Tlsımxsavaşcı nın gercek kimliği kanıtı
Re: Tlsımxsavaşcı nın gercek kimliği kanıtı
Zaman herkezin iç yüzünü meydana çıkarmaya yetiyor sanırım.
Nasıl istersen öyle yaşa, fakat bil ki, bir gün mutlaka öleceksin. Kimi seversen sev ama unutma ki, bir gün ondan ayrılacaksın. Dilediğin gibi davran, lâkin şu da her zaman hatırında olsun ki, her yaptığının karşılığını mutlaka göreceksin
Siтєм
Siтєм
Son 10 gündür Sitemle birlikte bu adama karşı mücadele ediyoruz. Şahit olanlar vardır. Bölgeden onun tarafından tacizde edildik hakarete de uğradık. Ama gerçek yüzünü kanıtlamak için uğraştık. Birçoğumuz çok uzun süredir bu oyunu oynuyor ve item ve maden kasabilmek için ne çok emek ve zaman verilmesi gerektiğini bilir. Arkadaşlarımızın çarları çalındı üzüldük, emeklerine yandık. Sonunda sancak sunucusundan geldim diyen Ferdi elinde latif, satılık 3 kadim hidra pençesi, sürü ile saf madenle ortaya çıktı. Aklı olan herkes, birazda zeka sahibi ise bu adamın 1 ayda bunları kasamayacağını anlardı. Aslına bakarsanız anladılar da ama biz bu hırsıza yakın durursak dalkavukluğunu yaparsak bize de item verir diye düşündüler. Ama maalesef evdeki hesap çarşıya uymadı. Eğer bizler bu adamın üstüne bu kadar gitmesek foyası ortaya çıkmayacak, acaba maden item alabilirmiyim diye düşünen dalkavukların çarları soyulacaktı. Emrullah'a tekrar teşekkür ediyorum ben ve ayaza inandığı için, bu adamın foyasının ortaya çıkmasını sağladığı için.
Dalkavuklar içinse ben Ayaz gibi değilim o sizi Allah'a havale etmiş Allah'tan hep hayır gelir, düşmanımsınız ben sizin için diyorum ki şeytanınızdan bulun. Bir oyun için insanı insan yapan değerleri göz ardı edebiliyorsanız, emek hırsızlarına yataklık ediyorsanız, ancak kendinizi küfür ile ifade edebilecek kadar acizseniz, maden ve item alabilmek için yalan söyleyip, hırsızlık yapabiliyorsanız hep oyunda kalın ve sakın gerçek hayatta aramıza karışmayın. Çünkü sizin gibiler yüzünden cezaevleri dolu. Malı çalınan, dolandırılan insanlar mağdur. Benim için sizler potansiyel suçlularsınız. Çünkü insanı suç işlemekten alıkoyan vicdan denilen şey sizlerde yok. Bugün oyunda yaptıklarınızı yarın gerçek hayatta gerçek insanlara yapacak gerçek malları çalacak, güce taptığınız için suçlularla işbirliğinde olacaksınız.Sizler beyninin suçluluk, merhamet, sevgi gibi duyguları üreten kısmı çalışmayan hasta insanlarsınız.
Biliyorumki oyunda beni kibirli bulanlar var, evet kibirim küçümsememdendir.
İtem ve maden elde edebilmek için yalakalık yapanları küçümsüyorum.
Kendini ifade edecek kadar Türkçe bilmeyen, ancak derdini küfürle anlatabilecek kadar acizleri küçümsüyorum.
Oyuna yeni başladığında peşimizde abi abla diye dolaşıp çarları 49 lvl olunca Allahın selamanı almayacak kadar kişiliksizleri küçümsüyorum.
Hırsızları, yalancıları küçümsüyorum.
Oyunu eğlenme aracı olarak değilde amaç haline getirip kendini kaybedenleri küçümsüyorum.
İnsanların kendine acımalarını sağlayacak türden yalanlar söyleyerek sempati toplamaya çalışanları da küçümsüyorum.
Loncası kalabalıklaştıkça kendini kaybeden ortalıkta kabadayı gibi dolaşan lonca liderlerini ve lonca üyelerini küçümsüyorum.
Haklının savaşında sessiz kalıp, bana dokunmayan bin yıl yaşasın diyen yüreksizleri de küçümsüyorum.
