Herkes Mutlu Olsun Artık
Herkes Mutlu Olsun Artık
Oyunu Bıraktım Artık Oyuna Ne Zaman Gelsem Hırsız Diyip Duruyodunuz . Taa 1 Yıl Önce Yaptığım Olayı Yeni Gibi Anlatıp Duruyodunuz Artık Rahatlayın Oyunu BIRAKTIM Artık Samsunlxjarule Diye Birisi Yok Olmadı Olmayacak Çarı Sildim O Çarıda Oyuna Bi Daha Başlarsam Kimse Tanımayacak Zaten Hepinize Mutluluklar Dilerim...Umarım MUTLU OLMUŞSUNUZDUR
- XxXJoKeRXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Joker Ve Yandaşları
Re: Herkes Mutlu Olsun Artık
ya bi git elinde satır altında alman conk pantolonla daloson aç ın tekisin 
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]
Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Pembeşєутαη ©
Eminmisin ?? En son üstümü görenler biliyo Full urbandım ve elime hiç satır almadım pantolon yüce kalan urbandı konuşma ama neyse sildim zaten çarıXxXJoKeRXxX yazdı:ya bi git elinde satır altında alman conk pantolonla daloson aç ın tekisin
la joker helal sana herkese laf yetiştiyorsun oyundan cok form u takip ediyorsun
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
Hatanı anlamıssan yine bi kademe atlamıssındır demek.. buda bi gelişme en azıdnan ınsanların senı yargılamaları yanlıs bu noktadan sonra kı sen aynı seylere devam etmeyesın..:SJarule yazdı:Oyunu Bıraktım Artık Oyuna Ne Zaman Gelsem Hırsız Diyip Duruyodunuz . Taa 1 Yıl Önce Yaptığım Olayı Yeni Gibi Anlatıp Duruyodunuz Artık Rahatlayın Oyunu BIRAKTIM Artık Samsunlxjarule Diye Birisi Yok Olmadı Olmayacak Çarı Sildim O Çarıda Oyuna Bi Daha Başlarsam Kimse Tanımayacak Zaten Hepinize Mutluluklar Dilerim...Umarım MUTLU OLMUŞSUNUZDUR
SerdarUSTA
- XxXJoKeRXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Joker Ve Yandaşları
saolbayron yazdı:la joker helal sana herkese laf yetiştiyorsun oyundan cok form u takip ediyorsun
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]
Pembeşєутαη ©

Pembeşєутαη ©