Mrb Arkadaşlar. . >>> ' Lonca Özerk ' i Kurmak İçin Yaklaşık iki hafta süre içersinde neyin nasıl olacağı bu Locnanın Amacının Öncelikle Neler Oalcağını Konuştuk ve İki hafta Sonra Lonca açmaya Karar Verdik..Biz Normalde Sunucu Değiştirecektik Topyeküm. Ozan ( Ben ) * Şerruhhh ( Murat ) * Cruell ( Firar abi ) Karpatyam ( Mustafa Abi ) vs gibi arkadaşlarla Sunucu Değiştirecektik Telde Falan Konuştum bazı kişilerle bu konuyu ama Değiştirlmemem Kararı alındı.Çünkü Yeniden çhar açmak* Hiç item olmadan Karakterleri dizmek Falan Filan Derken Meranda Kalmaya Karar verdik ve Lonca Özerk'i Kurduk. . Lonca 'da Başkan * Başkan yardımcılığı * Forum Yönetimi Gibi Adetler Yoktur Şimdilik.Sadece Kurucuları vardır.
Lonca'da Bulunan Kardeşlerimiz Öncelik refarans / disiplin / Dürüst / Anlayışlı ve Sorumluluk İlkerine bakılarak Aramıza Katıldı.Bundan Dolayı Herkeze Teşekkür Ederiz. . En yakın Zaman da Meran'a Güzel Yenikleri Getireceğiz. .
Şuan Lonca nın Yetkilisi ' ' Şerruhhh ' ' olup Tüm Sorun veya Görüşlerinizi Onunla Paylaşabilrsiniz.İyi Forumlar. . .
' ' Ozan - Fiyonk ' '
|| > ' LonCa ~ ÖzeRk ' < ||
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: || > ' LonCa ~ ÖzeRk ' < ||
CHARDAN CHARA ITEM AKTARILIYOR YENİLER ONDAN BAHSEIYORUM SEN YAPMA BARİSeRRuh yazdı:Aktarma sıkıntısı derken biraz daha açabilirmisinsirjudgester yazdı:Yeni kaRAKter acılmaması sanırım aktarma sıkıntısındandır:) Umarım merana guzellık getirir...
Deathxsedoo![]()
SerdarUSTA
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
İstesemde aktaramam ben :lol:sirjudgester yazdı:CHARDAN CHARA ITEM AKTARILIYOR YENİLER ONDAN BAHSEIYORUM SEN YAPMA BARİSeRRuh yazdı:Aktarma sıkıntısı derken biraz daha açabilirmisinsirjudgester yazdı:Yeni kaRAKter acılmaması sanırım aktarma sıkıntısındandır:) Umarım merana guzellık getirir...
Deathxsedoo![]()
- pLayboys
- Sahaf Yardımcısı
Lonca ozeRk ıLe Hic bir aLakam KaLmamıstır Murat Ve tüm arkadasLara boL şans diLiyorum .
...:::♫♪♫♪''►IıIxpLayboySxIıI◄''♪♫♪♫:::...
...:::♫♪♫♪►ıIıByAtAkıIı◄♫♪♫♪:::...
...:::♫♪♫♪►ıIıByAtAkıIı◄♫♪♫♪:::...
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Lotus
Ben oynarken bişey değiştirmezler azcık oynamadım yeni bi yenilik gelmıs bak işe:)SeRRuh yazdı:İstesemde aktaramam ben :lol:sirjudgester yazdı:CHARDAN CHARA ITEM AKTARILIYOR YENİLER ONDAN BAHSEIYORUM SEN YAPMA BARİSeRRuh yazdı:Aktarma sıkıntısı derken biraz daha açabilirmisinsirjudgester yazdı:Yeni kaRAKter acılmaması sanırım aktarma sıkıntısındandır:) Umarım merana guzellık getirir...
Deathxsedoo![]()
![]()
SerdarUSTA
noldu kadir ??pLayboys yazdı:Lonca ozeRk ıLe Hic bir aLakam KaLmamıstır Murat Ve tüm arkadasLara boL şans diLiyorum .
- umutkocatug
- Cin Avcısı
- Lonca: Glory Or Death
Şerrruhhh bnde loncanıza girebilirmiyim?..
Gün geLiR devRan döneR bana attıgın kazık .... girer :)
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
hee gel gel gelirken iki poğaça kap gel .umutkocatug yazdı:Şerrruhhh bnde loncanıza girebilirmiyim?..

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
Canceazi yazdı:hee gel gel gelirken iki poğaça kap gel .umutkocatug yazdı:Şerrruhhh bnde loncanıza girebilirmiyim?..
iki de boyoz
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
İzmirliyiz yaTheanswer3 yazdı:Canceazi yazdı:hee gel gel gelirken iki poğaça kap gel .umutkocatug yazdı:Şerrruhhh bnde loncanıza girebilirmiyim?..
iki de boyoz

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN