Ben böle saçmalık görmedim:x

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
esrarkes
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Ben böle saçmalık görmedim:x

Mesaj gönderen esrarkes »

18 ekim 2010 tarihinde oyuna girdim fakat habire oyunda düşüyordum tekrar girmeye çalıştığımda ise Bağlantı kesildi karakteriniz yükleniyor yazısı çıkıyordu meğer başka bilgisayardan abim giriyormuş üyeliğime neyse tekrar tekrar denediğimde yine aynı yazıyla karşılaşıyordum sonra abime ulaştım çara girmemesini söyledim ve oyuna girdim 5 dk geçmeden oyundan düştüm tekrar girmeye çalıştığımda ise Bağlantı kesildi çünkü hesabınız bloke edilmiş tir diyordu ama aynı üyelikten diğer sunuculara rahatça girebiliyorum ama tılsıma gelince hesabınız bloke edilmiştir diyor bunun anlamı nedir herhangi bir kötü davranışta bulunmadım..Bütün emeklerim gitti yardımcı olursanız sevinirim.Mynet üyeliğimede herhangi bir e-posta bildirimi gelmedi lütfen yardımcı olun.

Yukardaki mesajı Destek dahil mynete de email attım fakat herhangi bir cevap bile gelmedi varmı böle bişi ne biçim bi iş herhangi bir kötü davranışım olsa amenna mynet üyeliğime herhangi bir bildirim gelmediği halde çarlarım bloke oluyor varmı böle bişi ya yokmu bu sorunu çözecek bi gm ya :!: :!: :!: :!:
****İYİLİĞİ GİZLEMEK KÖTÜLÜĞÜ GİZLEMEKTEN DAHA ÜSTÜNDÜR****
Resim
Resim
ESRARKEŞ-KURTLARXÜÇHİLAL
Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Ben böle saçmalık görmedim:x

Mesaj gönderen TWTY »

Karakterim ceza almış nasıl bilgi alabilirim?

Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; İKV Destek http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.

TWTY

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön