bb qereksiz diye düşünüyorum çünkü onu mu tutucan büyü mü atıcan canına mı bakıcan karıştırıyorsunMagicxcraft35 yazdı:meteoritçinin alma ihtimali yüksek fakat büyü bozma 15 olursa meteorlarını etkisiz kılar ama sende onun direnç kırma + buzunu etkisiz kılarsın fakat elektrikçiysen elektriğini bozamayacağından alabilirsin ama dirençleri (240) full elektriğie de weriyorlar işin içinden çıkmak için savaşçı aç bence
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
sen karıştırıyorsundur.15 büyü bozma gibisi yok.büyücü ws lerinin vazgeçilmezi zaten 15 büyü bozma.Üstün elektrik olsun meteoritini tut sadece elektrik at.mitmet yazdı:denedim ben de ama meteoriti tutmaya çalışıyorsun o sırada elin kayıyor başka bi yere tıklıyorsun ya da sen o sırada direndiqin için atmıyor reflex olarak basıyorsun boşa qidiyor.. 15 bb qereksiz diye düşünüyorum çünkü onu mu tutucan büyü mü atıcan canına mı bakıcan karıştırıyorsunMagicxcraft35 yazdı:meteoritçinin alma ihtimali yüksek fakat büyü bozma 15 olursa meteorlarını etkisiz kılar ama sende onun direnç kırma + buzunu etkisiz kılarsın fakat elektrikçiysen elektriğini bozamayacağından alabilirsin ama dirençleri (240) full elektriğie de weriyorlar işin içinden çıkmak için savaşçı aç bence
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur