Asit ve Asit Bilgisi

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar

1
100%

Toplam oy: 1

Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Asit ve Asit Bilgisi

Mesaj gönderen konfucyus »

benm vs attığım adamlar 2nci kez benle nadir vs atarlar ama atma cesaretini gösteren 3 5 kişi cıktı.

bunlardan birisi ilk olarak gbm yaptı yetenekleri elektrik buz'dan meteroit elektriğe cevirdi ve vuruslarımdaki oran düsüklüğüne baktığım zaman karakter direnç puanlarını asite yasladı. sonuç ise arkadaşın arkasındaki şifacı ona 3 kere şifa basmak durumunda kaldı.

diğer bir kişi ise yeteneklerini sıfırlayıp konst. + meteroit + buz yaptı direnç puanlarını asite yasladı tesadüf eseri yaratık keserken beni 85 kudretle yakaladı ama kendisi can iksiri içmek durumunda kalıp beni yatırdı.

şimdi önemli olan nokta burda şu;

hiç üzeri büyücüler gibi full hayyan olan bir şifacıyla vs attın mı ?

gerekli detayları burda vermek istemiyorum bu konuda biraz mazur görün hani derler ya her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır. konu hakkında herkese değil ama detayları baska zaman özel mesaj olarak atarım.

ama şunu bilin bir şifacıyı kesmek düz mantık şifacısı olmayan bir şifacıyı kesmek hemen hemen her baba yiğidin harcı değildir. işini bilen bir şifacı kimseye kolay kolay yem olmaz. yavas vurur ama işini bitirir.

teşekkürler iyi oyunlar.

konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
bwingrove
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bwingrove »

DEMEK Kİ 6 VURUŞUN HEPSİNİ EN AZ 2BİN ATABİLİYOMUŞUN HELAL OLSUN NE DİYİM :mrgreen: :mrgreen:
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG

TEŞKİLAT
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

konfucyus yazdı:
benm vs attığım adamlar 2nci kez benle nadir vs atarlar ama atma cesaretini gösteren 3 5 kişi cıktı.

bunlardan birisi ilk olarak gbm yaptı yetenekleri elektrik buz'dan meteroit elektriğe cevirdi ve vuruslarımdaki oran düsüklüğüne baktığım zaman karakter direnç puanlarını asite yasladı. sonuç ise arkadaşın arkasındaki şifacı ona 3 kere şifa basmak durumunda kaldı.

diğer bir kişi ise yeteneklerini sıfırlayıp konst. + meteroit + buz yaptı direnç puanlarını asite yasladı tesadüf eseri yaratık keserken beni 85 kudretle yakaladı ama kendisi can iksiri içmek durumunda kalıp beni yatırdı.

şimdi önemli olan nokta burda şu;

hiç üzeri büyücüler gibi full hayyan olan bir şifacıyla vs attın mı ?

gerekli detayları burda vermek istemiyorum bu konuda biraz mazur görün hani derler ya her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır. konu hakkında herkese değil ama detayları baska zaman özel mesaj olarak atarım.

ama şunu bilin bir şifacıyı kesmek düz mantık şifacısı olmayan bir şifacıyı kesmek hemen hemen her baba yiğidin harcı değildir. işini bilen bir şifacı kimseye kolay kolay yem olmaz. yavas vurur ama işini bitirir.

teşekkürler iyi oyunlar.

konfüçyüs
Şifacı kesmek elbet kolay degıl o tartıştıgın kısı olan bwingrove teşkılatın en ıyı şifacısı üstünde her set var ve ben ılk başlarda her zaman onla yaptıgım vs lerı kaybedıyordum sımdı sıfacıyı çözdüm ve bır o bir ben yenıyoruz artık emınunde olsaydım senın şıfacınıda çözerdim yenıle yenıle ama ondan sonra emınımkı bir sen bir benım yenebılıcegım çekışmelı vs ler olurdu
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
KoLpaxxhayaT
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KoLpaxxhayaT »

• YA ŞUNU BIRAKIN ARTIK ÇOK DENEDİM SAĞLAM BÜYÜCÜLERİ YENEMİYORUM.BÜYÜ BOZMAYLA BAZEN ÖNE GEÇİYOR.
    GONFÜŞYÜŞ SEN BURASIqISTANBULU KESEMESSİN BENİ DE KESEMEZSİN :D
Wu~`Huu
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen konfucyus »

KoLpaxxhayaT yazdı:
  • YA ŞUNU BIRAKIN ARTIK ÇOK DENEDİM SAĞLAM BÜYÜCÜLERİ YENEMİYORUM.BÜYÜ BOZMAYLA BAZEN ÖNE GEÇİYOR.

ben şunu keserim bunu keserim diye ortaya bir idda atmadım zaten :) sadece şifacının heleki asitcinin kolay kolay kesilmeyeceği kesilemeyeceği konusunda bir iddada bulundum. ama madem böyle bir idda atıyorsun ortaya bunuda ispat etmen gerekir.

eminönü sunucusundayım....

konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

KoLpaxxhayaT yazdı:
Yorumun için çok teşşekur ederım ama lütfen karşımızdakı bızımle saygılı konustugunda aynı hoşgörüyü bizde gösterelım ve konfcys bana göre çok iyi bir şifacı onu yenerim diye kesın bir iddiam olmadı.
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen DavuTT »

merak ettim bu asit konusu nereye kadar gidecek kimler kimlerin dediği o ip uclarını alabilecek
...
Kullanıcı avatarı
Tskxtatanga
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Tskxtatanga »

aldatmaz2012 yazdı:
KoLpaxxhayaT yazdı:
Yorumun için çok teşşekur ederım ama lütfen karşımızdakı bızımle saygılı konustugunda aynı hoşgörüyü bizde gösterelım ve konfcys bana göre çok iyi bir şifacı onu yenerim diye kesın bir iddiam olmadı.
O adam çakmatakmayın bu kadar. :D
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Eminönünde Satanicxll diye bir şifacı beni asitle 4-5 kere yatırdı belam oldu o şifacı :D Asit bence Kasmak ve Büyücü kesmek için en ideal yoldur.
Kullanıcı avatarı
Tskxtatanga
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Tskxtatanga »

XxxChesTeRxxX yazdı:Eminönünde Satanicxll diye bir şifacı beni asitle 4-5 kere yatırdı belam oldu o şifacı :D Asit bence Kasmak ve Büyücü kesmek için en ideal yoldur.
Kasmayı bilemem de evet büyücü kesmek için en güzide yol Asit'ten geçer.. :D
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...

“Şifacı” sayfasına dön