Ben TTNET kullanıyorum.. Oyun hiç hızlı değil.. Çoğunluk kasıyo..
Apartmana bu SuperOnline'ın reklam broşürleri falan geliyo.. 10 kat daha hızlı internet falan diyolar... Dayımlar kullanıyoda pek fark yok diyolar .. Superonline'a geçsek mi geçmesek mi karar veremedim..
SuperOnline kullanan varsa İKV oynarken nasıl kasıyomu , yoksa jet gibi mi ?
Oyunumuz şu an için standart 1-8mbit arasında olan(TTnet) internet bağlantısında rahat bir şekilde çalışmaktadır. Daha yüksek hızlı internet oyununuzu daha hızlı oynamanıza katkı sağlamayacaktır.
JouRney yazdı:Ben TTNET kullanıyorum.. Oyun hiç hızlı değil.. Çoğunluk kasıyo..
Apartmana bu SuperOnline'ın reklam broşürleri falan geliyo.. 10 kat daha hızlı internet falan diyolar... Dayımlar kullanıyoda pek fark yok diyolar .. Superonline'a geçsek mi geçmesek mi karar veremedim..
SuperOnline kullanan varsa İKV oynarken nasıl kasıyomu , yoksa jet gibi mi ?
KArdeş BEn SuperOnline Kullanan bir Oyuncuyum. Ben 10 Megabit İnternet Alıyorum ve Cok Mutluyum TTNET Kullanan Arkadaşlarım Bize Geldiğinde Mükemmel Hızlı Oldugunu Söylüyorlar. Karar Senin Ancak FiberOptik Kabloyu heryere Döşemezler. Normal Hizmet Alırsın AMa Telefeon Zorunlulugu yok buda Güzel Bir şey :lol:
rutkaybaba yazdı:KArdeş BEn SuperOnline Kullanan bir Oyuncuyum. Ben 10 Megabit İnternet Alıyorum ve Cok Mutluyum TTNET Kullanan Arkadaşlarım Bize Geldiğinde Mükemmel Hızlı Oldugunu Söylüyorlar. Karar Senin Ancak FiberOptik Kabloyu heryere Döşemezler. Normal Hizmet Alırsın AMa Telefeon Zorunlulugu yok buda Güzel Bir şey :lol:
TTNET İnternet Bağlatmak icicn Telfonda bağlamayı zorunlu kılıyor ama bunda Telefon bağlama zorunlugun yok sadece internet ayrıca ücretide aynı. bu Arada bende Ankaradanım