Eğer kibir bu ise kibirliyim. Ama bana bunlar erdem olarak öğretildi. Ben bu şekilde düşünüyorum bu şekilde yaşıyorum.
Breezee Naniinaniinanii
Dalkavuklar içinse ben Ayaz gibi değilim o sizi Allah'a havale etmiş Allah'tan hep hayır gelir, düşmanımsınız ben sizin için diyorum ki şeytanınızdan bulun. Bir oyun için insanı insan yapan değerleri göz ardı edebiliyorsanız, emek hırsızlarına yataklık ediyorsanız, ancak kendinizi küfür ile ifade edebilecek kadar acizseniz, maden ve item alabilmek için yalan söyleyip, hırsızlık yapabiliyorsanız hep oyunda kalın ve sakın gerçek hayatta aramıza karışmayın. Çünkü sizin gibiler yüzünden cezaevleri dolu. Malı çalınan, dolandırılan insanlar mağdur. Benim için sizler potansiyel suçlularsınız. Çünkü insanı suç işlemekten alıkoyan vicdan denilen şey sizlerde yok. Bugün oyunda yaptıklarınızı yarın gerçek hayatta gerçek insanlara yapacak gerçek malları çalacak, güce taptığınız için suçlularla işbirliğinde olacaksınız.Sizler beyninin suçluluk, merhamet, sevgi gibi duyguları üreten kısmı çalışmayan hasta insanlarsınız.
Biliyorumki oyunda beni kibirli bulanlar var, evet kibirim küçümsememdendir.
İtem ve maden elde edebilmek için yalakalık yapanları küçümsüyorum.
Kendini ifade edecek kadar Türkçe bilmeyen, ancak derdini küfürle anlatabilecek kadar acizleri küçümsüyorum.
Oyuna yeni başladığında peşimizde abi abla diye dolaşıp çarları 49 lvl olunca Allahın selamanı almayacak kadar kişiliksizleri küçümsüyorum.
Hırsızları, yalancıları küçümsüyorum.
Oyunu eğlenme aracı olarak değilde amaç haline getirip kendini kaybedenleri küçümsüyorum.
İnsanların kendine acımalarını sağlayacak türden yalanlar söyleyerek sempati toplamaya çalışanları da küçümsüyorum.
Loncası kalabalıklaştıkça kendini kaybeden ortalıkta kabadayı gibi dolaşan lonca liderlerini ve lonca üyelerini küçümsüyorum.
Haklının savaşında sessiz kalıp, bana dokunmayan bin yıl yaşasın diyen yüreksizleri de küçümsüyorum.
Eğer kibir bu ise kibirliyim. Ama bana bunlar erdem olarak öğretildi. Ben bu şekilde düşünüyorum bu şekilde yaşıyorum.
Breezee Naniinaniinanii
Zeynep vicdanlarımıza tercüman olmuş fazla söze gerek yok katılıyorum. Onunda dediği gibi kibir söylenenlerden ibaretse bende kibirliyim. Umarım yazılanları o tarz insanlar okuyup kendilerine bu yazıttan bir pay çıkarırlar ve yürüdükleri yoldaki yaptıkları hatalarını anlarlar. Benim bu konuda mücadele eden Zeynebi bir kez daha kendime en yakın dost seçtiğim için gurur duyuyorum. İyiki varsın iyiki varlığınla bizleri mutlu ediyorsun.
Nasıl istersen öyle yaşa, fakat bil ki, bir gün mutlaka öleceksin. Kimi seversen sev ama unutma ki, bir gün ondan ayrılacaksın. Dilediğin gibi davran, lâkin şu da her zaman hatırında olsun ki, her yaptığının karşılığını mutlaka göreceksin
Siтєм
Siтєм
- SonicxYagmurlu
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Kimseyi çekemiyorsunuz sizden kim onde olursa o hırsız şu şöyle bu böyle
hemen açını aramaya kalkarsınız
hemen açını aramaya kalkarsınız
Sonsevdamı tanıyor musun? Tanımıyorsan sor tanıtsınlar kaç kişiyi soymuş hırsız fotoğraflarda ben Sonsevdam demiş mi? eee Sonic daha 2 gün evveline kadar Ayaz abim diye geziniyordun de bakayım sana ne vaad ettide tam tur yaptın?
