Serkan Senin ne olduğunu herkes biliyo . Başlıca Ben ve ablam kendini masum göstermek için baskalarına suç atıyorsun dünkü konuşmayı hatırlatırım sana. Ve o Yücelen halitleri Nihat ( ryban ) werdi dedin fakat çalmışsın adam da diyorki serkan bnm itemimi çaldı.Herşey açık bir şeklde ortada daha neyin derdindesn . Daha kendini nasıl sawunuyorsun. Ne yüz warmış sende . Sen herkese kendini iyi tanıtırsın sonra adamdan şifre isteyince zorlarsın oda werir sonra Çarı silip itemleri çalarsın . Bu tek bende de olmamış . Birde yüzsüzsün ablamdan gelip para istiyosun. Böylece kendini masum cıkarıcaksın dimi ? Senin bu numaraların seni ele weriyor.
Biz Cahil insanlar deilz . Seni adam sandık werdk şifreyi.
SERKAN ( İSMAİL ÇAVUŞ ) SADECE RYBAN'IN ÇARINI CALMADI BNMKİNİDE ÇALIP , SİLDİ. ONA KANMAYINIZ. ARZLAR BİTTİ SUAN LODOSLARDA. HIRSIZ : Kodak, Mariachi
Sweetdreams ... Caty ... Lostparadise
HHharypotteR - Mariachi - Kodak Hk.
- mavikartal
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Hatecrewxthree
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Re: HHharypotteR - Mariachi - Kodak Hk.
ŞİFRENİZİ HER KİM OLURSA OLSUN BAŞKA ŞAHISLARLA PAYLAŞMAYINIZ!..
yönetim bunu bağıra bağıra söylüyor.Siz millete şifre vermeye devam edin.Adam çalsın,sonrada forumlarda dert yanın gmlere oyunculara :!: Çok ciddiyim sizi anlamıyorum..
yönetim bunu bağıra bağıra söylüyor.Siz millete şifre vermeye devam edin.Adam çalsın,sonrada forumlarda dert yanın gmlere oyunculara :!: Çok ciddiyim sizi anlamıyorum..
~Hatecrewxthree~
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Katılıyorum, Keşke vermeseydin Tanımadığın KişilereHatecrewxthree yazdı:ŞİFRENİZİ HER KİM OLURSA OLSUN BAŞKA ŞAHISLARLA PAYLAŞMAYINIZ!..
Uyardığın İçin Teşekkürler
Never beleive someone who tells who they are.
mavikartal yazdı:Serkan Senin ne olduğunu herkes biliyo . Başlıca Ben ve ablam kendini masum göstermek için baskalarına suç atıyorsun dünkü konuşmayı hatırlatırım sana. Ve o Yücelen halitleri Nihat ( ryban ) werdi dedin fakat çalmışsın adam da diyorki serkan bnm itemimi çaldı.Herşey açık bir şeklde ortada daha neyin derdindesn . Daha kendini nasıl sawunuyorsun. Ne yüz warmış sende . Sen herkese kendini iyi tanıtırsın sonra adamdan şifre isteyince zorlarsın oda werir sonra Çarı silip itemleri çalarsın . Bu tek bende de olmamış . Birde yüzsüzsün ablamdan gelip para istiyosun. Böylece kendini masum cıkarıcaksın dimi ? Senin bu numaraların seni ele weriyor.
Biz Cahil insanlar deilz . Seni adam sandık werdk şifreyi.
SERKAN ( İSMAİL ÇAVUŞ ) SADECE RYBAN'IN ÇARINI CALMADI BNMKİNİDE ÇALIP , SİLDİ. ONA KANMAYINIZ. ARZLAR BİTTİ SUAN LODOSLARDA. HIRSIZ : Kodak, Mariachi
Sweetdreams ... Caty ... Lostparadise
- EnSonHatayLi
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
İsmail Serkan diye isim hiç duymadım ..
Komik...
████████████] 99%
Manyak..
█████████████]100%
ALİ BABA ÖLDÜ ; KATİL HARAMİ !!!
