ANCYRA Resmi LONCA Sayfası ! ! !
- Royalxcappy
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: ANCYRA Resmi LONCA Sayfası ! ! !
çoluk çocuklarla çok kötü anıların var herhalde 
Royalxcappy [Ecel Getiren]
Jugementxarmy [Ejder Asa]
PARANORMAL [Ecel Getiren] [Latif]
вιzι ѕαтαηℓαяı вιz вєℓєşє νєяιяιz , уαzмαк вιzє göяє ∂єιℓ , вιz çιzєяιz . . .

seni kastedmiştim ama demekki kapasiten yetmedi anlamaya neyse burası tartışma sayfası deyil forum sayfası Git kendi Forum sayfanı yarat orda kendini ifade etmeye başla :lol: her ne olursa olsun bu dk dan sonra muhhattab alınmıcaksın ve yazdığın şeyler kayda değer geçmicek nezaman adam gibi davranıp çocukluktan çıkarsın ozaman sözlerine itibar edilir lafı fazla uzatmaya gerek yok kolay gelsin .
- Royalxcappy
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
sen gitde lonca başkanın gelsin gelirkende 10m getirsin yanında
o anladı 
Royalxcappy [Ecel Getiren]

benim lonca başkanım yok kardeşim var bu 1
senin gibi çoluk çocukla uraşıcak vaktimiz yok buda 2
ATALARIMIZ NE GÜZEL DEMİŞ İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR BIRAKIN HAVLAYA BİLDİĞİ KADAR HAVLASIN
Yasin kayda değmez adamlara yazmaya bile değmez bunu sen benen daha iyi biliyorsun ok
senin gibi çoluk çocukla uraşıcak vaktimiz yok buda 2
ATALARIMIZ NE GÜZEL DEMİŞ İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR BIRAKIN HAVLAYA BİLDİĞİ KADAR HAVLASIN
Yasin kayda değmez adamlara yazmaya bile değmez bunu sen benen daha iyi biliyorsun ok
byhMz yazdı:Sevgili loncam artık yeri ve zamanı geldiğini düşündüğüm bir konuyu sizlere sunmak isterim bilindiği üzere Lodos olan loncaların hepsi birlik kurmuş Gençfb/örgülü/intikam/rdm/tayfa(arz olmasına rağmen lodoslara bağlı bir loncadır ) vb. bu loncalar ortaklar bizim ortak olduğumuz loncalar ise kardeş/fianna dır şöyle bir bakılırsa lodos loncalar daha aktif ve daha çok üyeleri oyunda Fianna ya baktığımızda veya Kardeş loncasına baktığımızda aynı çoğunluğu göremiyoruz ve birçok üyesi oyunda olmuyor Kısacası Böyle giderse Bu lodoslara Karşı direnecek tek loncayız. Ve tek Lonca Olarak Birgün Sadece ANCYRA'LAR Toplanıp Önce eminönündeki Lodosları temizleyip Sonra İsmet kesimi yapılıcaktır. Bunun
Tarihini en kısa zamanda vericem ve Toplanıp ismeti kesiceğiz Ve bu Diyer Arz loncalara ve Lodos loncalara Nasıl birlik ve beraberlik Kurulur Onu öğretmiş Olacağız... :!: :!:
- xxxRaiderxxx
- İskele Babası
Lodosları veya İsmet'i kesmektense önce loncanın kadim görevlerini yapmak düşünülmüş olsa daha mantıklı.Hem farzedelim lodoslarla savaşmayı seçtin vede savaştın ne olcak ''hiç birşey '' boş boşuna ezik lafları ,aşalıyıcı kelimeler okumaktansa göreve gitmek daha olumlu.Ha yinede gideriz diyorsanız ben yokum.Sebebide ''boş bir fikir'' (Buda kendi Görüşüm) !!!byhMz yazdı:byhMz yazdı:Sevgili loncam artık yeri ve zamanı geldiğini düşündüğüm bir konuyu sizlere sunmak isterim bilindiği üzere Lodos olan loncaların hepsi birlik kurmuş Gençfb/örgülü/intikam/rdm/tayfa(arz olmasına rağmen lodoslara bağlı bir loncadır ) vb. bu loncalar ortaklar bizim ortak olduğumuz loncalar ise kardeş/fianna dır şöyle bir bakılırsa lodos loncalar daha aktif ve daha çok üyeleri oyunda Fianna ya baktığımızda veya Kardeş loncasına baktığımızda aynı çoğunluğu göremiyoruz ve birçok üyesi oyunda olmuyor Kısacası Böyle giderse Bu lodoslara Karşı direnecek tek loncayız. Ve tek Lonca Olarak Birgün Sadece ANCYRA'LAR Toplanıp Önce eminönündeki Lodosları temizleyip Sonra İsmet kesimi yapılıcaktır. Bunun
Tarihini en kısa zamanda vericem ve Toplanıp ismeti kesiceğiz Ve bu Diyer Arz loncalara ve Lodos loncalara Nasıl birlik ve beraberlik Kurulur Onu öğretmiş Olacağız... :!: :!:
''Temiz elleri olan insanların da kirli düşünceleri vardır.''
Bütün görüşlere saygı duyarım ama Şunu belirteyim Zaten bu etkinlik sadece Kadim görevi olduktan sonra olucak eyer toplantıda olup toplantıda bahsedilen konulara Kulak verdiyseniz Zaten kadim görevi yapılacak bilgisinede ulaşmışınızdır Herzaman görev veya bir ÇIKAR için oyuna girmek olmaz biraz zevkini çıkartıcaksın zevkini çıkartmak içinde karşına rakibini alıcaksın ve söylenen sözlere kulak asmıcaksın veya şikayet kota nı doldurucaksın
- xxxRaiderxxx
- İskele Babası
Ben bu oyunu bir fırsat için oynamıyorum zaten.Ben bu oyundaysam arkadaşlarım ve tanıdıklarım içindir.Yoksa oynanacak bir oyun değil.Gelelim demişsin ki >>''Herzaman görev veya bir çıkar için oyuna girmek olmaz biraz zevkini çıkartıcaksın'' demişsin.Ben öyle bir düşünceye sahip olsambyhMz yazdı:Bütün görüşlere saygı duyarım ama Şunu belirteyim Zaten bu etkinlik sadece Kadim görevi olduktan sonra olucak eyer toplantıda olup toplantıda bahsedilen konulara Kulak verdiyseniz Zaten kadim görevi yapılacak bilgisinede ulaşmışınızdır Herzaman görev veya bir çıkar için oyuna girmek olmaz biraz zevkini çıkartıcaksın zevkini çıkartmak içinde karşına rakibini alıcaksın ve söylenen sözlere kulak asmıcaksın veya şikayet kota nı doldurucaksın![]()
''Temiz elleri olan insanların da kirli düşünceleri vardır.''
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
:arrow: [/b][/u][/i][/b]
Kod: Tümünü seç
[color=#80FF40]LA Gene Ne Oldu da Bizim Bu Lonca Karıştı[/color]
xxxRaiderxxx yazdı:Ben bu oyunu bir fırsat için oynamıyorum zaten.Ben bu oyundaysam arkadaşlarım ve tanıdıklarım içindir.Yoksa oynanacak bir oyun değil.Gelelim demişsin ki >>''Herzaman görev veya bir çıkar için oyuna girmek olmaz biraz zevkini çıkartıcaksın'' demişsin.Ben öyle bir düşünceye sahip olsambyhMz yazdı:Bütün görüşlere saygı duyarım ama Şunu belirteyim Zaten bu etkinlik sadece Kadim görevi olduktan sonra olucak eyer toplantıda olup toplantıda bahsedilen konulara Kulak verdiyseniz Zaten kadim görevi yapılacak bilgisinede ulaşmışınızdır Herzaman görev veya bir çıkar için oyuna girmek olmaz biraz zevkini çıkartıcaksın zevkini çıkartmak içinde karşına rakibini alıcaksın ve söylenen sözlere kulak asmıcaksın veya şikayet kota nı doldurucaksın![]()
bak şimdiye nelerim eksik olmazdı.Ama ne yaptım sesimizi duyurmadık.Şimdide diyorsunuz ki ''Lonca elemanları her zaman kendi charlarında olcak.Zaten ben bu loncaya 3 Char kasmışım ama bir faydasını alamadım.Ha ben burda kimseyede zarf attığım yok.Sadece düşüncelerimi yansıttım.Konu neydi ne oldu icabı !!!
yAZDIĞINIZ ŞEYLER HALA çıkar belirtiyor yada düşünceleriniz yada kendinizi ifade edemiyor ve bunları belirtmek istiyorsunuz bunu nerden anlıyorsun dersen 3 çar kastım hala bir faydasını göremedim demen dir kendinizi ifade ederken daha dikkatli kelimeler kullanmanızı öneririm :!:
ben sadece güzel bir etkinlik konuya getirdim ama bunu anlamayan arkadaşlarada zorla anlatamam ya yaparız yada yapmayız bu bukadar basittir uzatmaya gerek yok