Arklar benmde çarım çalındı ....!!!Sweetdreams

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
forum1992
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Arklar benmde çarım çalındı ....!!!Sweetdreams

Mesaj gönderen forum1992 »

ryban yazdı: Öncelikle geçmiş olsun serkan dediğin kişinin gerçek ismi İSMAİL ÇAVUŞ tur benim itemlerimi çalıp ondan sonra bölgeden ben kendini soymuşum gibi yazmıştır ben lafını dahi etmedim şerefsizligi kendisiyle kalsın ne forumda ne oyunda 1 defa bile bu mevzuyu etmedim ama senin diğer arkadaşlarına olan şüphenin gitmesi için yazmak istedim soyanda silende HHarrypotteRR - Mariachi ve başka çarları olan ismini serkan diye verip gerçek ismi İSMAİL ÇAVUŞ olan şahıstan başkası değildir ve bilgidim kadarıyla Paşalarda çarı var giden gitti gelmez geri önemli olan henüz gitmemiş olanlar dikkatli olsun varsa şifresini veren değiştirsin ve oyunda gelip ben babanım şifreni ver diyen olursa direk yasaklıya ekleyin tavsiye benden isteyen takar istemeyen takmaz ben kaybedecegimi kaybettim dahada kaybedicek bişeyim yok iyi oyunlar ...
Nihat artık herşeyin acık acık ortaya koymanın zamanı ğeldiğini düşünüyorum.Öncelikle oyunda /f Mkabioshock pm atarsanız o benim carımın calınmasını biliyor...Altta paylaşacağım fotolarda herşey ap acık ortada.

[Mariachi/Kodak]
[Teşkilat Sobee]
İyi Forumlar

İnandıkları gibi yaşamayanlar,yaşadıklarına inanmak zorunda kalırlar.
[ Kodak / Mariachi ]
[Sobee Teşkilat]
İyi Forumlar...

İnandıkları gibi yaşamayanlar , yaşadıklarına inanmak zorunda kalırlar...
Kullanıcı avatarı
forum1992
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen forum1992 »

Foruma Resim Koyamıyorum ImageShack'i unutmuşum biraz değişiklik olmuş sanırsam o yüzden...

[Mariachi/Kodak]
[Teşkilat sobee]
İyi Forumlar

[ Kodak / Mariachi ]
[Sobee Teşkilat]
İyi Forumlar...

İnandıkları gibi yaşamayanlar , yaşadıklarına inanmak zorunda kalırlar...
Kullanıcı avatarı
ryban
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ryban »

forum1992 yazdı:
ryban yazdı: Öncelikle geçmiş olsun serkan dediğin kişinin gerçek ismi İSMAİL ÇAVUŞ tur benim itemlerimi çalıp ondan sonra bölgeden ben kendini soymuşum gibi yazmıştır ben lafını dahi etmedim şerefsizligi kendisiyle kalsın ne forumda ne oyunda 1 defa bile bu mevzuyu etmedim ama senin diğer arkadaşlarına olan şüphenin gitmesi için yazmak istedim soyanda silende HHarrypotteRR - Mariachi ve başka çarları olan ismini serkan diye verip gerçek ismi İSMAİL ÇAVUŞ olan şahıstan başkası değildir ve bilgidim kadarıyla Paşalarda çarı var giden gitti gelmez geri önemli olan henüz gitmemiş olanlar dikkatli olsun varsa şifresini veren değiştirsin ve oyunda gelip ben babanım şifreni ver diyen olursa direk yasaklıya ekleyin tavsiye benden isteyen takar istemeyen takmaz ben kaybedecegimi kaybettim dahada kaybedicek bişeyim yok iyi oyunlar ...
Nihat artık herşeyin acık acık ortaya koymanın zamanı ğeldiğini düşünüyorum.Öncelikle oyunda /f Mkabioshock pm atarsanız o benim carımın calınmasını biliyor...Altta paylaşacağım fotolarda herşey ap acık ortada.

[Mariachi/Kodak]
[Teşkilat Sobee]
İyi Forumlar

İsmail kimin hırlı hırsız oldugunu kimin neye tenezül edebilecegini kimin ne yapıp ne yapmadıgını biliyo herkes evladım boşuna çırpınma göz var nizam var ben senin gibi bi hırsızın sözüne itimat edip itemlerimi verecen diye sustum ama demek vermek gibi bi niyetin yok o zaman party başlasın başkaları yanmasın hadi şimdiden kolay gelsin...
Kullanıcı avatarı
mavikartal
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen mavikartal »

SERKAN ( İSMAİL ÇAVUŞ ) HIRSIZDIR . ONA İNANMAYINIZ . İNSANLARA KANKA DİYE YAKLAŞIR DAHA SONRA ÇARINI ÇALIP DAHA SONRA DA SİLER . DİKKAT EDİNİZ ... SERKAN : KODAK , MARİACHİ ...

