HHharypotteR - Mariachi - Kodak Hk.

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mavikartal
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: HHharypotteR - Mariachi - Kodak Hk.

Mesaj gönderen mavikartal »

Serkan Senin ne olduğunu herkes biliyo . Başlıca Ben ve ablam kendini masum göstermek için baskalarına suç atıyorsun dünkü konuşmayı hatırlatırım sana. Ve o Yücelen halitleri Nihat ( ryban ) werdi dedin fakat çalmışsın adam da diyorki serkan bnm itemimi çaldı.Herşey açık bir şeklde ortada daha neyin derdindesn . Daha kendini nasıl sawunuyorsun. Ne yüz warmış sende . Sen herkese kendini iyi tanıtırsın sonra adamdan şifre isteyince zorlarsın oda werir sonra Çarı silip itemleri çalarsın . Bu tek bende de olmamış . Birde yüzsüzsün ablamdan gelip para istiyosun. Böylece kendini masum cıkarıcaksın dimi ? Senin bu numaraların seni ele weriyor.
Biz Cahil insanlar deilz . Seni adam sandık werdk şifreyi.

SERKAN ( İSMAİL ÇAVUŞ ) SADECE RYBAN'IN ÇARINI CALMADI BNMKİNİDE ÇALIP , SİLDİ. ONA KANMAYINIZ. ARZLAR BİTTİ SUAN LODOSLARDA. HIRSIZ : Kodak, Mariachi

Sweetdreams ... Caty ... Lostparadise
Kullanıcı avatarı
Hatecrewxthree
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Hatecrewxthree »

ŞİFRENİZİ HER KİM OLURSA OLSUN BAŞKA ŞAHISLARLA PAYLAŞMAYINIZ!..
yönetim bunu bağıra bağıra söylüyor.Siz millete şifre vermeye devam edin.Adam çalsın,sonrada forumlarda dert yanın gmlere oyunculara :!: Çok ciddiyim sizi anlamıyorum..
~Hatecrewxthree~
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü

Temmuz 2011'e kadar yokum.
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Hatecrewxthree yazdı:ŞİFRENİZİ HER KİM OLURSA OLSUN BAŞKA ŞAHISLARLA PAYLAŞMAYINIZ!..
yönetim bunu bağıra bağıra söylüyor.Siz millete şifre vermeye devam edin.Adam çalsın,sonrada forumlarda dert yanın gmlere oyunculara :!: Çok ciddiyim sizi anlamıyorum..
Katılıyorum, Keşke vermeseydin Tanımadığın Kişilere
Uyardığın İçin Teşekkürler
Never beleive someone who tells who they are.
Fancy
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Fancy »

mavikartal yazdı:Serkan Senin ne olduğunu herkes biliyo . Başlıca Ben ve ablam kendini masum göstermek için baskalarına suç atıyorsun dünkü konuşmayı hatırlatırım sana. Ve o Yücelen halitleri Nihat ( ryban ) werdi dedin fakat çalmışsın adam da diyorki serkan bnm itemimi çaldı.Herşey açık bir şeklde ortada daha neyin derdindesn . Daha kendini nasıl sawunuyorsun. Ne yüz warmış sende . Sen herkese kendini iyi tanıtırsın sonra adamdan şifre isteyince zorlarsın oda werir sonra Çarı silip itemleri çalarsın . Bu tek bende de olmamış . Birde yüzsüzsün ablamdan gelip para istiyosun. Böylece kendini masum cıkarıcaksın dimi ? Senin bu numaraların seni ele weriyor.
Biz Cahil insanlar deilz . Seni adam sandık werdk şifreyi.