Siтєм
Siтєм
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
-
- Sahaf Yardımcısı
sonsevdam ha
vay be ilk bakışda inanamadım ama gercekmiş
Fazla SÖze Gerek yok...
Sırrage
Sırrage
-
- Salgın Koruyucusu
slm yaw harbiden sitem senin kadar ahmak birini görmedim sabah kalkıp bölgeye yazıyorsun carım yanlışlıkla birini şikayet etim o yüzden susturulmuş sana bunun yalanını koyacam ortaya bu bir ikincisi saf ve cahil çığlığa aklınca bişey ıspatlatmaya çalışmışsın tarihe bak hele ayın kaçı bugün tlsmxsavaşçısı susturulmuş nasıl oluyorda çığlık denen şahsa cevap yazıyo bişeyleri itiraf ediyor da sende arkasında duruyorsun sitem sen harbiden baya baya ahmakmışsın bunu başka zaman yapsaydın herkes inanırdı komik ve diyorsunki hırsızlık yapmış en ufak kanıtını koy ortaya senin yaran beli bana tılsımdan tıpış tıpış gideceksin diyen sendin ben burdayım sonuna kadar seninle savaşacam sana dediğim gibi çok ahmaksınki planın tutmuyo tlsmxsavaşçısı susturulmuş bugün çığlıkta foto almış car 1 lw bunu açanda sitem onuda yazsaydın ya yalancı değilim aklınca bişeyler yapmaya çalışıyorsun ama beynin çalışmıyo yerinde yap zeynep sana hiçbişey yazmıyacam senin ipin kopuk nenem kiminle olacağına karar ver artık hergün başka biriyle olmaz sitem senin carlar yanlışlıklamı ceza almış he bakalım tılsımın masum abisi :mrgreen: senin numaran tutmadı sitem diyorsun küfür edilmiş bana peki senin car neden cezalı hemde aynı ceza sana senin yalakalarından başka kimse inanmaz kanıtınla gel 1 lw carla bişey kanıtlayamasın ahmak sitem
tlsmxsavaşçısı
tlsmxsavaşçısı
-
- Salgın Koruyucusu
Istanbul Kiyamet Vakti: Sikayet Sonucu Bildirimi 20 Ekim 2010 Çarşamba 11:22 Tarih:Kimden:ikvdestek@sobee.com.tr [Göndereni Engelle] [Adres Defterine Ekle] Kime:sburaks03@mynet.com Merhabalar,
19.10.2010 14:41:20 tarihinde tilsim sunucusunda Panuxbüyü isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 22.10.2010 11:22:31 tarihine kadar Susturma cezası almıştır.
Şikayet edilen karakterin benzer hareketlere devam etmesi halinde almış olduğu ceza katlanarak artacaktır.
İlginiz İçin Teşekkür Ederiz
İKV Destek Takımı
Istanbul Kiyamet Vakti: Sikayet Sonucu Bildirimi 20 Ekim 2010 Çarşamba 11:14 Tarih:Kimden:ikvdestek@sobee.com.tr [Göndereni Engelle] [Adres Defterine Ekle] Kime:sburaks03@mynet.com Merhabalar,
19.10.2010 17:48:31 tarihinde tilsim sunucusunda Ahir isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 23.10.2010 11:14:31 tarihine kadar Susturma cezası almıştır.
Şikayet edilen karakterin benzer hareketlere devam etmesi halinde almış olduğu ceza katlanarak artacaktır.
İKV Destek Takımı
akılsız yalancı sitem al senin neden ceza aldığının kanıtı sıra kurduğunuz yalanda tlsmxsavaşçısı susturulmuşken yazı yazıyo sen ve senin kadar ahmak olan çığlıkta bunu foto alıyo yalakalarınızda bişeyler karalıyo yavrum sitem sağlam kanıtla çık karşıma benim gibi sağlam olsun :mrgreen:
19.10.2010 14:41:20 tarihinde tilsim sunucusunda Panuxbüyü isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 22.10.2010 11:22:31 tarihine kadar Susturma cezası almıştır.
İKV Destek Takımı
Istanbul Kiyamet Vakti: Sikayet Sonucu Bildirimi 20 Ekim 2010 Çarşamba 11:14 Tarih:Kimden:ikvdestek@sobee.com.tr [Göndereni Engelle] [Adres Defterine Ekle] Kime:sburaks03@mynet.com Merhabalar,
19.10.2010 17:48:31 tarihinde tilsim sunucusunda Ahir isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 23.10.2010 11:14:31 tarihine kadar Susturma cezası almıştır.
