KARAKTERİM SOYULDU AYRDIM EDİN..
Re: KARAKTERİM SOYULDU AYRDIM EDİN..
Senı BıLen BıLır GeriSini SaLLa
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ
bunlar değil kardeşim:) setim buydu doğruya doğruxxcezaxx yazdı:Öncelikle telaşını anlıyorum . Konuyu saçma bulmuyorum sınırlenıp kımseye laf edemedıgın ıcın konu açmıssın.
Geçmiş olsun soyulan carlara bı sey olmaz .
Bu arada yucelen setim vardı demişin. Hepsi gorevden verıyo neresı set ?
Yucelen halıt ayak (gorev ıtemı)
Yucelen halıt pant (gorev ıtemı)
Yucelen ceket (15 m :S)
urban tora tora satır (gorev ıtemı)
Zırh ne dir bilmiyorum
Gozluk fızıksel koruyucu (2m)
Yucelen kolye (1m)
yucelen yüzük (1m)
yüksek ıhtımal yucelen setım var dedıgın bunlardır . Ve kesinlikle öyledir . Burayı hesaplasan 20 m den fazla etmez fazla üzülme Benım sadece Yücelen Solucan * İpekli ceketım 130 m ediyordu ve çalındı . Dert etme
yücelen ardenel kolye yüzük
yücelen 48 lvl ceket
M2 hedef gözlük
yücelen ardenel pantolon
yücelen halit ayak
yücelen halit eldiven
urban zırh
yücelen ardenel kafa koparan
set buydu senin gibi görev itemlerine takılmıyoruz yani...
DÜŞMANIN KARINCA GİBİ İSE SEN ONU FİL GİBİ SAN...
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
- Geçmiş olsun
İstediğin zaman istediğin parasına vs ye hazırım gel gör bakıyım görev itemimi varmış üstümde
Işık set Ecel yeter sana
Konuşma fazla gel vs ye ?
XXCEZAXX
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
xxcezaxx yazdı:İstediğin zaman istediğin parasına vs ye hazırım gel gör bakıyım görev itemimi varmış üstümdeIşık set Ecel yeter sana
Konuşma fazla gel vs ye ?
xD
Herkesin onunde hodri meydan dıyorum varsa paran gel atalım . dur dur pardon sey soyulmuştun dımı paran yoktur.
Gel seni ZEVKİNE kesiyim
Gel seni ZEVKİNE kesiyim
XXCEZAXX
xxcezaxx yazdı:Herkesin onunde hodri meydan dıyorum varsa paran gel atalım . dur dur pardon sey soyulmuştun dımı paran yoktur.
Gel seni ZEVKİNE kesiyim
Aman abı ıyıkı gıtmıs setın mazallah Işık Hanım ve Ecellı çarlarımı kesersın paramı felan alırsın
Ya soyulmasan napardık eminönünün altını ustune getırırdın teneke Yücelen Kk Yucelen yuzuk kolyeylemı kescen benı 
XXCEZAXX
xxcezaxx yazdı:Aman abı ıyıkı gıtmıs setın mazallah Işık Hanım ve Ecellı çarlarımı kesersın paramı felan alırsınYa soyulmasan napardık eminönünün altını ustune getırırdın teneke Yücelen Kk Yucelen yuzuk kolyeylemı kescen benı
lan çocuk bak beni deli etme benim 200mlik setim gitmiş senin havan kime biz gündüzleri çalışıyoruz eve ekmek götürüyoruz sizin gibi oyun köpeği değiliz sabah akşam oyuna sizin gibi girmiyoruz biz. sen sabah akşam oyundasın sığnak migrat ışi götürüyorsun bide büyük marifet gibi burda adamlık taslıyorsun fazla konuşma...
stonebul yazdı:xxcezaxx yazdı:Aman abı ıyıkı gıtmıs setın mazallah Işık Hanım ve Ecellı çarlarımı kesersın paramı felan alırsınYa soyulmasan napardık eminönünün altını ustune getırırdın teneke Yücelen Kk Yucelen yuzuk kolyeylemı kescen benı
lan çocuk bak beni deli etme benim 200mlik setim gitmiş senin havan kime biz gündüzleri çalışıyoruz eve ekmek götürüyoruz sizin gibi oyun köpeği değiliz sabah akşam oyuna sizin gibi girmiyoruz biz. sen sabah akşam oyundasın sığnak migrat ışi götürüyorsun bide büyük marifet gibi burda adamlık taslıyorsun fazla konuşma...
SHAUN /EMİNÖNÜ
Ezan dinmez.. Bayrak inmez.. Şehitler ölmez.. Vatan bölünmez..
◄███▓▒░░ Sнαυη ░░▒▓███►
Ezan dinmez.. Bayrak inmez.. Şehitler ölmez.. Vatan bölünmez..
◄███▓▒░░ Sнαυη ░░▒▓███►