Sweetdreams ... Lostparadise .. Caty
seninimIIsensizI
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen seninimIIsensizI »

Geçmiş oLsun ayten ve Gizem 1 aydır yoktum oyunda malum dersane felan yeni ögrendim ve çok üzüldüm geçmiş olsun diyorum inşallah geri alırsın :(
‎[C]oşsun ırmaklar kavuşsun denizine
[E]rteleme bu aşkı gel şu garip gönlüme
[R]esmen istiyorum sevgini ver yüreğime
[E]şine rastlanmayacak bendeki bu sevginin
[N]eylersn bitanem gönül ister hep bak gözlerime
ѕέиіиім≠ѕέиѕіž●göℓgє нαяαмιℓєяι●çocukŞURUbu
Kullanıcı avatarı
Classic
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Classic »

seninimIIsensizI yazdı:Geçmiş oLsun ayten ve Gizem 1 aydır yoktum oyunda malum dersane felan yeni ögrendim ve çok üzüldüm geçmiş olsun diyorum inşallah geri alırsın :(
İnşallah Onlar Geri Alır. Bakalım Ben Ne Yapacağım :/
ResimFor Ever Rock ! Resim
ClassiCeren I Don't Want To Hold You Back Now Love ! !
Kullanıcı avatarı
mavikartal
İskele Babası
İskele Babası

Bütün ÇaRLArımı İkvdestek'den geri aldım ... Tşkler İKVDEsTEK gerçekten güzel birşey yapmışlar.
Ama o itemlere we madenlere acıyorum çar pek önemli deil kasılabilir . Önemli olan madenm latif üretecektm Sırf sadece Sweetdreams'dan 100myi askın para cıkar . Ne diyelim artık gitmiş . İnsanların GERÇEK YÜZLERİNİ GÖRDÜNÜZ UMARIM ... Ya bir de Paşaxinci'nin mor gözlüğünü atmış. =( asasını atmış :cry: :(

İNSANLIK MI BU SİMDİ . HIRSIZ : SERKAN ( İSMAİL ÇAVUŞ ) KODAK , MARİACHİ KANITLANMIŞTIR ...

Sweetdreams ... Caty ... Lostparadise
Kullanıcı avatarı
Classic
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Classic »

mavikartal yazdı:
Bütün ÇaRLArımı İkvdestek'den geri aldım ... Tşkler İKVDEsTEK gerçekten güzel birşey yapmışlar.
Ama o itemlere we madenlere acıyorum çar pek önemli deil kasılabilir . Önemli olan madenm latif üretecektm Sırf sadece Sweetdreams'dan 100myi askın para cıkar . Ne diyelim artık gitmiş . İnsanların GERÇEK YÜZLERİNİ GÖRDÜNÜZ UMARIM ... Ya bir de Paşaxinci'nin mor gözlüğünü atmış. =( asasını atmış :cry: :(

İNSANLIK MI BU SİMDİ . HIRSIZ : SERKAN ( İSMAİL ÇAVUŞ ) KODAK , MARİACHİ KANITLANMIŞTIR ...

Sweetdreams ... Caty ... Lostparadise
Ne Mutlu Sana Çarlarnı Alabildiysen. Ya Benimki Ayten ? Benim Çarlarım Nasıl Geri Gelecek. Hergün Oyuna Girip Adımı Kirletiyor. Çar Kasmak Zor Değil Ama Üzerindeki Emek Herşeye Bedel Oluyor. Yapılan Çar Hırsızlığı Değil Emek Hırsızlığı Oluyor.
ResimFor Ever Rock ! Resim
ClassiCeren I Don't Want To Hold You Back Now Love ! !
Kullanıcı avatarı
maniac
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen maniac »

qeçmiş olsun
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene !
███▓░░ ░░▓███
========ஜ۩۞۩ஜ========

Oяіgіиαℓ ® TÜRKİYEM
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║

TÜRkİYEMxTABuU
TÜRKİYEMxeDGaR
Kullanıcı avatarı
mavikartal
İskele Babası
İskele Babası

,

ARklar Anlamıyorum Benm Çarımı ve Nihatın İtemlerini alan bnmkinide Silen adam Şuan hiçbir şeyi yapmamış gibi ortada geziyor herkes Kodak'ım serkan'ım diyor . Kimsemi bizleri umursamıyor . Ama Diyim ki onlarında başına gelirse hiç şaşırmayın . Ben O kadar İnsanları uyarıyorum fakat onlar hala dewam ediyor . Sanırım kimse foruma girmiyor we adam ortada öylece kankam cnm cicim diye geziyor Nasıl birşeydir bu :? Bazen Biz mi yalan söylüyoruz diye düşünüyorum da bizim çarlarımızı kim çaldı o zmn bu adam yapmadıysa o kdr kanıt cıkarıyorum . KODAK diye geziyorlar ya hala etrafında BAŞLARINA GELİNCE GÖRECEKLER BAŞKA BİRŞEY DEMİYORUM...

HIRSIZ : KODAK : MARİACHİ ... SERKAN

Sweetdreams .... Lostparadise ... Caty

“Genel Sohbet” sayfasına dön