Bilindiği Gibi Uzun Süre Önce Oyunu Bırakmıştım, Ama Sizlere Söylemek İstediğim Bikaç Şey Var.
Belki Şuan Hala Oynayanlar Söylemek İstediğimi Anlamayacaktır, Oyunu Bıraktığınız Zaman Dediklerimi Daha İyi Anlayacaksınız..
Şimdi Oyunu Bıraktığım İçin Gerçekleri Çok Daha İyi Görüyorum. Sizde Oyunu Bıraktığınızda Şuan Tartıştığınız Konuların Hiçbir Anlamı Olmadığını Göreceksiniz. Şimdi Düşünüyorumda Bu Oyunun Bana Zerre Kadar Faydası Olmadığı Gibi Büyük Zararı Oldu, Kalp Kırdım, Küfür Ettim,Tartıştım.. Bazı Arkadaşların Okulu Var, Bu Arkadaşlara Tavsiyem Oyunu Bırakın..
Ama Yok Ben Bırakma Niyetinde Değilim Diyorsanız Kesinlikle Oynadığınız Süreyi Azaltın.Şuanda Bunu Okuyan Ebevynler Varsa Onları Söylüyorum; Eğer Oyunu Çocuklarınızın Oynamasına İzin Veriyorsanız Hata Yapıyorsunuz.Dediğim Gibi Hiçbir Faydası Yok Ve Büyük Zararları Var.
Kafa Şişirmeyelim Vaaz Vermiyoruz Sonuçta
Şu Oyunu Adam Gibi Oynayan Bikaç Kişi Var Zaten.
Beni Bidaha Oyunda Görmeniz Mümkün Olmadığı Gibi Forumdada Görmeniz Zor..
Oyun sonuçta hiç bir b.k yaramıyor sitresden başka bir işe yaramıyor her sabah yataktan kalktığımda oyuna koşuyordum bırakalı belli Derslerimede döndüm oyunun sadece zaman geçirmek için tatlı birşey oldğunu gördüm Bu konuya sonuna kadar katılıyorum
Sanal oyunlar, Bağımlılık yapar : Doktorlar tarafından onaylanmıştır
aynen öle çok bilmiş bende aylar önce oyunu bırktım bi geri dönim dedim herşeyin bos oldupunu gördüm
bi geri döniym dedim sonra tekrar soğudum bencedee sonuna kadar haklısın ezooo
Öncelikle konuyu açtığın için teşekkürlerimi sunarım.
Arkadaş bu oyun Dünyalık değil mi? Evet. Tekrarlıyorum "Ahiret işi olmayan herşey boştur, yararı yoktur. Asıl hayat ölümden sonrasıdır." Bu dünyaya ne kadar ulamalar, evliyalar peygamberler geldi fakat bu zamana kadar onları inkar edenler var!(Allah c.c bizi o tür şeylerden korusun inşAllah).
Bu oyun bir anlık hevestir, sitres içindir. Sakın ha nefsinize kapılıp ebedül ebedi bırakmayın! nefs ve şeytan kötüdür buda onların aracırıdır. Önemli olan oyun değil dostluktur(!)
Bu arada bu sene hacca gidenler, başta ÜSTADIM olmak üzere hepsinin Allah c.c haccılığını kabul eylesin inşAllah.
Bilindiği Gibi Uzun Süre Önce Oyunu Bırakmıştım, Ama Sizlere Söylemek İstediğim Bikaç Şey Var.
Belki Şuan Hala Oynayanlar Söylemek İstediğimi Anlamayacaktır, Oyunu Bıraktığınız Zaman Dediklerimi Daha İyi Anlayacaksınız..
Şimdi Oyunu Bıraktığım İçin Gerçekleri Çok Daha İyi Görüyorum. Sizde Oyunu Bıraktığınızda Şuan Tartıştığınız Konuların Hiçbir Anlamı Olmadığını Göreceksiniz. Şimdi Düşünüyorumda Bu Oyunun Bana Zerre Kadar Faydası Olmadığı Gibi Büyük Zararı Oldu, Kalp Kırdım, Küfür Ettim,Tartıştım.. Bazı Arkadaşların Okulu Var, Bu Arkadaşlara Tavsiyem Oyunu Bırakın..
Ama Yok Ben Bırakma Niyetinde Değilim Diyorsanız Kesinlikle Oynadığınız Süreyi Azaltın.Şuanda Bunu Okuyan Ebevynler Varsa Onları Söylüyorum; Eğer Oyunu Çocuklarınızın Oynamasına İzin Veriyorsanız Hata Yapıyorsunuz.Dediğim Gibi Hiçbir Faydası Yok Ve Büyük Zararları Var.
Kafa Şişirmeyelim Vaaz Vermiyoruz Sonuçta
Şu Oyunu Adam Gibi Oynayan Bikaç Kişi Var Zaten.
Beni Bidaha Oyunda Görmeniz Mümkün Olmadığı Gibi Forumdada Görmeniz Zor..
Kendinize İyi Bakın, pls
Çok haklısın muhterem bende 4 5 ay bi ara vermistim ve gercekleri gördüm ...
Forumada yazdığım gibi bir daha küfür edip tartısmaya girmiyeceğim ama bu oyun bir zevk işidir oynamayınca
çok canım sıkılıyor ... ama cok ta bağımlı değilim ...