İKV Destek Takımı
akılsız yalancı sitem al senin neden ceza aldığının kanıtı sıra kurduğunuz yalanda tlsmxsavaşçısı susturulmuşken yazı yazıyo sen ve senin kadar ahmak olan çığlıkta bunu foto alıyo yalakalarınızda bişeyler karalıyo yavrum sitem sağlam kanıtla çık karşıma benim gibi sağlam olsun :mrgreen:
-
- Salgın Koruyucusu
Istanbul Kiyamet Vakti: Ceza Bildirimi 20 Ekim 2010 Çarşamba 11:20 Tarih:Kimden:ikvdestek@sobee.com.tr [Göndereni Engelle] [Adres Defterine Ekle] Kime:sburaks03@mynet.com Merhabalar,
"20.10.2010 11:20:24" tarihinde 'tilsim' Sunucusu'nda sergilemiş olduğunuz 'Rahatsız Edici Davranış' dolayısıyla üyeliğinize 'tilsim' Sunucusu'nda, '23.10.2010 11:20:24' tarihine kadar 'Susturma' cezası verilmiştir.
Bilginize sunarız.
Şikayet bilgileri*
Şikayet ID: '1287497933'
Şikayet Tarihi: '19.10.2010 17:18:53'
Sunucu: 'tilsim'
Karakter: 'Tlsmxsavaşçısı'
Ceza süresi: '23.10.2010 11:20:24' Gün
Ceza Bitiş Tarihi: '23.10.2010 11:20:24'
Ceza türü: 'Susturma'
*Cezaya itirazda bulunmak için içinde bu bilgileri de içerecek şekilde bu e-posta'ya cevap vermeniz yeterlidir.
Benzer hareketlerinizin devam etmesi halinde almış olduğunuz ceza katlanarak artacaktır.
Dikkatinize Sunarız
İKV Destek Takımı
iyi bakın yalakalar sizin foyanızmı benimmi daha açık ortada size bu saaten sonra kim inanacak car cezalıyken konuşmuş he ahmakmısınız yaw az inandırıcı olsun bari bekleseydiniz car cezası biteydide belki inanan olurdu zavalılar sitem sana bidaha diyorum sağlam kanıtınla gel karşıma ki yalakalarından başkasıda inansın benim gerçek yüzümmüş 1 lw lik car aç yaz oda foto alsın forma koyun kaç kişi inandı yalakalarınmı :mrgreen:
"20.10.2010 11:20:24" tarihinde 'tilsim' Sunucusu'nda sergilemiş olduğunuz 'Rahatsız Edici Davranış' dolayısıyla üyeliğinize 'tilsim' Sunucusu'nda, '23.10.2010 11:20:24' tarihine kadar 'Susturma' cezası verilmiştir.
Bilginize sunarız.
Şikayet bilgileri*
Şikayet ID: '1287497933'
Şikayet Tarihi: '19.10.2010 17:18:53'
Sunucu: 'tilsim'
Karakter: 'Tlsmxsavaşçısı'
Ceza süresi: '23.10.2010 11:20:24' Gün
Ceza Bitiş Tarihi: '23.10.2010 11:20:24'
Ceza türü: 'Susturma'
*Cezaya itirazda bulunmak için içinde bu bilgileri de içerecek şekilde bu e-posta'ya cevap vermeniz yeterlidir.
Benzer hareketlerinizin devam etmesi halinde almış olduğunuz ceza katlanarak artacaktır.
Dikkatinize Sunarız
İKV Destek Takımı
iyi bakın yalakalar sizin foyanızmı benimmi daha açık ortada size bu saaten sonra kim inanacak car cezalıyken konuşmuş he ahmakmısınız yaw az inandırıcı olsun bari bekleseydiniz car cezası biteydide belki inanan olurdu zavalılar sitem sana bidaha diyorum sağlam kanıtınla gel karşıma ki yalakalarından başkasıda inansın benim gerçek yüzümmüş 1 lw lik car aç yaz oda foto alsın forma koyun kaç kişi inandı yalakalarınmı :mrgreen: