Nese Gereksiz İnsan...
BEn Senin Gibi BOl İnsan degilim...
Yarın İş var kasapda.. KEsilcek Kelleler Var....
Sen Git OYun Oyna... Bu aradA ikv Destege oyunda Kum sahası yaptırmak İcin Yazı yazmIştım..
O kUm sahasını sizin gibiler İcin actırıyrum ArtıKın ORda Oynarsın kendi Capında capın Nekadarsa
zeynep nene srage devesi sıpa çığlık nerde cevaplarınız yoksa kurduğunuz yalanlarla yüzünüzmü kalmadı ard arda cevap yazıyordunuz ne oldu da sustunuz az önce bende yüz olsa girmezdin diyeniniz kurduğun oyunla yoksa seninmi yüzün kalmadı rezil sizinmi yoksa benimmmi gerçek kimliğim ortada kanıtı harbiden ortada kiminle dans etiğinizi bilseydiniz keşke inan sanalı terk ederdiniz sitem ve çığlık sıpası fotolarınızı bidaha inceleyin biri 1 lw lik car açmış diğeri foto alıyo pehh kanıta bak lenn siz kendinizi buna inandırdınızmıki başkası inansın sabahın köründe sitem açıklama yapıyo yok efendim yanlış kişiyi şikayet etmişimde carım o yüzden ceza almış 2 car aynı anda aynı kişiyi şikayet ediyo vay be tlsmxsavaşçısı susturulmuş haliyle dile geliyo çığlık sıpasına küfür ediyo ve o küfürlerde foruma konu ediliyo vay beee çok safsınız yazık ben olsam sağlam bir kanıt bulurdum rezil yüzümü öle koyardım ortaya sitem duamı okudun da carlar benimle aynı cezayı alıyo ikv yönetimi yoksa yanlışmı anlamış 2 carı birden küfredersin sana edilincede zor geliyo he siz yalanlarınızla bende gerçeğimle birbirimizle uğraşmaya devam edeceğiz yılmak yok sitem rezil oldun foya tutmadı bu defa carım başkasını şikayet etiğim için susturulmuş (sitem ) he :mrgreen: sitem sana 1 item veripte sana yalakalık yapan kesimden biri sandın galiba beni ki kabulenmiyon sen benim yanımda bir hiçsin yalana dolana devam belki tutar sen genede uğraş zeynep nene zafer kazanmış gibi asılmış yazmışta yazmış neyi ıspatlamışsın nene sana önerdim daha önce tüm masraflar benden sana bakım evi tutayım diye oyun beyninde olmayan azıcık aklınıda yok etmiş gerçeğe bak bidaha yaz yüzün varsa rezil
srage zöğürt ağa gibisin yaff öle birine yalakalık yapki gerçeği olsun yalan dolanı açık açık ortada olan birine yapma kardeş sen vazgeç bu sevdadan altında kalırsın boğulursun garibim :mrgreen: :mrgree senin o kum sahandan çoktan geçtik kum sahası kurduysan var bi bildiğin al sitem ve sen gibi yalakaları siz devam edin ordan gecersem bakarsın uğrarım deve :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sıpa çığlık kanıtın sitemin sana açtığı 1 lw lik carmıymış işek sıpası az daha çalış dersine bak sınıfta kalacan sitem abin seni ucuza kapatmış beliki rol iyi yapılmadı büyüde bozuldu sen az daha çalış kızarım bakk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne dense aldı üyelik de daha bu gün bana kim oldunu yazınca
Durmuş da demiş kısa zamanda o kadar maden ıtem
Gercek yüzünü söyle sıpa deyip durma sıpanın ki bir yerine kacar yoksa dönüp arkana bakamazsın sonra
ALLAH küfür edende cakma dersin sen şimdi ALLAH sız Seni ona acıklama getiR ...
babaxxbabax yazdı:zeynep nene srage devesi sıpa çığlık nerde cevaplarınız yoksa kurduğunuz yalanlarla yüzünüzmü kalmadı ard arda cevap yazıyordunuz ne oldu da sustunuz az önce bende yüz olsa girmezdin diyeniniz kurduğun oyunla yoksa seninmi yüzün kalmadı rezil sizinmi yoksa benimmmi gerçek kimliğim ortada kanıtı harbiden ortada kiminle dans etiğinizi bilseydiniz keşke inan sanalı terk ederdiniz sitem ve çığlık sıpası fotolarınızı bidaha inceleyin biri 1 lw lik car açmış diğeri foto alıyo pehh kanıta bak lenn siz kendinizi buna inandırdınızmıki başkası inansın sabahın köründe sitem açıklama yapıyo yok efendim yanlış kişiyi şikayet etmişimde carım o yüzden ceza almış 2 car aynı anda aynı kişiyi şikayet ediyo vay be tlsmxsavaşçısı susturulmuş haliyle dile geliyo çığlık sıpasına küfür ediyo ve o küfürlerde foruma konu ediliyo vay beee çok safsınız yazık ben olsam sağlam bir kanıt bulurdum rezil yüzümü öle koyardım ortaya sitem duamı okudun da carlar benimle aynı cezayı alıyo ikv yönetimi yoksa yanlışmı anlamış 2 carı birden küfredersin sana edilincede zor geliyo he siz yalanlarınızla bende gerçeğimle birbirimizle uğraşmaya devam edeceğiz yılmak yok sitem rezil oldun foya tutmadı bu defa carım başkasını şikayet etiğim için susturulmuş (sitem ) he :mrgreen: sitem sana 1 item veripte sana yalakalık yapan kesimden biri sandın galiba beni ki kabulenmiyon sen benim yanımda bir hiçsin yalana dolana devam belki tutar sen genede uğraş zeynep nene zafer kazanmış gibi asılmış yazmışta yazmış neyi ıspatlamışsın nene sana önerdim daha önce tüm masraflar benden sana bakım evi tutayım diye oyun beyninde olmayan azıcık aklınıda yok etmiş gerçeğe bak bidaha yaz yüzün varsa rezil
Zavallı insan, sen bizi mi tehdit ediyorsun Ateş olsan cürümün kadar yer yakarsın, biraz beynini biraz Türkçeni, biraz da insanlığını geliştir. Bana kondurabildiğin tek kötü şey yaşım mı ? Ne kadar çok yırtınıyorsun. Oturuyorsun plan yapıyorsun, komplolar hazırlayıp uygulamaya çalışıyorsun kıt aklınla... Savunman hakaretten öteye geçememiş. Herşey yalan dolan. Birkaç konuda yalan söyleyen her konuda yalan söyler. Kayıt tarihin bugün . Tılsım yada sancak fark etmez eski oyuncu isen niye yeni kayıt açıyorsun.
Sen asıl kiminle uğraştığını bilmiyorsun. Bir baltaya sap olamamış oğlan bari haytalık yapmasın diyerek babanın açtığı internet kafe mi seni bu kadar şımarttı. Eğitimin ne, yaşın kaç hatta kilon kaç kuruş da bana dil uzatıyorsun. Sanalda yazdığın herşeyin gerçek hayatta senin karşına çıkacağını bilmiyormusun?
O kadar zavallısın ki ancak bizim söylediklerimizi bize tekrar söyleyebiliyorsun. Bizi itemle falan satın alamazsın öyle olsa seninle bu konuyu burada tartışıyor olmazdık. Çevrende ki dalkavuklarınla karıştırma bizi.
Muhtemelen İKV nin en popüler cümlesini kullanacaksın adresini verip gelin diyeceksin iyice sıkışınca ama adres verme gerek yok, bu işi uzatırsan hukuki yoldan biz zaten seni buluruz sen hiç merak etme. O durumda da zaten benimle değil avukatlarla muhatap olursun. Bir daha adımı ağzına alma. Bir daha bana dil uzatma. İşi hakaret davasına kadar götürürüm. Net kafende avukatlara çerez parası olur.