! sɹǝʇnq ʞǝʇ ɹiq ɐpɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs
inançsız olmak SOSYALİTE yaradanı hiçe saymak MENTALİTE !!
████████████] 99%
Manyak..
█████████████]100%
ALİ BABA ÖLDÜ ; KATİL HARAMİ !!!
! sɹǝʇnq ʞǝʇ ɹiq ɐpɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs
inançsız olmak SOSYALİTE yaradanı hiçe saymak MENTALİTE !!
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
Fazla Söze Gerek Yok
Bir İşi Murad Etme ,
Olduysa İnad Etme ,
Haktandır O Reddetme ,
Mevla Görelim Neyler ,
Neylerse Güzel Eyler
Bir İşi Murad Etme ,
Olduysa İnad Etme ,
Haktandır O Reddetme ,
Mevla Görelim Neyler ,
Neylerse Güzel Eyler
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- mavikartal
- İskele Babası
ARTIK SERKAN'IN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRDÜNÜZ SANIRIM. KENDİSİNİ İYİ HOŞ KANKACIM DİYE TANITIYOR. DAHA SONRA ÇARINI ÇALIYOR HATTA SİLİYOR . SERKAN BÖYLE BİRİSİ. EN YAKIN ARKININ BİLE ÇARINI ÇALIYORSA BU NASIL BİRİSİ ANLAMIŞSINIZDIR. Bana Pmleyenler Serkan böyle birşey yapmaz diyorlardı . Fakat suan diyorlarki SErkan'dan öyle birşey beklemezdik Ama böyle birisiymiş . Dışarıdan iyi birisine benziyor muhabbet ediyorduk diyorlar . ama İNSANLARIN GERÇEK YÜZLERİNİ GÖRÜYORUZ.
SERKAN GERÇEK ADI ( İSMAİL ÇAVUŞ ) OYUN ÇARLARININ ADI : KODAK VE MARİACHİ ... HIRSIZ...
Sweetdreams ... Lostparadise ... Caty ...
SERKAN GERÇEK ADI ( İSMAİL ÇAVUŞ ) OYUN ÇARLARININ ADI : KODAK VE MARİACHİ ... HIRSIZ...
Sweetdreams ... Lostparadise ... Caty ...
Katılıyorum bu sözüne güzel söylemişsin..xDAVUT yazdı:Fazla Söze Gerek Yok![]()
Bir İşi Murad Etme ,
Olduysa İnad Etme ,
Haktandır O Reddetme ,
Mevla Görelim Neyler ,
Neylerse Güzel Eyler
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.
Kendini bi b** sananlar kendinizi öyle sanmaya devam edin aynen öylesiniz.
- mavikartal
- İskele Babası
UMARIM HERKES ANLAMIŞTIR SERKAN'IN NE OLDUĞUNU . SADECE BENM ÇARIMI ÇALSA VE SİLSE İNANMAYABİLİRDİNİZ . AMA SUAN 2 KİŞİNİN ÇARINI ÇALDI ( BİLDİĞİMİZ KADAR ) DAHA FAZLA ÇALDIMI BİLEMEM. Gerçek yüzünü görmüşseniz ne mutlu bize ...
SERKAN ( İSMAİL ÇAVUŞ ) KODAK, MARİACHİ ... HIRSIZ ...
Sweetdreams Caty Lostparadise
SERKAN ( İSMAİL ÇAVUŞ ) KODAK, MARİACHİ ... HIRSIZ ...
Sweetdreams Caty Lostparadise
- mavikartal
- İskele Babası
SERKAN'A GÜVENMEYE DEVAM EDİYORSUNUZ HEM BENİM HEMDE RYBAN'IN İTEMLERİNİ ÇALIYOR SİZDE HALA PEŞİNDESİNİZ . ADAM'IN O KADAR KANKASI OLDU ONLAR FORUMA AÇIP HİÇ Mİ BAKMIYORLAR. AMA ONLARIN BAŞLARINA GELİNCE GÖRECEKLER ....
Sweetdreams Lostparadise Caty
Sweetdreams Lostparadise Caty