EVET BAŞLIKTADA DEDİĞİ GİBİ GRUP BÖLGELERİNE 3 KİŞİ İLE GİRİLİYOMU GİRİLİYOSA YARATIK SAYISI YADA ENERJİ VE VURUŞLARI, İÇERİNİN ZORLUĞU 6 KİŞİ GİRİLDİĞİ GİBİ ZORMU?
EĞER GİRİLMİYOSA http://www.istanbuloyun.com/GroupSites.aspx BURADA NEDEN EN AZ 3 KİŞİ İLE GİRİLEN DİYOR.
GİRİLİYORSA GİREN ARKADAŞLARIN DENEYİMLERİNİ PAYLAŞMASINI RİCA EDİYORUM , GİRİLMİYOSA SAYIN YETKİLİ ARKADAŞLARIN RESMİ SİTEDE NEDEN EN AZ 3 KİŞİ İLE GİRİLEBİLDİĞİNİ YAZDIĞINI AÇIKLAMASINI RİCA EDİYORUM.
GRUP BÖLGELERİNE 3 KİŞİ GİRİLİYOMU
- kafemeze
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
Re: GRUP BÖLGELERİNE 3 KİŞİ GİRİLİYOMU
arkadaşım en az 3 kişi dediği mesela 1 kişi hattan düştü oda grubun kritik birisi diyelim herkes adam çıktı dağılırız deyip çıkıyor ve 3 kişi kaldılar eğer birisi çıkarsa veya düşerse geriye kalan 2 kişide grup bölgesinden atılıyor yani anlayacağın grup 3 kişiden aşağı düşerse grup bölgelerinden çıkarılıyorlar...
İyi Günler Dilerim...
İyi Günler Dilerim...
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Ben miğrattaherkes çıkmıştı ben tek kaldım junonun yanındaki yılanı kesip item düşürüyordum 
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Ferday-i kyamet
ufak atta civcivler yesinXxxChesTeRxxX yazdı:Ben miğrattaherkes çıkmıştı ben tek kaldım junonun yanındaki yılanı kesip item düşürüyordum
- Gecelerinyargicl
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Sagopakajmeran yazdı:ufak atta civcivler yesinXxxChesTeRxxX yazdı:Ben miğrattaherkes çıkmıştı ben tek kaldım junonun yanındaki yılanı kesip item düşürüyordum

Öhü öhü
Ama o İtem düşürüyorum dıyen atmış baya kafadan ona karışamam...
En son Gecelerinyargicl tarafından 21 Eki 2010 18:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=78151&p=718606#p718606
imzama sığmadığı için buraya koydum
imzama sığmadığı için buraya koydum
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
arada bi oyun hatasından olabiliyor.Sagopakajmeran yazdı:ufak atta civcivler yesinXxxChesTeRxxX yazdı:Ben miğrattaherkes çıkmıştı ben tek kaldım junonun yanındaki yılanı kesip item düşürüyordum
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
İnanmıyorsan tank yap eğer savaşcı isen centurion yap herkes çıkınca bazen tek kalabiliyorsun ben birkere DADŞORHAN ile 2 miz kalmıştık sığınakta xDSagopakajmeran yazdı:ufak atta civcivler yesinXxxChesTeRxxX yazdı:Ben miğrattaherkes çıkmıştı ben tek kaldım junonun yanındaki yılanı kesip item düşürüyordum
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
İtem düşürüyorum derken öyle yücelen felan diilGecelerinyargicl yazdı:Sagopakajmeran yazdı:ufak atta civcivler yesinXxxChesTeRxxX yazdı:Ben miğrattaherkes çıkmıştı ben tek kaldım junonun yanındaki yılanı kesip item düşürüyordum
Öhü öhü
Ama o İtem düşürüyorum dıyen atmış baya kafadan ona karışamam...
GRUP BÖLGELERİNİN ÖZELLİKLERİ :
- Bir grup bölgesine en az 3, en fazla 6 oyuncudan oluşan, tek bir grup girebilir.
arkadaşlar burada söylenenden ne anlıyosunuz 6 kişi girip içerden 2 kişi kalana kadar atılmazsınızmı yoksa 3 kişi girebilirmi
- Bir grup bölgesine en az 3, en fazla 6 oyuncudan oluşan, tek bir grup girebilir.
arkadaşlar burada söylenenden ne anlıyosunuz 6 kişi girip içerden 2 kişi kalana kadar atılmazsınızmı yoksa 3 kişi girebilirmi
Grup bölgelerine girebilmek için 6 kişilik grubunuz olmalı! diye bir uyarı geliyor anlayacağınız gibi girmek için 6 kişilik grup gerekiyor. 

Gizli İçerik sakın göstermeyin!
Gizlenmiş İçerikGöster
Ayıp değil mi? sana gösterme dedik