babaxxbabax yazdı:sıpa çığlık kanıtın sitemin sana açtığı 1 lw lik carmıymış işek sıpası az daha çalış dersine bak sınıfta kalacan sitem abin seni ucuza kapatmış beliki rol iyi yapılmadı büyüde bozuldu sen az daha çalış kızarım bakk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
babaxxbabax yazdı:zeynep nene srage devesi sıpa çığlık nerde cevaplarınız yoksa kurduğunuz yalanlarla yüzünüzmü kalmadı ard arda cevap yazıyordunuz ne oldu da sustunuz az önce bende yüz olsa girmezdin diyeniniz kurduğun oyunla yoksa seninmi yüzün kalmadı rezil sizinmi yoksa benimmmi gerçek kimliğim ortada kanıtı harbiden ortada kiminle dans etiğinizi bilseydiniz keşke inan sanalı terk ederdiniz sitem ve çığlık sıpası fotolarınızı bidaha inceleyin biri 1 lw lik car açmış diğeri foto alıyo pehh kanıta bak lenn siz kendinizi buna inandırdınızmıki başkası inansın sabahın köründe sitem açıklama yapıyo yok efendim yanlış kişiyi şikayet etmişimde carım o yüzden ceza almış 2 car aynı anda aynı kişiyi şikayet ediyo vay be tlsmxsavaşçısı susturulmuş haliyle dile geliyo çığlık sıpasına küfür ediyo ve o küfürlerde foruma konu ediliyo vay beee çok safsınız yazık ben olsam sağlam bir kanıt bulurdum rezil yüzümü öle koyardım ortaya sitem duamı okudun da carlar benimle aynı cezayı alıyo ikv yönetimi yoksa yanlışmı anlamış 2 carı birden küfredersin sana edilincede zor geliyo he siz yalanlarınızla bende gerçeğimle birbirimizle uğraşmaya devam edeceğiz yılmak yok sitem rezil oldun foya tutmadı bu defa carım başkasını şikayet etiğim için susturulmuş (sitem ) he :mrgreen: sitem sana 1 item veripte sana yalakalık yapan kesimden biri sandın galiba beni ki kabulenmiyon sen benim yanımda bir hiçsin yalana dolana devam belki tutar sen genede uğraş zeynep nene zafer kazanmış gibi asılmış yazmışta yazmış neyi ıspatlamışsın nene sana önerdim daha önce tüm masraflar benden sana bakım evi tutayım diye oyun beyninde olmayan azıcık aklınıda yok etmiş gerçeğe bak bidaha yaz yüzün varsa rezil
babaxxbabax yazdı:srage yeniyim diye hor görme deve senin gibi kaç sitem ve daha sizin yalakalarınızı çöplüğümde beslerim laf yetişmek kolay gerçeğe gel yeniyim ama seni soyunla satın alırım kiraya bile vermem zaten çekemediğinizde bu tılsımın en zengini olmak gururunuza yedirilmeyen nokta ya bide ötüyon denyo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bre densiz , bire aptal , sen nasıl olurda böyle terimler kullanırsın , arkadaşlarıma.
Olay apaçık ortada , daha neyin savunmasını yapıyosun.
Kimsin nesin , bilmiyorum ama , konuşmaların , insanı tiksindiriyor.
Bir insan bu şekilde kindarca konuşamaz.
Ama sen insan değilsin belli , ne olduğun da gün gibi aşıkarsinek vızzzzzzz
Ancak sinek vızıltısı kalırsın.
Seni arkadaşlarıma ve dostlarıma bu tarz konuşmaktan men ederim.Terbiyesiz herif.
Resmi gmrdünmü ?
Gördün.
Yazılanları okudunmu ?
Okudun.
Daha neyin savunmasını yapıyosun.
Sen kendini ne sanıyorsun.
Hadi savunmayı bırak , küstahça konuşmalar , aptal aptal terimler.
Ulan sana Türkçe konuşmayı öğretirdim ama , seviyene inmiyeceğim.
zavallı aciz insan ne dicenide bulamadı yazamadı birşey AMa ablanın dedine katılıyorum istersen fazla yazıp batma yoks hukuki yollar la buluruM seni elimdeki fotolar sanmı ait değil görürsün ozamaN. babanın actığı kafeyi elinden alınca ağlarsıN