Xcutter Cutteraxe ve Dynamite çalınmıştır.
Xcutter Cutteraxe ve Dynamite çalınmıştır.
lafı hiç uzatmıycam yukarıda gördüğünüz çarlarım çalınmıştır tanıyan kişilere bilgi olsun diye konu açtım büyük itimalde oyunu bırakırım.
Re: Xcutter Cutteraxe ve Dynamite çalınmıştır.
desteğe falanda bildirdim zaten hesabımın şifresini bile değiştirmiş bi yönetici bana ulaşmaya çalışsa nerde ulaşıcak? hangi hesaba aktarıldığı kayıtlarda vardır tabi ilgilenirseniz bilmiş oluruz
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
bence Hiç BekLeme Yönetici KaLe Alıp Seni DinLemez
[C]oşsun ırmaklar kavuşsun denizine
[E]rteleme bu aşkı gel şu garip gönlüme
[R]esmen istiyorum sevgini ver yüreğime
[E]şine rastlanmayacak bendeki bu sevginin
[N]eylersn bitanem gönül ister hep bak gözlerime
ѕέиіиім≠ѕέиѕіž●göℓgє нαяαмιℓєяι●çocukŞURUbu
[E]rteleme bu aşkı gel şu garip gönlüme
[R]esmen istiyorum sevgini ver yüreğime
[E]şine rastlanmayacak bendeki bu sevginin
[N]eylersn bitanem gönül ister hep bak gözlerime
ѕέиіиім≠ѕέиѕіž●göℓgє нαяαмιℓєяι●çocukŞURUbu
- uLTasLaNqPeaCe
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Neden dinLemez??Çünkü;seninimIIsensizI yazdı:bence Hiç BekLeme Yönetici KaLe Alıp Seni DinLemez![]()
:arrow: Forumda konu açıp Derdini yöneticiye anLatmaya çaLışanlar kaaLe aLınmaz

Desteğe Maildende Bir Şey Çıkmıyor (: Üyeliğin Mynetse Arayacaksın Müşteri Hizmetlerini (: Birazcık Kafayı Yiyeceksin Sonra Alacaksın Şifreni. Tabi Çarlar Aktarılmadıysa Şanslısın (:uLTasLaNqPeaCe yazdı:Neden dinLemez??Çünkü;seninimIIsensizI yazdı:bence Hiç BekLeme Yönetici KaLe Alıp Seni DinLemez![]()
:arrow: Forumda konu açıp Derdini yöneticiye anLatmaya çaLışanlar kaaLe aLınmazDesteqe mesaj atınca qayet kaaLe aLıyorLar:) Ben denedim denemeni tavsiye ederim:D

ClassiCeren I Don't Want To Hold You Back Now Love ! !
- uLTasLaNqPeaCe
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
oLcak o kadar...AktarıLma ve siLme içinde Desteqe Mesaj atcanClassic yazdı:Desteğe Maildende Bir Şey Çıkmıyor (: Üyeliğin Mynetse Arayacaksın Müşteri Hizmetlerini (: Birazcık Kafayı Yiyeceksin Sonra Alacaksın Şifreni. Tabi Çarlar Aktarılmadıysa Şanslısın (:uLTasLaNqPeaCe yazdı:Neden dinLemez??Çünkü;seninimIIsensizI yazdı:bence Hiç BekLeme Yönetici KaLe Alıp Seni DinLemez![]()
:arrow: Forumda konu açıp Derdini yöneticiye anLatmaya çaLışanlar kaaLe aLınmazDesteqe mesaj atınca qayet kaaLe aLıyorLar:) Ben denedim denemeni tavsiye ederim:D

yok zaten form a yazmamın sebebi beni tanıyan kişilere falan benim ağzımdan konuşmasın o çalan şahıs onun içinde ve desteğe bildirdim zaten ayrıca yönetilerlede irtibat oldu bakalım artık sonuç nolucak
Hiiiç Gerek Yok. Gidiyorsun Cumhuriyet Başsavcılığına. Veriyorsun Elinde Ne Varsa. Ondan Sonrası Basit (:uLTasLaNqPeaCe yazdı:oLcak o kadar...AktarıLma ve siLme içinde Desteqe Mesaj atcanClassic yazdı:Desteğe Maildende Bir Şey Çıkmıyor (: Üyeliğin Mynetse Arayacaksın Müşteri Hizmetlerini (: Birazcık Kafayı Yiyeceksin Sonra Alacaksın Şifreni. Tabi Çarlar Aktarılmadıysa Şanslısın (:uLTasLaNqPeaCe yazdı:Neden dinLemez??Çünkü;seninimIIsensizI yazdı:bence Hiç BekLeme Yönetici KaLe Alıp Seni DinLemez![]()
her şeyin çöüzümü var tek qereken Sabır

ClassiCeren I Don't Want To Hold You Back Now Love ! !