SERKAN ( İSMAİL ÇAVUŞ ) SADECE RYBAN'IN ÇARINI CALMADI BNMKİNİDE ÇALIP , SİLDİ. ONA KANMAYINIZ. ARZLAR BİTTİ SUAN LODOSLARDA. HIRSIZ : Kodak, Mariachi

Sweetdreams ... Caty ... Lostparadise

:) onun ne olduğunu herkez biliyo güzel yazmışsın .. peki ya sen ve ablanın yaptıklarından neden kimse bahsetmiyo ?? insanları kullanmanızdan neden kimse bahsetmiyo millete #@!? atmadan biraz düşün Caty ablanda sende aynı bokun renk deiştirmiş versiyonlarısınız para ve item için karakterinden ödün vericek kadar düşüksünüz konuştuklarım ağırına gitmesin Caty ablan sekoyuda özkanıda furkanıda bi güzel kullandı ama bi yerden patlarsın dikkat et
Kullanıcı avatarı
EnSonHatayLi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen EnSonHatayLi »

İsmail Serkan diye isim hiç duymadım ..
Komik...
████████████] 99%
Manyak..
█████████████]100%

ALİ BABA ÖLDÜ ; KATİL HARAMİ !!!

! sɹǝʇnq ʞǝʇ ɹiq ɐpɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs
inançsız olmak SOSYALİTE yaradanı hiçe saymak MENTALİTE !!
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDAVUT »

Fazla Söze Gerek Yok :D

Bir İşi Murad Etme ,
Olduysa İnad Etme ,
Haktandır O Reddetme ,
Mevla Görelim Neyler ,
Neylerse Güzel Eyler ;)
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kullanıcı avatarı
mavikartal
İskele Babası
İskele Babası

ARTIK SERKAN'IN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRDÜNÜZ SANIRIM. KENDİSİNİ İYİ HOŞ KANKACIM DİYE TANITIYOR. DAHA SONRA ÇARINI ÇALIYOR HATTA SİLİYOR . SERKAN BÖYLE BİRİSİ. EN YAKIN ARKININ BİLE ÇARINI ÇALIYORSA BU NASIL BİRİSİ ANLAMIŞSINIZDIR. Bana Pmleyenler Serkan böyle birşey yapmaz diyorlardı . Fakat suan diyorlarki SErkan'dan öyle birşey beklemezdik Ama böyle birisiymiş . Dışarıdan iyi birisine benziyor muhabbet ediyorduk diyorlar . ama İNSANLARIN GERÇEK YÜZLERİNİ GÖRÜYORUZ.

SERKAN GERÇEK ADI ( İSMAİL ÇAVUŞ ) OYUN ÇARLARININ ADI : KODAK VE MARİACHİ ... HIRSIZ...

Sweetdreams ... Lostparadise ... Caty ...
Kullanıcı avatarı
ryban
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ryban »

xDAVUT yazdı:Fazla Söze Gerek Yok :D

Bir İşi Murad Etme ,
Olduysa İnad Etme ,
Haktandır O Reddetme ,
Mevla Görelim Neyler ,
Neylerse Güzel Eyler ;)
Katılıyorum bu sözüne güzel söylemişsin..

Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.

Kendini bi b** sananlar kendinizi öyle sanmaya devam edin aynen öylesiniz.
Kullanıcı avatarı
mavikartal
İskele Babası
İskele Babası

UMARIM HERKES ANLAMIŞTIR SERKAN'IN NE OLDUĞUNU . SADECE BENM ÇARIMI ÇALSA VE SİLSE İNANMAYABİLİRDİNİZ . AMA SUAN 2 KİŞİNİN ÇARINI ÇALDI ( BİLDİĞİMİZ KADAR ) DAHA FAZLA ÇALDIMI BİLEMEM. Gerçek yüzünü görmüşseniz ne mutlu bize ...

SERKAN ( İSMAİL ÇAVUŞ ) KODAK, MARİACHİ ... HIRSIZ ...

Sweetdreams Caty Lostparadise
Kullanıcı avatarı
mavikartal
İskele Babası
İskele Babası

SERKAN'A GÜVENMEYE DEVAM EDİYORSUNUZ HEM BENİM HEMDE RYBAN'IN İTEMLERİNİ ÇALIYOR SİZDE HALA PEŞİNDESİNİZ . ADAM'IN O KADAR KANKASI OLDU ONLAR FORUMA AÇIP HİÇ Mİ BAKMIYORLAR. AMA ONLARIN BAŞLARINA GELİNCE GÖRECEKLER ....

Sweetdreams Lostparadise Caty
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön